pumpaluna 12.03.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Siła brzmi tak tajemniczo i własnie elektryzująco:D tylko uważaj, żeby Cie nie popieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 tylko uważaj, żeby Cie nie popieściła I wracamy do punktu wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Może w końcu wyjdzie na jaw kto tu tak NAPRAWDĘ ma skojarzenia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja się już z Państwem na dziś pożegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 siła do indukcji już teraz nie jest potrzebna...wszystkie można zasilać napięciem 230V, tylko trzeba dać grubsze kable i większe zabezpieczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.03.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam sie z Panstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.03.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Cześć MSU:) Pyszną wodę mamy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dzisiaj nadrobiłam Twoje wpisy:) Kuchnia bardzo fajnie się prezentuje - duża, jasna i przestronna. Bardzo dobry pomysł ze spiżarką. Wiadomo układ szafek stojących i wiszących jeszcze się może zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.03.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Miło mi słyszeć że się podoba:) Miód na moje serce;) A spiżarnia? Przegadaliśmy to z mężem i wyszło nam na to, że dużo nie zyskamy w kuchni miejsca likwidując spiżarnię, natomiast zakamarki spiżarni da sie dobrze wykorzystać Chyba to trochę nie po polsku napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.03.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 K-O-N-T-R-O-L-A K-O-N-T-R-O-L-A K-O-N-T-R-O-L-A I jak, wdepnęłaś dzisiaj do jakiegoś banku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.03.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Taa wdepnęłam:/ Plan był świetny: dziadek zamówiony na 16, ja do banku, potem do domu po Wikę i na fitness;) Niestety Młodszą po przedszkolu tak zaczął boleć ząb, że w trybie alarmowym leciałyśmy do dentysty:/ I to na tyle... Ale co tam, najważniejsze że ząb naprawiony, mała się nie męczy (chociaż na fotelu różowo nie było:/) a dziś i jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzień dobry:) Od tego banku się nie wywiniesz;) Groźba bana na plotkowanie jest realna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.03.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Cześć Aga:) Mam już plan awaryjny ale nie chce mówić aby nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 To czekamy na bankowe wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 apropo Chucka Norrisa "Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. " ja sobie chyba tego Chucka, pożyczę, bo dziś miałam ochotę panu w todze wpier...spuścić :mad: To czekamy na bankowe wieści:) no czekamy, czekamy, bo nie wiem czy mam interweniować z tym bananem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ej, no czekajcie, myślicie że w 1 dzień załatwię kredyt?? A na serio to załatwiłam wolne na jutro i będę testować banki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A może jeszcze do jakiegoś open czy homebroker wpadniesz? Ja wczoraj też spędziłam upojne 3 kwadranse z rozdziawioną gębą :/ Za tydzień powtórka, ech czemu Ci dentyści tyle kasują za wizytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Chyba jest taka reklama: "Jak Chuck Norris bierze kredyt? Bezboleśnie". I tego Ci życzę Edytowane 14 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Lukarna, najboleśniejszą decyzję związaną z kredytem masz już za sobą Najtrudniej zrozumieć sens budowania na kredyt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.03.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A może jeszcze do jakiegoś open czy homebroker wpadniesz? Ja wczoraj też spędziłam upojne 3 kwadranse z rozdziawioną gębą :/ Za tydzień powtórka, ech czemu Ci dentyści tyle kasują za wizytę? U nas niestety nie ma openów i innych;) Musiałabym do miasta wojewódzkiego się udać... Ale to już na pewno nie jutro Chyba jest taka reklama: "Jak Chuck Norris bierze kredyt? Bezboleśnie". I tego Ci życzę Nie dziękuję Lukarna, najboleśniejszą decyzję związaną z kredytem masz już za sobą Najtrudniej zrozumieć sens budowania na kredyt;) Ardea ta decyzja jakby podjęła się sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts