Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale żeby zrobić tynki musisz zrobić instalacje. Chyba lepiej, żeby tak sobie w otwartym domu nie wisiały na ścianach, bo jeszcze znajdą się chętni na cudzą własność? Nie wiem jak inni, ale u nas okna nie ucierpiały wcale. Od środka nie zrywałam taśm i dodatkowo je okleiliśmy i jest ok. Wiadomo, ze są brudne ale całe;) Po tynkach powinno się wstawiać drewniane okna ze względu na wilgoć a plastikom nic się nie dzieje.

Tak tak, teraz sezon więc pewnie na okna okres oczekiwania będzie długi.

Muszę porozmawiać o tym z mężem (tzn o tynkach) i jakąś decyzję podjąć trzeba;)

A nawet nie mówię nic jeszcze o hydraulice... wstępnie gadałam z panem od Esiaka ale się zawiesiłam niestety na podłogówce i temat odpuściłam:/

Jestem zła na siebie - nie znam się na tych kwestiach technicznych i ciężko mi się ustosunkować do ofert fachowców.

Dzień doberek :)

Lukarna, wpadnij na przeszkolenie, bedziesz jednocześnie tynkować, wybierać okna , dachówkę, projektować sypialnie i kupować rosliny do ogródka ;)

Mój ślubny cholery zawsze dostaje, bo on biedy dwóch rzeczy na raz nie zrobi, a ja kurde jak napoleon ;) siedem na raz ;) :lol2:

Pocieszasz mnie;)

nieeee, znam to,kiedyś byłam urzędniczym wyrobnikiem w godzinach 7-15 (teoretycznie 15) i w piątek po południu zastanawiałam się czy ja jeszcze zyję, czy juz do piekła trafiłam ;)