Lukarna 12.03.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ardea myślisz o rowerze czy skakance???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 o wyborze okien i dachówki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ardea myślisz o rowerze czy skakance???? Nie kojarzę, żebyś już kiedyś wspominała o czymś tak wyrafinowanym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No skoro już z moim mężem pokoju nie dzielisz to może swoim się zajmij Kopa chcesz? No to ja ci mogę zaserwować takiego, że w podskokach do banku polecisz. Przecież formalności i uruchomienie kredytu też trochę potrwa. Marsz po bankach najlepiej od jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No skoro już z moim mężem pokoju nie dzielisz to może swoim się zajmij Kopa chcesz? No to ja ci mogę zaserwować takiego, że w podskokach do banku polecisz. Przecież formalności i uruchomienie kredytu też trochę potrwa. Marsz po bankach najlepiej od jutra!!! No wiem wiem. Pójdę od jutra. Jak nie pójdę to ze mna nie gadajcie dobra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak nie ruszysz sprawy kredytu do końca tygodnia to Ci bana na FM załatwimy ale takiego że żadnych naszych wpisów ani fot nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 o banana, to dobra kara ja mam wtyki u Redakcji więc masz jak w banku, jak nie załatwisz banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No to Malka Ci dowaliła z półobrotu normalnie jak Chuck:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 apropo Chucka Norrisa "Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 apropo Chucka Norrisa "Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nieeee no takiego bana to bym nie przeżyła:D MSU dobrze prawi, dostałam z półobrotu i juz żałuję że banki nie sa do 23 czynne;) ps. mówiłam Wam juz kiedyś że fajnie że jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aktywność, może coś, co ostatnio nam wszystkim kojarzy się właśnie z Tobą Ardea myślisz o rowerze czy skakance???? Nie kojarzę, żebyś już kiedyś wspominała o czymś tak wyrafinowanym Tu jak zawsze to samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ps. mówiłam Wam juz kiedyś że fajnie że jesteście?? nie raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No skoro już z moim mężem pokoju nie dzielisz to może swoim się zajmij Kopa chcesz? No to ja ci mogę zaserwować takiego, że w podskokach do banku polecisz. Przecież formalności i uruchomienie kredytu też trochę potrwa. Marsz po bankach najlepiej od jutra!!! Jak nie ruszysz sprawy kredytu do końca tygodnia to Ci bana na FM załatwimy ale takiego że żadnych naszych wpisów ani fot nie zobaczysz Zabrzmiało groźnie. Na miejscu Lukarny z samego rana pod bankiem bym stała;) Jak nie pójdę to ze mna nie gadajcie dobra?? Sama chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nieeee no takiego bana to bym nie przeżyła:D MSU dobrze prawi, dostałam z półobrotu i juz żałuję że banki nie sa do 23 czynne;) ps. mówiłam Wam juz kiedyś że fajnie że jesteście?? To by dopiero była kara. Ja już mam kredyt a się wystraszyłam, ze kiedyś do mnie tak napiszecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Oj Aga A jakby co to powstała ostateczna wersja kuchni. Tzn ustawienia bo jeżeli chodzi o materiały czy kolory to mam jeszcze czas;) ps. Minister zaakceptował czyli nie jest źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 To sie chwal!!!! Jakiś rysunek by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 lepiej fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Spoko zgrywa się Zaraz wrzucę do Dziennika bo tu potem trudno cos znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts