Ardea 16.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja już pisałam, u nas cieplutka wiosenka:) tylko ja ciągle w kozakach... Lukarna też jeździłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ja już od tygodnia na skuterze posuwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiosna się zbliża, idealny powód żeby kupić sobie nową kurcinę, cichobiegi a najlepiej uzupełnić ten komplecik o torebkę w jakimś koralowym odcieniu ps. odmaczam dłoń, ponoć pomaga na gojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 U nas po 6 rano szron,po poludniu ponad 15 stopni To chyba jestes moją sąsiadką 12 stopni:) Dobrze, ze rano w baleriny wskoczyłam i kurtkę cieńszą ubrałam:yes: Ja kurtkę wiosenna mam ale buty...:/ Ja już pisałam, u nas cieplutka wiosenka:) tylko ja ciągle w kozakach... Lukarna też jeździłaś? Nie ja biegałam za nimi:) Nie ma opcji zebysmy jeździli we trójkę ja już od tygodnia na skuterze posuwam... Marzenie mojej Wiki - skuter;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiosna się zbliża, idealny powód żeby kupić sobie nową kurcinę, cichobiegi a najlepiej uzupełnić ten komplecik o torebkę w jakimś koralowym odcieniu ps. odmaczam dłoń, ponoć pomaga na gojenie Ooo dokładnie - nowa pora roku, nowa garderoba;) Kupiłam sobie buty w takim dziwnym odcieniu ,ze nic mi do nich nie pasuje... muszę coś kupic;) Aaa nie pomyslałam o tym że to na gojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No ale przecież teraz własnie chodzi o to, żeby nic nie pasowało Hitem sezonu są najwyraźniej wszystkie musztardówki, rdzawe czy żółcie, totalnie nie moja bajka także sporo się nachodzę nim znajdę coś co mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ooo dokładnie - nowa pora roku, nowa garderoba;) Kupiłam sobie buty w takim dziwnym odcieniu ,ze nic mi do nich nie pasuje... muszę coś kupic;) Aaa nie pomyslałam o tym że to na gojenie Wiecie co, w tym roku nawet mnie do ciuchowych sklepów nie ciągnie. Za to kupiłabym sobie np. silikon:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Za to kupiłabym sobie np. silikon:sick: ale sanitarny..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ale sanitarny..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja sobie kupiłam, nie cichobiegi;) właśnie w turkusowym kolorze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ardea ilu centymetrowy obcas? ja śmigam tylko i wyłącznie w spodniach więc i ze szpilkami jestem na bakier a że jestem ciągle w biegu to nie ma opcji na jakieś obcasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja jestem wysokoszpilkowa;) baleriny tylko do legginsów, latem japonki, a tak wysokie obcasy nawet na co dzień. Te akurat 11cm mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No ale przecież teraz własnie chodzi o to, żeby nic nie pasowało Hitem sezonu są najwyraźniej wszystkie musztardówki, rdzawe czy żółcie, totalnie nie moja bajka także sporo się nachodzę nim znajdę coś co mi odpowiada oj tam ale mi naprawdę nie pasuje i to naprawdę buty mam w kolorze... hmm o, łóżko Hemnes z Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29889535/ mniej więcej;) A w garderobie króluje czerń i rózne odcienie szarości... Muszę coś kupic nowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ardea ilu centymetrowy obcas? ja śmigam tylko i wyłącznie w spodniach więc i ze szpilkami jestem na bakier a że jestem ciągle w biegu to nie ma opcji na jakieś obcasy Ale przecież do spodni szpilki idealnie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Chyba źle napisałam, chodziło o to że ja na co dzień latam ubrana na sportowo bo jestem w wiecznym biegu i niezłą kilometrówkę dziennie z przysłowiowego buta robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No to ok. Brak szpilek usprawiedliwiony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ok obejrzałam z Marcinem Madagaskar, potem milion razy na youtube piosenkę HakunaMatata, teraz biorę książkę i idę do łózka, a Wy tu sobie ładnie piszcie, wymieniajcie doświadczenia:) Ja jutro chętnie poczytam;) Udanego wieczoru Państwu życzę * I do jutera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Też bym poszła spać, ale mam jeszcze jechać po męża. Lukarna, zróbmy tak: wyśpij się za mnie, plissss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Moja córka też oglądała Madagaskar z tatą Śpij dobrze, mnie jakoś się nie chce. Co czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Też bym poszła spać, ale mam jeszcze jechać po męża. a co męskie picie się odbywa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts