Lukarna 15.03.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Teść ostro działa;) Gdzie tam ostro;) Jeszcze nie zaczął Na razie robi windę do cegieł, jako że nie mamy jeszcze schodów na poddasze to musiałby cegły po drabinie nosić. A że pracuje tam sam to sobie jakieś usprawnienia robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Gdzie tam ostro;) Jeszcze nie zaczął Na razie robi windę do cegieł, jako że nie mamy jeszcze schodów na poddasze to musiałby cegły po drabinie nosić. A że pracuje tam sam to sobie jakieś usprawnienia robi;) Najważniejsze, ze ma zajęcie;) Wszystkie działówki stawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.03.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak, wszystkie. Na dole już są gotowe ale na dole była tylko spiżarnia, wiatrołap i łazienka. Na górze będzie więcej - mam nadzieję że da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak, wszystkie. Na dole już są gotowe ale na dole była tylko spiżarnia, wiatrołap i łazienka. Na górze będzie więcej - mam nadzieję że da radę Co ma nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dostałam wycenę na podłogi (salon, kuchnia korytarz) idę się powiesić....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dostałam wycenę na podłogi (salon, kuchnia korytarz) idę się powiesić....pa dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dostałam wycenę na podłogi (salon, kuchnia korytarz) idę się powiesić....pa dawaj... W kupie łatwiej będzie przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.03.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Malka, mam nadzieję że się rozmyśliłaś, co?? Esiak, jak z tym drzwiami prysznicowymi?? Je się montuje "na zewnątrz" czy pomiędzy ściankami?? ps. ok mam wszystkie banki lokalne, dzielna jestem, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Malka, mam nadzieję że się rozmyśliłaś, co?? Esiak, jak z tym drzwiami prysznicowymi?? Je się montuje "na zewnątrz" czy pomiędzy ściankami?? i tak i tak... różne są typy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dawaj... co za doping tylko do czego ? W kupie łatwiej będzie przełknąć w kupie, to może uzbieramy Malka, mam nadzieję że się rozmyśliłaś, co?? nie to,że się rozmyśliłam, po prostu nie mam czasu, najpierw szybko obiad ugotowac, potem na zebranie do szkoły, potem zakupy...no zalatana jestem..... jak z tym drzwiami prysznicowymi?? Je się montuje "na zewnątrz" czy pomiędzy ściankami?? ps. ok mam wszystkie banki lokalne, dzielna jestem, prawda?? mozesz i tak i tak, mnie się bardziej podoba pomiędzy, ale szczelniej ponoć "na zewnątrz" oooo dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 malka, daj no te ceny podłóg, porównam ze swoimi ofertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.03.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 O jak tak i tak to dobrze. Zapytam Ministra co o tym sądzi, niech tez ma jakiś wybór;) Malka rozumiem cię ja tez bym czasu nie miała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no 300-330za metr....zaczynam szukać jakiegoś gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no 300-330za metr....zaczynam szukać jakiegoś gresu Zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ja, ja to wykonawcy szleją, ja mówilam max 200, a oni swoje, no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Weź ich Malka trochę do pionu postaw bo Cię z torbami puszczą Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec? Lukarna - to moz niech tesc sie najpierw wezmie za schody? To winda mu nie bedzie potrzebna Cos Wam wrzuce, co o tym sadzicie. Nie wsadze jednak sciany murowanej do tyci lazienki, musi zostac szklo http://plytki-lazienki.pl/p/22/12463/radaway-almatea-kdj-kabina-kwadratowa-90x90-prawa-szklo-przejrzyste-32102-01-01nr-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html Moze nie konkretnie ta, ale w tym stylu. Warto? Lepiej brodzik 3-4cm czy plytki i odplyw liniowy do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Teść schodów nie robi, mają zrobić murarze:/ Kabina fajna... płytki wyglądałyby dobrze, tylko ja się cały czas zastanawiam nad szczelnością:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec? Lukarna - to moz niech tesc sie najpierw wezmie za schody? To winda mu nie bedzie potrzebna Cos Wam wrzuce, co o tym sadzicie. Nie wsadze jednak sciany murowanej do tyci lazienki, musi zostac szklo http://plytki-lazienki.pl/p/22/12463/radaway-almatea-kdj-kabina-kwadratowa-90x90-prawa-szklo-przejrzyste-32102-01-01nr-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html Moze nie konkretnie ta, ale w tym stylu. Warto? Lepiej brodzik 3-4cm czy plytki i odplyw liniowy do tego? U mnie w górnej łazeince będzie Radaway Almatea ale okrągła http://plytki-lazienki.pl/p/22/12434/radaway-almatea-pdj-kabina-polokragla-90x90-lewa-szklo-przejrzyste-30602-01-01n-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html. Leży sobie w kartonie i czeka na montaż. Powiem tylko tyle: JEST BOSKA!!!! Nawet z tej samej strony zamawiałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Teść schodów nie robi, mają zrobić murarze:/ Kabina fajna... płytki wyglądałyby dobrze, tylko ja się cały czas zastanawiam nad szczelnością:/ Szczzelnoscią czego? Pod płytkami robisz hydroizolację a drzwi często tez mają na dole uszczelkę. No i oczywiście spadek do odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts