Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

otynkować... ;)

Umarłam:D:D:D:D:D:D

Aga a jakie Ty te drzwi chcesz maskować? Do wucetu??

Czasem gorzej takie maskowanie może wygladać niz po prostu drzwi, zwykłe drzwi...

Ja nie jestem wkurzona tym, że te drzwi tam będą:) tylko o samo umiejscowienie łazienki... Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jak mieszkamy w mieszkaniu teściowej mamy wc dosłownie zaraz obok stolika kuchennego i czasem jest to ekhm... krępujące;)

To będą drzwi do piwnicy. Nie wiem dlaczego wcześniej myślałam, że będzie ok. Teraz gdy dom stoi i wszytskie śćiany już są to widzę, ze powinnam coś zrobić żeby nie rzucały się w oczy.

Myślałam o różnych rozwiązaniach. Nawet chcialam zeby drzwi wygladaly jak do szafy a nie do pomieszczenia. Nie wiem tylko czy zdałyby egzamin.

Sciany są dwie widoczne z salonu - jedna będzie pod kolor klatki schodowej, a druga taka jak jadalnia, bo z nimi wizualnie sąsiadują. Ale kolorowo nie będzie, bo to biel i ciemnaszarość:)

Zrobię tak, żeby się wydawało, że ta ścianka od wc jest właśnie w tym miejscu niezbędna;)

Edytowane przez Ardea

Ardea, dzięki za pomysł. U mnie w sumie ściana bedzie widoczna tylko z góry. Znalazłam parę zdjęć:

http://img204.imageshack.us/img204/3936/elegan2.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/4737/3zabudowypanelowe01orze.jpg

Lukarna - przegoń mnie z tymi zdjęciami, jeśli się panoszę za bardzo:)