Ardea 16.03.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Gotowego to za 9msc. może... daj Boże:D Wytynkowany mam tylko garaż i kotłownię, od jesieni. Reszta czeka do poniedziałku, na razie machnięta tylko podkładem szaro-maślanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Gotowego to za 9msc. może... daj Boże:D Wytynkowany mam tylko garaż i kotłownię, od jesieni. Reszta czeka do poniedziałku, na razie machnięta tylko podkładem szaro-maślanym. Pisałaś, ze pogoda idealna na tynkowanie, więc myślałam, ze już zaczęli. W takim razie życzę słońca i ciepła na poniedziałek:) 9m-cy szybko minie. Ja nie mogę uwierzyć, ze czas tak szybko płynie. Przecież nie tak dawno koparka pracowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiem, powinnam napisać, że idealna na spacer, ale ja tylko o tynkowaniu myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiem, powinnam napisać, że idealna na spacer, ale ja tylko o tynkowaniu myślę Znam to z autopsji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Oby jutro pogoda dopisała, bo cały dzień na działce będziemy (ale zaskoczenie, co?) i przydałoby się wokoło trochę posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To życzę pogody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a ja potrzebuję stabilnego +10 przez cała dobę.... jeszcze chwilka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a bo Ty masz nienormalne kabiny nie rób drzwi, będziecie mogli się po całej łazience gonić Tak myślę że będziemy gonić w piętkę bo cała łazienka ma 1,55 na 2,7:D Wiem, powinnam napisać, że idealna na spacer, ale ja tylko o tynkowaniu myślę Aleee co Wy opowiadacie ja sobie myślę że w końcu pranie mogę na balkonie powiesić Oby jutro pogoda dopisała, bo cały dzień na działce będziemy (ale zaskoczenie, co?) i przydałoby się wokoło trochę posprzątać. U nas by się też przydało:/ Może namówię Ministra w niedzielę... Chociaz coś mi zaniemógł wczoraj mam nadzieję że szybko wróci do formy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a ja potrzebuję stabilnego +10 przez cała dobę.... jeszcze chwilka.... Oj Malka to chyba jeszcze chwila faktycznie... U nas ma być jutro +17 ale dziś rano skrobałam szyby... Ale &&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby upragnione +10 przyszło szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie, i nie tylko ze względów budowlanych. W końcu wyciągnęłam lżejsze buty więc mam nadzieję, że już po botki nie będę musiała w szafie nurkować. A w ogóle to chciałabym, żeby już był kwiecień, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A my właśnie założyliśmy wiosenne kurtki i wyciągamy rowery;)A co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja za to wyciągnęłam miseczkę i mydło biały jeleń i uskuteczniam "maczankę" z nogami na pufie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a ja kupiłam kilo sześćdziesiąt karczku i pół kilo wiejskiej i jutro rozpoczynamy sezon grillowy koło 13 w słońcu było u nas 30, serio, a rano skrobak był w ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja za to wyciągnęłam miseczkę i mydło biały jeleń i uskuteczniam "maczankę" z nogami na pufie A co sobie tak odmaczasz w białym jeleniu, co?? a ja kupiłam kilo sześćdziesiąt karczku i pół kilo wiejskiej i jutro rozpoczynamy sezon grillowy koło 13 w słońcu było u nas 30, serio, a rano skrobak był w ruchu Pierwszy grill - bajka;) Zapomniałam juz jak męczący może być spacer z dziećmi:D Zimą jak wychodziliśmy to jacyś tacy spokojni byli, a dziś?? Obydwa rowery rozjeżdżały się w 2 strony i miałam niezły problem żeby ich ogarnąć To lepsze niż fitnes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No to ja nie napisze nic nowego, wlasnie wrocilismy z budowy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 wlasnie wrocilismy z budowy niewiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No to ja nie napisze nic nowego, wlasnie wrocilismy z budowy:sick: U mnie podobne nudziarstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ale Wam zazdroszczę A u was też dzisiaj tak ciepło było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ale Wam zazdroszczę A u was też dzisiaj tak ciepło było?? 12 stopni:) Dobrze, ze rano w baleriny wskoczyłam i kurtkę cieńszą ubrałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 U nas po 6 rano szron,po poludniu ponad 15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts