agalind 16.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga!! Ty skarbnico mądrości!! Fajna taka wanna co?? Weź, no! Czy fajnie to sprawdzę za jkis czas. W każdym razie, doopskiem na podłodze sie siedzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No widzisz, będę kibicować obyś się jak najwcześniej się wprowadziła i przetestowała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No widzisz, będę kibicować obyś się jak najwcześniej się wprowadziła i przetestowała:D Kibicuj, kibicuj. W sumie jak łazienki dokończą to plan minimum już jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Właaaaaśnie, przypomniało mi się.wczoraj przed zaśnięciem o Tobie myslałam!!!! W sumie nie o Tobia a o Twojej kuchni:) Kiedy montaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Montaż nie ustalony, bo stolarz nie wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 aaa tak mi się o kabinie jeszcze przypomniało, moja pani szklarz (szklanka ? ) zaproponowała profile c w ścianie , po pierwsze szkło jest stabilne, po drugie jest szczelna. Mnie to przekonało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga a z jakimś już rozmawialas prawda? Matka a to mówisz o szklanych ścianach chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Rozmawiałam z jednym, ale nie nadawaliśmy na tych samych falach. Na przyszły piątek jestem umówiona z innym i po samej rozmowie tel. go zatrudnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 w kabinie zawsze jedną ścianę masz fix, prawda ? a jak jest szeroka, to nawet dwie, wtedy drzwi montowane sa do szkła, a ono też jest zafixowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 aaa tak mi się o kabinie jeszcze przypomniało, moja pani szklarz (szklanka ? ) zaproponowała profile c w ścianie , po pierwsze szkło jest stabilne, po drugie jest szczelna. Mnie to przekonało:) Nie pisz mi tu o jakiś profilach, bo ja juz mam kafle na ścianie i skuwać nie bedę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 nic nie piszę, nic nie piszę a w ogóle, to one sa brzydkie i na pewno do Twojej łazienki nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 I o to chodziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Rozgadałyście się dziś strasznie:) Ja dopiero się witam:) Lukarna, teraz już zapewne dostrzegasz plusy budowania w opóźnieniu;) O wszystko można dopytać, zapisać w notesiku, chociaż i tak najlepiej uczymy się na własnych błędach. U nas piękne słoneczko i bardzo wiosennie, idealnie do tynkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Rozgadałyście się dziś strasznie:) Ja dopiero się witam:) Lukarna, teraz już zapewne dostrzegasz plusy budowania w opóźnieniu;) O wszystko można dopytać, zapisać w notesiku, chociaż i tak najlepiej uczymy się na własnych błędach. U nas piękne słoneczko i bardzo wiosennie, idealnie do tynkowania:) Witam. Rozumiem, ze zdjecia będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiosna nad morzem piękniejsza, po co Ci zdjęcia z Centrum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiosna nad morzem piękniejsza, po co Ci zdjęcia z Centrum;) Chcę zobaczyć szarzyznę w Centralnej Polsce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Rozmawiałam z jednym, ale nie nadawaliśmy na tych samych falach. Na przyszły piątek jestem umówiona z innym i po samej rozmowie tel. go zatrudnię Ale mi się myli wszystko, przed chwilą u Ciebie czytałam o tym stolarzu i teraz się zastanawiałam dlaczego jakoś inaczej to brzmi jak odświeżyłam stronę w kabinie zawsze jedną ścianę masz fix, prawda ? a jak jest szeroka, to nawet dwie, wtedy drzwi montowane sa do szkła, a ono też jest zafixowane No nieee ja mam obydwie kabiny murowane i tylko drzwi szklane - to mnie nie dotyczy;) W dolnej może nawet nie zrobię wcale jak się uda... Rozgadałyście się dziś strasznie:) Ja dopiero się witam:) Lukarna, teraz już zapewne dostrzegasz plusy budowania w opóźnieniu;) O wszystko można dopytać, zapisać w notesiku, chociaż i tak najlepiej uczymy się na własnych błędach. U nas piękne słoneczko i bardzo wiosennie, idealnie do tynkowania:) Cześć Ardea:) Masz zupeeeeełną rację Witam. Rozumiem, ze zdjecia będą? Aga czytasz w moich myślach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Szarzyzny nie zobaczysz, bo tynki Nidy bielusieńkie:P (prawie nie trzeba malować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No nieee ja mam obydwie kabiny murowane i tylko drzwi szklane - to mnie nie dotyczy;) W dolnej może nawet nie zrobię wcale jak się uda... a bo Ty masz nienormalne kabiny nie rób drzwi, będziecie mogli się po całej łazience gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Szarzyzny nie zobaczysz, bo tynki Nidy bielusieńkie:P (prawie nie trzeba malować) Ej, no to dawaj nam tu zdjecia gotowego domu! Szybciutko! Muszę zmienić pogląd o Centrum;) Edytowane 16 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts