Lukarna 16.03.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga ale się wypowiedz jeszcze czy brodzik czy płytki bo chyba bardziej MSU o to chodziło:) ps. a i ja chętnie poczytam:pps2. a kabina faktycznie boska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 U mnie w górnej łazeince będzie Radaway Almatea ale okrągła http://plytki-lazienki.pl/p/22/12434/radaway-almatea-pdj-kabina-polokragla-90x90-lewa-szklo-przejrzyste-30602-01-01n-kabiny-prysznicowe-kabiny-prysznicowe.html. Leży sobie w kartonie i czeka na montaż. Powiem tylko tyle: JEST BOSKA!!!! Nawet z tej samej strony zamawiałam:) Kochana, jaki brodzik dobierałas do niej, czy ona bedzie w tym miejscu co mialas na zdjeciach odplyw liniowy, bo sie juz pogubialam ( wlasnie moj edytowany wpis byl o kabinie,ale mi sie pomieszało ) Jak kontakt z tym sklepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No widzisz równocześnie się wypowiedziałyśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 U mnie bedzie i brodzik i płytki, żeby nie trzeba się było decydować na jedno rozwiązanie;) A tak serio to wiedzieliśmy, że na dole kabina nie będzie miała standardowych wymiarów (3 ściany murowane), wiec nie było sensu bawić się w wybieranie brodzika. U góry z kolei pasowała mi okrągła kabina a żeby zrobić spadek musielibyśmy pociąć płytki na podłodze na jakieś dziwne małe kawałki i tam postanowiliśmy kupić niski brodzi. Gdyby kabina miała byc kwadratowa zrobiłabym odpływ w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kochana, jaki brodzik dobierałas do niej, czy ona bedzie w tym miejscu co mialas na zdjeciach odplyw liniowy, bo sie juz pogubialam ( wlasnie moj edytowany wpis byl o kabinie,ale mi sie pomieszało ) Jak kontakt z tym sklepem? Tam gdzie mam odpływ beda tylko drzwi . Sklep polecam, bo szybka realizacja, zero problemów i kabina cała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, jeszcze jedno. Wpuszczalas brodzik w wylewke??Dasz namiar jaki odplyw bralas do kwadratowej kabiny? Ne bylo problemow z montazem?Bo chyba na odplyw liniowy trzeba sie decydowac przed wylewka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, jeszcze jedno. Wpuszczalas brodzik w wylewke?? Wzięliśmy brodzik 3cm, więc będzie stał na podłodze. Odpływ tylko schowaliśmy pod podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak zdążą to dzisiaj powinni stawiać brodzik i kabinę wiec zrobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Twoje zdjęcie będą służyły za poglądowe dla mojego P więc się postaraj dobra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Twoje zdjęcie będą służyły za poglądowe dla mojego P więc się postaraj dobra?? Dobra:) Chociaż talentu trochę mi brakuje;) Potem bedzie, że przez moje złe zdjecia P sie nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak zdążą to dzisiaj powinni stawiać brodzik i kabinę wiec zrobię fotki. OO, to czekam:) dziekuje Jakbys tylko jeszcze mogla dac cynk nawet na priv, jaki odply liniowy wzielas Lukarna, troche Ci posmiecilam w komentarzach, ale mam nadzieje, ze dla Ciebie tez sie przydadza te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aco Shower Drain C z rusztem Tile (wkłada się płytkę); wersja przyścienna z niskim odwodnieniem. Długość 685mm. Jak Lukarna ma dość to skasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga po prostu się skup:D A na serio to Twoją dolną łazienkę pokażę mu jako wzór na to że prysznic bez brodzika będzie wyglądał SUPER. Pokażę mu odpływ i opowiem o spadku i takich tam i może się do końca przekona;) MSU no coś Ty ja się cieszę jak ktoś u mnie porusza sprawy budowlane bo zawsze na tym skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Lukarna nie ma dośćMa niedosyt jeszcze;) Tam gdzie masz odpływ liniowy dajesz deszczownicę?? ps. i gdzie ja Cię pytałam o to czy Twoja murowana kabina ma głębokość czy szerokość 98?? U mnie czy gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Lukarna nie ma dość Ma niedosyt jeszcze;) Tam gdzie masz odpływ liniowy dajesz deszczownicę?? ps. i gdzie ja Cię pytałam o to czy Twoja murowana kabina ma głębokość czy szerokość 98?? U mnie czy gdzie indziej? U mnie pytałaś Szerokość 105, głebokosc 98:) Będzie deszczownica i tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Weź ich Malka trochę do pionu postaw bo Cię z torbami puszczą a w jakim sensie mam stawiać do pionu Malka, a co tam na tych podlogach chcialas miec? takie chciałam jeszcze powalczę, ale mam watpliwości, czy warto, czy już tylko o mój ośli upór chodzi płytki wyglądałyby dobrze, tylko ja się cały czas zastanawiam nad szczelnością:/ FOLIA W PŁYNIE!!!!!!! absolutnie koniecznie w płytkowanych kabinach Lukarna, troche Ci posmiecilam w komentarzach, ale mam nadzieje, ze dla Ciebie tez sie przydadza te informacje ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Malka, super ta podłoga, ale odpuściłam z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nooo, Malka podloga marzenie, ja nawet nie podchodzilam do tematu. Cos tam z Michem przebakiwalismy,ze moze choc w samej kuchni, ale cenowo masakra i dalismy sobie spokoj, szkoda sie zarzynać dla podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga już znalazłam gdzie pytałam, dziekuje za obydwie odpowiedzi:) Malka no Ty już wiesz w jakim sensie do pionu:DPodłogi takie że mi szczena opadła!! Mówicie że ta folia NA PEWNO DA RADĘ??? Jak jeszcze raz mnie zaczniecie przepraszać ze mi śmiecicie w komentarzach to strzele focha:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts