Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Aco Shower Drain C z rusztem Tile (wkłada się płytkę); wersja przyścienna z niskim odwodnieniem. Długość 685mm.

Jak Lukarna ma dość to skasuję;)

Aga dzieki :) zastanawiam sie ciagle czy bawic sie w plytkowanie i odplyw czy isc na skroty i niski brodzik kupic. Na dole i tak ma byc biala podloga. Musze sie doszkolic

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ??

A dużo byś tej podłogi musiała mieć aby problemów gastrycznych nie było??

Aga, jeszcze jedno. Wpuszczalas brodzik w wylewke??

Dasz namiar jaki odplyw bralas do kwadratowej kabiny? Ne bylo problemow z montazem?Bo chyba na odplyw liniowy trzeba sie decydowac przed wylewka???

Kurcze, dopiero doczytałam o co pytałaś.

Odpływ oczywiście powinien być zamontowany przed wylewkami. W miejscu gdzie miał byc brodzik nie zrobiliśmy wylewki, bo jakoś nie wierzyłam, że szalona i roztańczona brygada wylewkarzy zrobi to dobrze i przy okazji nie schrzani sprawy (zaznaczam, że wylewki robią super:)) Odpływ zamontował mi facet, który robił nam łazienki. Wylał beton, zrobił spadek i sam zamontował odpływ. Potem przynajmniej nie było narzekania:)

Aga dzieki :) zastanawiam sie ciagle czy bawic sie w plytkowanie i odplyw czy isc na skroty i niski brodzik kupic. Na dole i tak ma byc biala podloga. Musze sie doszkolic

Na pewno łatwiej z gotowcem, ale tu też musisz mieć odpływ przed wylewkami, bo przecież w niskim brodziku się nie zmiesci;)

gdyby nie mój klaustrofobiczny , kiszkowaty korytarz, pewnie bym odpuściła, zaraz jak zobaczyłam wycenę,jednak, jak pomyślę o poszatkowaniu go fugami (korytarza), to wiem, że bedę kazdego dnia miała odruch wymiotny...więc może warto ??

To tak jak u mnie, ale ostatecznie dałam płytki 60x60 z małą fugą. Mam nadzieję, ze po zafugowaniu nie bedzie tak widać podziałów. Im mniejsze płytki tym więcej fug.

Malka, super ta podłoga

Nooo, Malka podloga marzenie

Podłogi takie że mi szczena opadła!!

o Wy wredne baby, miałyście powiedzieć ,że jest fuuuu, świeci się jak psu penis, jest niepraktyczna i w ogóle do d :mad:

;)

Mówicie że ta folia NA PEWNO DA RADĘ???

Jak jeszcze raz mnie zaczniecie przepraszać ze mi śmiecicie w komentarzach to strzele focha:p

dobra folia da radę, tylko bardzo dokładnie pomalujcie, szczególnie w rogach -to newralgiczne miejsca.

A dużo byś tej podłogi musiała mieć aby problemów gastrycznych nie było??

za dużo,jakieś 80m2

Odpływ oczywiście powinien być zamontowany przed wylewkami. W miejscu gdzie miał byc brodzik nie zrobiliśmy wylewki, bo jakoś nie wierzyłam, że szalona i roztańczona brygada wylewkarzy zrobi to dobrze i przy okazji nie schrzani sprawy (zaznaczam, że wylewki robią super:)) Odpływ zamontował mi facet, który robił nam łazienki. Wylał beton, zrobił spadek i sam zamontował odpływ. Potem przynajmniej nie było narzekania:)

a my bedziemy kuć, na szczęście pan rurkowy, nie położył tam ogrzewania (ponoć syfon wysycha i dziwne wonie się roznoszą :sick:

Co za wstrętna podłoga, taka świecąca?! I kto to będzie czyscił?! Też sobie widzi-mi-się wymyśliłaś?!

Lepiej?:)

No faktycznie penisowa taka tak podłoga jak się przyjrzeć dokładnie:D

80m to faktycznie trochę dużo:/:/

http://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif

masakra, jak bym tak miala po niej codziennie chodzic i sie odbijac i podwojnie widziec, toz to pic nie trzeba ;)

o kurde, to akurat argument na tak ...jakie ekonomiczne i ...moja wątroba by ją pokochała :oops:

Luka - franca zniekształca i ....wyszczupla :mad: