agalind 24.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ja nie noszę torebki Bez niej pogubiłabym połowę rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O rety, ja sobie siebie bez torebki nie wyobrażam gdzie bym wcisnęła te wszystkie potrzebne rzeczy, a jets ich sałe mnóstwo, w tym także metrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Moja torebka w sumie malutka, ale pojemna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 do pracy wiadomo torebka musi być ale później to ręce wolne, szczególnie na spacerach, wtedy tylko małą listonoszka żeby zmieścić klucze, komórkę i portfel, wystarczy że do roboty targam taką pięciokilową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 do pracy wiadomo torebka musi być ale później to ręce wolne, szczególnie na spacerach, wtedy tylko małą listonoszka żeby zmieścić klucze, komórkę i portfel, wystarczy że do roboty targam taką pięciokilową Listonoszka - o wlasnie o takiej mówie. Ręce muszę miec wolne zawsze. Metrówka też wejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 a no to musisz mieć jakąś większą bo u mnie nie ma opcji żeby wszedł portfel, telefon i paczka chusteczek jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeżeli chodzi o sprzątanie to staram się w piątek jak najwięcej zrobić (plus zakupy w sklepie obok mojej pracy;)) zeby w sobotę jak najmniej mieć. Ale udaje mi się to bardzo rzadko... Często coś kończę w niedzielę około południa jak mały idzie spać a tata zabiera srednią gdzieś:/ Wejście do salonu mam 180 z korytarza i 120 z kuchni, przy czym z korytarza nie będzie drzwi, a z kuchni będą przesuwne... Princesa poszłam przypomniec sobie Twój projekt i może jednak wykujcie do tych 120 będzie się wygodniej wchodziło... A torebkę muszę mieć, ale z moimi dzieciakami wchodzi w grę tylko listonoszka;) Jedna mam taka małą właśnie jak Pumpaluna pisze: jak mam w niej portfel i telefon to jedynie klucze wcisnę Wiecie co muszę sobie właśnie kupić miarę bo co jadę na budowę i chcę coś zmierzyć to szukam:) A Z CIEKAWOŚCI no napiszcie jakie macie te wejścia do salonu bo się miarami i torebkami zagadałyscie;) Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No chyba wykujemy, już męża zanudzam tym od rana... że też nie pomyśleliśmy wcześniej, tak to jest jak się człowiek na budowlance i architekturze nie zna i na dodatek ma mało czasu na to wszystko Ale 120 myślisz, ze będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 my mamy 123 ale akurat 2-3cm odejdą na tynki czyli wyjdzie 120, wg mnie akurat - już wszystko przeniesiesz a 2 osoby bez problemu się w przejściu miną nawet coś niosąc dzisiaj sprawdzałam specjalnie że mijamy się we trójkę, ja z mężem idąc ręka w rękę i dzieci między nas się wciskające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Powiem Ci, że ja naprawdę nie mam pojęcia czy 120 będzie OK, ale to zawsze lepiej niż 100, nie? A więcej niż 120 nie macie mozliwości zrobić więc zakładamy że 120 to będzie W SAM RAZ i tyle, nie ma co się stresować rzeczami których nie możemy zmienić (ale mądrala ze mnie nie?) A w ogóle to wszyscy moi znajomi którzy mają dom to mają jakoś tak salon otwarty na hol więc zupełnie nie mam porównania jak jest dobrze... U nas znowu łazienka na dole jest na wprost wejścia do salonu vis a vis stołu:/ I tez juz tego nie zmienię chociaz bardzo mnie to wkurza:/ ps. Gdyby się okazało że musi zostać 100 cm to myślę że będzie Cię to denerwowac teraz a po zamieszkaniu umknie jakos i przestaniesz zwracać na to uwagę, głowa do góry...A czytałam w schodowym wątku że masz problem jak zabudowac schody, wymyśliłas już cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O widzisz:) Ania sprawdziła w naturze, ze będzie OK;) A przypomniało mi się mój wuja w nowym domu ma wstawione normalne drzwi wewnętrzne do salonu z holu i też jest OK, każdy przyjął że tak ma być i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O matko, ja mam otwór jakieś 112 i nie da się powiększyć to za mało? Podczas planowania wydawało mi się ok. i teraz też mi się tak wydaje... A wc to my mamy właściwie w salonie;) bo cały salon jest otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 U nas też będzie koło 120cm. Nam wystarczy, bo musi. Lukarna - też mam takei drzwi, które będę z salonu oglądać i nie za bardz mi się to podoba, ale co zrobić. Nie ma tego co się lubi, to się lubi co się ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Macie jakie spomysły na maskowanie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Macie jakie spomysły na maskowanie drzwi? otynkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Zrobić fornirowaną ścianę i zlicować drzwi w tym samym kolorze, jak Esiaka pomysł nie wypali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) O tynkowaniu drzwi pierwszy raz słyszę. To się będzie trzymać? Czy masz na myśli zamocowanie płyty g-k? Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O tynkowaniu drzwi pierwszy raz słyszę. To się będzie trzymać? Czy masz na myśli zamocowanie płyty g-k? oj tam, oj tam... nie wyczułaś ironii...? a tak poważnie, to można by dać siatkę rabitza i ze spokojem otynkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Fornirowana ściana -nie pomyślałam o tym wcześniej, ale musze nad ty pomyślec. Żadnych fototapet na drzwiach nie chcę dlatego kombinuję z czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Wiedziałam, że mnie w maliny wpuszczasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts