agalind 23.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) No tak bo to pewnie ciężko rozpoznać:/ Współczuję Tobie i Pumpie alergii Niestety, głowa boli i ogólnie samopoczucie do doopy. Ale co zrobić, i tak uwielbiam wiosnę Edytowane 23 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wybrałaś już okna? Możnaby niedługo wstawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nie, okna jeszcze nie. Chyba nie umiem załatwiać kilku rzeczy jednocześnie więc dogramy kredyt i dachówkę to przyjdzie czas na okna.Tym bardziej że kilka osób ostatnio radziło mi żeby najpierw zrobić tynki a potem okna - i już sama jestem w kropce:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ale żeby zrobić tynki musisz zrobić instalacje. Chyba lepiej, żeby tak sobie w otwartym domu nie wisiały na ścianach, bo jeszcze znajdą się chętni na cudzą własność? Nie wiem jak inni, ale u nas okna nie ucierpiały wcale. Od środka nie zrywałam taśm i dodatkowo je okleiliśmy i jest ok. Wiadomo, ze są brudne ale całe;) Po tynkach powinno się wstawiać drewniane okna ze względu na wilgoć a plastikom nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zreztą na okna też przyjdzie trochę poczekać, więc trzeba zacząć sie rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Tak tak, teraz sezon więc pewnie na okna okres oczekiwania będzie długi.Muszę porozmawiać o tym z mężem (tzn o tynkach) i jakąś decyzję podjąć trzeba;) A nawet nie mówię nic jeszcze o hydraulice... wstępnie gadałam z panem od Esiaka ale się zawiesiłam niestety na podłogówce i temat odpuściłam:/Jestem zła na siebie - nie znam się na tych kwestiach technicznych i ciężko mi się ustosunkować do ofert fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.03.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 okna po tynkach, jak okna będą drewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 wiem że drewniane po tynkachu nas nie będzie drewnianych, w sumie tylko ta instalacja bez zabezpieczenia przemawia aby okna przed tynkami co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 no instalacja elektryczna ale także rurki od ciepłej i zimnej wody, kanaliza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 no faktmasz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wybieraj okna i zamawiaj. Nie ma na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aga no spokojnie:D Mówiłam że nie umiem kilku rzeczy na raz:D Ale w sumie to...Kredyt się toczy własnym życiem ale jak tylko zamówimy dachówkę to zacznę wybierać okna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Masz już jakieś swoje typy dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dzień doberek Lukarna, wpadnij na przeszkolenie, bedziesz jednocześnie tynkować, wybierać okna , dachówkę, projektować sypialnie i kupować rosliny do ogródka Mój ślubny cholery zawsze dostaje, bo on biedy dwóch rzeczy na raz nie zrobi, a ja kurde jak napoleon siedem na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Malka, z Tobą nikt się nie będzie równał. A ja na pewno Chuck, Napoleon... Ile masz tych wcieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Kurde napisałam i władza weszła;) Dachówkę mam dawno wybraną (i dzięki bogu, uff) - tylko muszę wybrać w której hurtowni tą wybraną dachówkę zakupię Aga ja myślę że Malka ma jeszcze parę innych w zanadrzu:D Cześć Malka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 tylko jak bym miała iśc na 8 godzin do pracy, to pewnie bym juz nawet na siku czasu nie znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Pocieszasz mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 tylko jak bym miała iśc na 8 godzin do pracy, to pewnie bym juz nawet na siku czasu nie znalazła Ktoś za Ciebie by się wysikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Pocieszasz mnie;) nieeee, znam to,kiedyś byłam urzędniczym wyrobnikiem w godzinach 7-15 (teoretycznie 15) i w piątek po południu zastanawiałam się czy ja jeszcze zyję, czy juz do piekła trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts