MusiSieUdac 16.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aco Shower Drain C z rusztem Tile (wkłada się płytkę); wersja przyścienna z niskim odwodnieniem. Długość 685mm. Jak Lukarna ma dość to skasuję Aga dzieki zastanawiam sie ciagle czy bawic sie w plytkowanie i odplyw czy isc na skroty i niski brodzik kupic. Na dole i tak ma byc biala podloga. Musze sie doszkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ?? A dużo byś tej podłogi musiała mieć aby problemów gastrycznych nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak jeszcze raz mnie zaczniecie przepraszać ze mi śmiecicie w komentarzach to strzele focha:p Strzel, nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, jeszcze jedno. Wpuszczalas brodzik w wylewke?? Dasz namiar jaki odplyw bralas do kwadratowej kabiny? Ne bylo problemow z montazem?Bo chyba na odplyw liniowy trzeba sie decydowac przed wylewka??? Kurcze, dopiero doczytałam o co pytałaś. Odpływ oczywiście powinien być zamontowany przed wylewkami. W miejscu gdzie miał byc brodzik nie zrobiliśmy wylewki, bo jakoś nie wierzyłam, że szalona i roztańczona brygada wylewkarzy zrobi to dobrze i przy okazji nie schrzani sprawy (zaznaczam, że wylewki robią super:)) Odpływ zamontował mi facet, który robił nam łazienki. Wylał beton, zrobił spadek i sam zamontował odpływ. Potem przynajmniej nie było narzekania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga dzieki zastanawiam sie ciagle czy bawic sie w plytkowanie i odplyw czy isc na skroty i niski brodzik kupic. Na dole i tak ma byc biala podloga. Musze sie doszkolic Na pewno łatwiej z gotowcem, ale tu też musisz mieć odpływ przed wylewkami, bo przecież w niskim brodziku się nie zmiesci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Strzel, nie daj sie prosic Przejrzałaś mnie na wylot:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ?? To tak jak u mnie, ale ostatecznie dałam płytki 60x60 z małą fugą. Mam nadzieję, ze po zafugowaniu nie bedzie tak widać podziałów. Im mniejsze płytki tym więcej fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Malka, super ta podłoga Nooo, Malka podloga marzenie Podłogi takie że mi szczena opadła!! o Wy wredne baby, miałyście powiedzieć ,że jest fuuuu, świeci się jak psu penis, jest niepraktyczna i w ogóle do d Mówicie że ta folia NA PEWNO DA RADĘ??? Jak jeszcze raz mnie zaczniecie przepraszać ze mi śmiecicie w komentarzach to strzele focha:p dobra folia da radę, tylko bardzo dokładnie pomalujcie, szczególnie w rogach -to newralgiczne miejsca. A dużo byś tej podłogi musiała mieć aby problemów gastrycznych nie było?? za dużo,jakieś 80m2 Odpływ oczywiście powinien być zamontowany przed wylewkami. W miejscu gdzie miał byc brodzik nie zrobiliśmy wylewki, bo jakoś nie wierzyłam, że szalona i roztańczona brygada wylewkarzy zrobi to dobrze i przy okazji nie schrzani sprawy (zaznaczam, że wylewki robią super:)) Odpływ zamontował mi facet, który robił nam łazienki. Wylał beton, zrobił spadek i sam zamontował odpływ. Potem przynajmniej nie było narzekania:) a my bedziemy kuć, na szczęście pan rurkowy, nie położył tam ogrzewania (ponoć syfon wysycha i dziwne wonie się roznoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 o Wy wredne baby, miałyście powiedzieć ,że jest fuuuu, świeci się jak psu penis, jest niepraktyczna i w ogóle do d Co za wstrętna podłoga, taka świecąca?! I kto to będzie czyscił?! Też sobie widzi-mi-się wymyśliłaś?! Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No faktycznie penisowa taka tak podłoga jak się przyjrzeć dokładnie:D 80m to faktycznie trochę dużo:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Co za wstrętna podłoga, taka świecąca?! I kto to będzie czyscił?! Też sobie widzi-mi-się wymyśliłaś?! Lepiej? No faktycznie penisowa taka tak podłoga jak się przyjrzeć dokładnie:D 80m to faktycznie trochę dużo:/:/ http://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) masakra, jak bym tak miala po niej codziennie chodzic i sie odbijac i podwojnie widziec, toz to pic nie trzeba Edytowane 16 Marca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Na pewno łatwiej z gotowcem, ale tu też musisz mieć odpływ przed wylewkami, bo przecież w niskim brodziku się nie zmiesci;) Czyli mowisz, ze najlepiej zostawic dziure 90x90?? a potem sobie ładnie wylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 masakra, jak bym tak miala po niej codziennie chodzic i sie odbijac i podwojnie widziec, toz to pic nie trzeba A jeszcze jakby zniekształacała?? Albo nie daj boże pogrubiała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 masakra, jak bym tak miala po niej codziennie chodzic i sie odbijac i podwojnie widziec, toz to pic nie trzeba o kurde, to akurat argument na tak ...jakie ekonomiczne i ...moja wątroba by ją pokochała Luka - franca zniekształca i ....wyszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Fuck!! To może chociaż do łazienki taką dam?? ps. i na ściany pod prysznicem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czyli mowisz, ze najlepiej zostawic dziure 90x90?? a potem sobie ładnie wylac to może napiszę tak: cieszę się, że nie wylałam całej podłogówki;) Pod wanną tez nie wylaliśmy:wiggle: Dzieki temu jest niziutko, bo zatopiona w podłodze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 o kurde, to akurat argument na tak ...jakie ekonomiczne i ...moja wątroba by ją pokochała Ale ile radości z życia byś sobie podłogą odebrała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pod wanną tez nie wylaliśmy:wiggle: Dzieki temu jest niziutko, bo zatopiona w podłodze:cool: Aga!! Ty skarbnico mądrości!! Fajna taka wanna co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts