Ardea 21.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wypadliśmy ok. zaangażowałam w to masę ludzi;) Szampan się przyda - albo będziemy świętować albo zalewać smutki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wszyscy tak mówią a potem dr przed nazwiskiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Przede wszystkim przyjemność Choć ja nawet lektury lubiłam czytać, a wspomnianego tu "Pana Tadeusza" to 4 razy czytałam, bo świetnie się przy nim bawiłam:) Choć mój mąż mówi, że to akurat to choroba;) no to nisko chylę czoła, ja nie dałam rady i to jedyna lektura szkolna, której nie przeczytałam. dzień dobry Ardea - gratuluję, jakkolwiek by nie było (a będzie dobrze) , za wytrwałość gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Malka, ja za to "Nad Niemnem" nie przeczytałam. Film jest super, ale przez te opisy nie przebrnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ardea a to była wizytacja zewnętrzna czy wewnętrzna? Zresztą 4 godziny to już niezły maraton. No ale najważniejsze, że wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Malka, dzięki:) Pumpaluna, bardzo zewnętrzna - 24 sztuki, które sama zaprosiłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 To żeś zaszalała! Ale to jakaś lekcja pokazowa czy prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Festiwal nauki:) Cykl różności, łącznie z zajęciami holistycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.03.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ardea serdecznie gratuluję Wpadłam powiedzieć że u mnie OK. Teść męczy słupy pod daszkiem wejściowym. Rozmawiamy z murarzem o schodach, teoretycznie za 2 tyg powinien wejść (muszę sobie zaznaczyć w kalendarzu kiedy mam zacząć go męczyć) I nie wiem jaką grubość okładziny drewnianej mu podać... Chyba kiedyś już o to pytałam Was bo coś mi się kojarzy 3 cm ale teraz byłam w 2 domach i im zmierzyłam (a co;)) i oni mieli 4 - schody bukowe. Kredyt w toku. Dachówka hmm powiem tak do końca przyszłego tygodnia musimy zamówić bo cena idzie w górę Przypuszczalnie zamówimy i dogadamy się z hurtownia aby nam trzymała do czasu aż sensownego dekarza nie znajdziemy... I to tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ardea serdecznie gratuluję Wpadłam powiedzieć że u mnie OK. Teść męczy słupy pod daszkiem wejściowym. Rozmawiamy z murarzem o schodach, teoretycznie za 2 tyg powinien wejść (muszę sobie zaznaczyć w kalendarzu kiedy mam zacząć go męczyć) I nie wiem jaką grubość okładziny drewnianej mu podać... Chyba kiedyś już o to pytałam Was bo coś mi się kojarzy 3 cm ale teraz byłam w 2 domach i im zmierzyłam (a co;)) i oni mieli 4 - schody bukowe. Kredyt w toku. Dachówka hmm powiem tak do końca przyszłego tygodnia musimy zamówić bo cena idzie w górę Przypuszczalnie zamówimy i dogadamy się z hurtownia aby nam trzymała do czasu aż sensownego dekarza nie znajdziemy... I to tyle;) Nieobecność usprawiedliwiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Oj tam:) Aga czym bedziesz okładać schody na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Drewnem, ale nie pytaj o szczegóły, bo jeszcze nie doszłam do tego etapu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ok:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zapowiada się łądny weekend? Grillujecie na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aga to może być świetna myśl!!Idę sprawdzić pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Cholera u nas ma być tylko +10 w niedzielę... Ale zobaczymy - ale mi narobiłaś ochoty... Dzisiaj jest u nas pięknie - a u Ciebie?? Jakie prognozy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Sama też mam ochotę, ale przeziębiłam sie, a do tego alergia daje już popalić. Nie wiem czy dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 NIe przechodzi Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No właśnie nie wiem czy to jeszcze katar chorobowy czy alergia:sick: A najlepsze jest to, że wczoraj popołudniu dopiero mąż mi uświadomił: "a czy to przypadkiem nie zaczęło się pylenie i stad masz katar?" Kurcze, kompletnie zapomniałam, ze to juz ta pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No tak bo to pewnie ciężko rozpoznać:/Współczuję Tobie i Pumpie alergii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts