Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzie tam ostro;)

Jeszcze nie zaczął:D

Na razie robi windę do cegieł, jako że nie mamy jeszcze schodów na poddasze to musiałby cegły po drabinie nosić. A że pracuje tam sam to sobie jakieś usprawnienia robi;)

Najważniejsze, ze ma zajęcie;) Wszystkie działówki stawia?

dawaj...

co za doping ;) tylko do czego ? :lol2:

W kupie łatwiej będzie przełknąć;)

w kupie, to może uzbieramy ;)

Malka, mam nadzieję że się rozmyśliłaś, co??

nie to,że się rozmyśliłam, po prostu nie mam czasu, najpierw szybko obiad ugotowac, potem na zebranie do szkoły, potem zakupy...no zalatana jestem..... ;)

jak z tym drzwiami prysznicowymi?? Je się montuje "na zewnątrz" czy pomiędzy ściankami??

ps. ok mam wszystkie banki lokalne, dzielna jestem, prawda??

mozesz i tak i tak, mnie się bardziej podoba pomiędzy, ale szczelniej ponoć "na zewnątrz"

oooo dzielna :)

Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec?

Lukarna - to moz niech tesc sie najpierw wezmie za schody? To winda mu nie bedzie potrzebna :lol:

Cos Wam wrzuce, co o tym sadzicie. Nie wsadze jednak sciany murowanej do tyci lazienki, musi zostac szklo

http://plytki-lazienki.pl/p/22/12463/radaway-almatea-kdj-kabina-kwadratowa-90x90-prawa-szklo-przejrzyste-32102-01-01nr-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html

Moze nie konkretnie ta, ale w tym stylu. Warto? Lepiej brodzik 3-4cm czy plytki i odplyw liniowy do tego?

Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec?

Lukarna - to moz niech tesc sie najpierw wezmie za schody? To winda mu nie bedzie potrzebna :lol:

Cos Wam wrzuce, co o tym sadzicie. Nie wsadze jednak sciany murowanej do tyci lazienki, musi zostac szklo

http://plytki-lazienki.pl/p/22/12463/radaway-almatea-kdj-kabina-kwadratowa-90x90-prawa-szklo-przejrzyste-32102-01-01nr-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html

Moze nie konkretnie ta, ale w tym stylu. Warto? Lepiej brodzik 3-4cm czy plytki i odplyw liniowy do tego?

U mnie w górnej łazeince będzie Radaway Almatea ale okrągła http://plytki-lazienki.pl/p/22/12434/radaway-almatea-pdj-kabina-polokragla-90x90-lewa-szklo-przejrzyste-30602-01-01n-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html. Leży sobie w kartonie i czeka na montaż. Powiem tylko tyle: JEST BOSKA!!!!

Nawet z tej samej strony zamawiałam:)

Teść schodów nie robi, mają zrobić murarze:/

Kabina fajna... płytki wyglądałyby dobrze, tylko ja się cały czas zastanawiam nad szczelnością:/

Szczzelnoscią czego? Pod płytkami robisz hydroizolację a drzwi często tez mają na dole uszczelkę. No i oczywiście spadek do odpływu.