Esiak 12.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Spoko zgrywa się Zaraz wrzucę do Dziennika bo tu potem trudno cos znaleźć a kto tam zagląda do dziennika, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pokaż te ostateczną i zaakceptowaną Moja ostateczna zrobiła się mniej ostateczna jak przyszło AGD;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 a kto tam zagląda do dziennika, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Lukarna, chyba nam nie zasnęłaś nad tymi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Oj tam zaraz usnęłaś Musiałam je jakos poukładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Obejrzałam i po pierwsze, jeśli płyta ma być tu gdzie jest to gazówka odpada, bo za blisko okna (musi być min. 50cm). No chyba, ze nie będziesz go otwierać, ale z tym może być różnie:confused: No i ta szafka zaraz obok okapu mało poręczna może byc, ale rozumiem, że to jeszcze kwestia do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ja ma mpytanie odnośnie kuchni - ta ścianka między ścianą spiżarni a oknem to ile ma? bo nie wiem czy tam słupek na okno Wam nie wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Lukarna, macie na działce gaz? Ewentualnie jest możliwość podłączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kuchnia wygląda ładnie, jeśli jesteś praworęczna to ociekacz po drugiej stronie i komór zlewu nie umieszczałabym w szafce z szufladami, bo szkoda marnowac miejsce, tylko w szafce z koszem na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga nie mam gdzie tej płyty wcisnąć jeżeli maja być słupki. Ze względu na odległość od okna myślę właśnie o indukcji... Jest jeszcze z opcja z nie otwieraniem tej części okna. To jest otwór szeroki na 1,8 czyli mozna by spokojnie uchylać lewą stronę - albo otwierac tylko to drugie;) Czy do indukcji musi być siła ktos pisał?? Bo w razie czego byśmy zrobili... Pumpaluna ta ścianka ma 60cm. Wysoka szafka będzie zaczynała się jakieś 105cm od okna. Mówisz że będzie przeszkadzac słupek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 U nas jest siła, bo nie wiedzieć czemu uparłam się, ze ma być (jakbym wiedziała co to i po co;). Potem widziałam, że nie wszytskie płyty jej wymagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Myślałam, że tam będzie mniej niż 60 - przynajmniej wizualnie tak jakoś niewiele wyglądało. Myślę że tyle wystarczy bo przecież słupek idzie 60tka Siłę zróbcie, jak nie teraz to kiedyś się przydać może. Poza tym myślę, że i teść i Minister nie widzą innej opcji niż siła w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Bez siły Booster bardziej mułowato chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mój komputer chyba też by SIŁY potrzebował bo strasznie zamula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Lukarna, macie na działce gaz? Ewentualnie jest możliwość podłączenia? Tak gaz mamy, ogrzewanie będzie gazowe Kuchnia wygląda ładnie, jeśli jesteś praworęczna to ociekacz po drugiej stronie i komór zlewu nie umieszczałabym w szafce z szufladami, bo szkoda marnowac miejsce, tylko w szafce z koszem na śmieci. O ociekaczu nie pomyslałam, dzięki;) A pod zlewem oczywiście będzie kosz, to chyba atrapy szuflad są. Szafki wstawiałam zupełnie przypadkowe, tylko po to żeby zobaczyc czy się zmieszczą. Myślałam, że tam będzie mniej niż 60 - przynajmniej wizualnie tak jakoś niewiele wyglądało. Myślę że tyle wystarczy bo przecież słupek idzie 60tka Siłę zróbcie, jak nie teraz to kiedyś się przydać może. Poza tym myślę, że i teść i Minister nie widzą innej opcji niż siła w garażu Taaak oczywiście siła będzie, a może się przyda;)?? Jak jest kanał to siły ma nie być?? Bez siły Booster bardziej mułowato chodzi. To ja sobie wygooglam co to Booster;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mój komputer chyba też by SIŁY potrzebował bo strasznie zamula No mnie własnie znowu wywaliło przed chwilą:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Bez siły Booster bardziej mułowato chodzi. A widzisz, czyli gdzieś dobrze mi świtało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga, kobieca intuicja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga, kobieca intuicja;) Ale żeby tak elektryzowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Taa lepiej siła niż te no wiesz niskie napięcie czy coś - to co Esiak gdzieś kiedyś Ardei proponował?? Siła brzmi tak tajemniczo i własnie elektryzująco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts