Ardea 18.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Moja przyjaciółka ciągle mówiła o sobie, że jest dzieckiem z przypadku i kiedyś tata jej powiedział, że nie przypadku a planu natychmiastowego - TERAZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 A teksty Twojego syna mnie zabijają;D dlatego też poprzestałam na jednym, przy dwójce bym sobie zapewne w łeb strzeliła, lub poszukała jakiejś mocnej gałęzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ardea ale się uśmiałam:D Malka no coś Ty:) ps. nie cierpię wyciagać ze zmywarki naczyń o 24:/ A muszę iśc i wyciagnąc żeby na rano teściowej nie zostawiać:/Ale wrócę nie zasypiajcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja jednak spadam, za bardzo marzę o długiej kąpieli:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ja też marzę o wymoczeniu obolałego cielska w gorącej wodzie....ale ...przygotowałam sobie kąpiel z pianką i slubny mi się wbił do łazienki ze stwierdzeniem, że on pierwszy bo ja znów sobie czytelnię zrobię, a on nie ma ochoty do czwartej znów czekać..... no zasadniczo, to ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nic mi nie mów, mój od pół godziny zerka na zegarek a przed chwila powiedział groźnie: "Już północ" Wie, ze jak skonczę pogaduszki z Wami to wejdę do wanny z ksiązka i znów bedzie musiał ze soba mocno walczyć żeby nie zasnąć Ardea miłych wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 mnie się nie zdarza by ślubny nie spał jak ja idę do łózka on z tych normalnych, co to sypiają czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No mój potrafi być wytrwały:) Ale jeszcze sobie z Tobą drinka dokończę, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ooo to czekaj nie pij sama, ja sobie cos poleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To lej i wypijemy to szybko, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no to lu:) bo mnie zostało jeszcze ze 100 stron, a chce skończyć dzisiaj, bo juz przebieram nózkami o następna część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.03.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A co czytasz? ps. żeby nie było że tylko pijemy bez słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a takie głupoty ale wciąga bardzo Lackberg napisała taka sagę kryminalną, jestem na 6 części i końca nie widać bedzie pewnie tyle części co odcinków mody na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 za szybko mi cos dzisiaj idzie to picie...... nie dobrze, nie dobrze....bo raniutko trzeba wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.03.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Malcia ja lubię kryminały:D Więc sprawdzę co to jak polecasz:) I wiesz co, spadac muszę bo ja jutro 5:45;(;(;( Do jutera co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 lubisz? super to ja Ci całą listę fajnych sporządzę no nie do jutera to ja nie wytrzymam, do dziś, ale wiesz tak z rana bardziej, lub nawet południa, bo poranek mam napięty dość. no to ps. a ja mam ból jak mi o 6.50 budzik dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2012 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 mnie się nie zdarza by ślubny nie spał jak ja idę do łózka a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.03.2012 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Malka:D:D Własnie się zwlokłam. Znowu się spóźnię:/Miłego ranka, dopołudnia czy co tam:) ps. zrób zrób lubię fajne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.03.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Męczył mnie od soboty. Myślałam o nim wieeele razy. Nie dawał mi spokoju i nie mogłam się skupić w pracy... No i poszłam przed chwila i kupiłam: piękny, delikatny szal; jasny, z dodatkiem beżowo-szarego (pamiętacie moje buty w kolorze łózka w Ikea??) i z turkusem:D Jest boski, leży obok mnie na krześle i sobie na niego zerkam:) Miłego dnia Państwu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Męczył mnie od soboty. Myślałam o nim wieeele razy. Nie dawał mi spokoju i nie mogłam się skupić w pracy... No i poszłam przed chwila i kupiłam: piękny, delikatny szal; jasny, z dodatkiem beżowo-szarego (pamiętacie moje buty w kolorze łózka w Ikea??) i z turkusem:D Jest boski, leży obok mnie na krześle i sobie na niego zerkam:) Miłego dnia Państwu życzę Świetny początek tygodnia:) Dzień dobry:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts