Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miło mi słyszeć że się podoba:)

Miód na moje serce;)

A spiżarnia?

Przegadaliśmy to z mężem i wyszło nam na to, że dużo nie zyskamy w kuchni miejsca likwidując spiżarnię, natomiast zakamarki spiżarni da sie dobrze wykorzystać;)

Chyba to trochę nie po polsku napisałam...

Taa wdepnęłam:/

Plan był świetny: dziadek zamówiony na 16, ja do banku, potem do domu po Wikę i na fitness;)

Niestety Młodszą po przedszkolu tak zaczął boleć ząb, że w trybie alarmowym leciałyśmy do dentysty:/

I to na tyle...

Ale co tam, najważniejsze że ząb naprawiony, mała się nie męczy (chociaż na fotelu różowo nie było:/) a dziś i jutro też jest dzień;)

apropo Chucka Norrisa

"Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. "

ja sobie chyba tego Chucka, pożyczę, bo dziś miałam ochotę panu w todze wpier...spuścić :mad::mad:

To czekamy na bankowe wieści:)

no czekamy, czekamy, bo nie wiem czy mam interweniować z tym bananem ?

A może jeszcze do jakiegoś open czy homebroker wpadniesz?

Ja wczoraj też spędziłam upojne 3 kwadranse z rozdziawioną gębą :/ Za tydzień powtórka, ech czemu Ci dentyści tyle kasują za wizytę?

U nas niestety nie ma openów i innych;) Musiałabym do miasta wojewódzkiego się udać... Ale to już na pewno nie jutro

Chyba jest taka reklama:

"Jak Chuck Norris bierze kredyt?

Bezboleśnie".

I tego Ci życzę;)

Nie dziękuję;)

Lukarna, najboleśniejszą decyzję związaną z kredytem masz już za sobą;) Najtrudniej zrozumieć sens budowania na kredyt;)

Ardea ta decyzja jakby podjęła się sama;)