Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie w górnej łazeince będzie Radaway Almatea ale okrągła http://plytki-lazienki.pl/p/22/12434/radaway-almatea-pdj-kabina-polokragla-90x90-lewa-szklo-przejrzyste-30602-01-01n-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html. Leży sobie w kartonie i czeka na montaż. Powiem tylko tyle: JEST BOSKA!!!!

Nawet z tej samej strony zamawiałam:)

Kochana, jaki brodzik dobierałas do niej, czy ona bedzie w tym miejscu co mialas na zdjeciach odplyw liniowy, bo sie juz pogubialam ( wlasnie moj edytowany wpis byl o kabinie,ale mi sie pomieszało :confused:)

Jak kontakt z tym sklepem?

U mnie bedzie i brodzik i płytki, żeby nie trzeba się było decydować na jedno rozwiązanie;) A tak serio to wiedzieliśmy, że na dole kabina nie będzie miała standardowych wymiarów (3 ściany murowane), wiec nie było sensu bawić się w wybieranie brodzika. U góry z kolei pasowała mi okrągła kabina a żeby zrobić spadek musielibyśmy pociąć płytki na podłodze na jakieś dziwne małe kawałki i tam postanowiliśmy kupić niski brodzi. Gdyby kabina miała byc kwadratowa zrobiłabym odpływ w podłodze.

Kochana, jaki brodzik dobierałas do niej, czy ona bedzie w tym miejscu co mialas na zdjeciach odplyw liniowy, bo sie juz pogubialam ( wlasnie moj edytowany wpis byl o kabinie,ale mi sie pomieszało :confused:)

Jak kontakt z tym sklepem?

Tam gdzie mam odpływ beda tylko drzwi . Sklep polecam, bo szybka realizacja, zero problemów i kabina cała:)

Jak zdążą to dzisiaj powinni stawiać brodzik i kabinę wiec zrobię fotki.

OO, to czekam:) dziekuje

Jakbys tylko jeszcze mogla dac cynk nawet na priv, jaki odply liniowy wzielas

Lukarna, troche Ci posmiecilam w komentarzach, ale mam nadzieje, ze dla Ciebie tez sie przydadza te informacje

Aga po prostu się skup:D

A na serio to Twoją dolną łazienkę pokażę mu jako wzór na to że prysznic bez brodzika będzie wyglądał SUPER. Pokażę mu odpływ i opowiem o spadku i takich tam i może się do końca przekona;)

MSU no coś Ty ja się cieszę jak ktoś u mnie porusza sprawy budowlane bo zawsze na tym skorzystam:)

Lukarna nie ma dość

Ma niedosyt jeszcze;)

Tam gdzie masz odpływ liniowy dajesz deszczownicę??

ps. i gdzie ja Cię pytałam o to czy Twoja murowana kabina ma głębokość czy szerokość 98?? U mnie czy gdzie indziej?

U mnie pytałaś :D Szerokość 105, głebokosc 98:) Będzie deszczownica i tu i tu.

Weź ich Malka trochę do pionu postaw bo Cię z torbami puszczą;)

a w jakim sensie mam stawiać do pionu :o ;)

Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec?

takie chciałam podłoga.JPG

jeszcze powalczę, ale mam watpliwości, czy warto, czy już tylko o mój ośli upór chodzi :oops:

płytki wyglądałyby dobrze, tylko ja się cały czas zastanawiam nad szczelnością:/

FOLIA W PŁYNIE!!!!!!! absolutnie koniecznie w płytkowanych kabinach

Lukarna, troche Ci posmiecilam w komentarzach, ale mam nadzieje, ze dla Ciebie tez sie przydadza te informacje

ja też :)

podłoga.JPG

gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ??

Aga już znalazłam gdzie pytałam, dziekuje za obydwie odpowiedzi:)

Malka no Ty już wiesz w jakim sensie do pionu:D

Podłogi takie że mi szczena opadła!!

Mówicie że ta folia NA PEWNO DA RADĘ???

Jak jeszcze raz mnie zaczniecie przepraszać ze mi śmiecicie w komentarzach to strzele focha:p