Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, dzięki MSU, cenna informacja, a tak w ogóle to cześć:)

Własnie kumpela z biura obok które tez się buduje mi powiedziała żeby się zapytać o ile ma byc tak podwyżka bo ona ostatnio kupowała wełnę na szybko, przed podwyżką, na hura a wełna podrożała o nie całe 50 zł (całość to kwota 6000);)

Co nie zmienia faktu że zamówić musimy:)

Własnie kumpela z biura obok które tez się buduje mi powiedziała żeby się zapytać o ile ma byc tak podwyżka bo ona ostatnio kupowała wełnę na szybko, przed podwyżką, na hura a wełna podrożała o nie całe 50 zł (całość to kwota 6000);) Co nie zmienia faktu że zamówić musimy:)

a mi się udało dzisiaj sfinalizować zamówienie 28,2 m3 styropianu (ostatecznie genderka 032), biorę z netu bo taniej niż u mnie o 40zł/m3 i transport gratis (u mnie za transport jeszcze 100zł doliczyliby). Strasznie mi zależało, żeby zrobić to w tym miesiącu bo o podwyżce 10% babka z jakiejś tam firmy online mówiła a ten mój lokalnie hurtownik o 15% wspomniał nawet.

Ja zwykle bijesz na głowę;)

chetnie się zamienię na taki 4 metrowy 2x2 :)

Malka ale kto da rade jak nie Ty??

;)

muszę schuść by się wymijać z innym człowiekiem w korytarzu - nie ma jak porządna motywacja, nie? :)

Wytłumaczcie mi różnicę między podbitką, a nadbitką......bosz jaki ja ignorant jestem :oops:

bry :lol:

muszę schuść by się wymijać z innym człowiekiem w korytarzu - nie ma jak porządna motywacja, nie? :)

Wytłumaczcie mi różnicę między podbitką, a nadbitką......bosz jaki ja ignorant jestem :oops:

bry :lol:

Podbitkę nabija się od dołu krokwi a nadbitkę od góry. Logiczne, nie?:D

Motywację trzeba mieć:cool:

Rocia a co nie tak z tymi drzwiami??

Muszę iść do Ciebie do Dziennika doczytać;)

Problem, z drzwiami jest taki, że takie drzwi jak mnie się podobają nie mają odpowiedniego rozmiaru. Inne w miarę fajne nie podobają się M, bo mają zawiasy na wierzchu, a jeszcze inne mają nieodpowiednią... cenę http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a025.gif

Ja metrażowo mam największy wiatrołap :lol2: 8m2

8 długi, metr szeroki :lol2:

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif

Witam się grzecznie przy porannej kawie;)

A ja Was witam przy popołudniowym cappuccino http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif

Podbitkę nabija się od dołu krokwi a nadbitkę od góry. Logiczne, nie?:D

ale robi się jedno lub drugie, tak ? nie na raz?? :oops:

ja sobie wymysliłam,ze podbitka będzie tynkowana, a co ?

o taka : http://rezulak.pl/dach12.jpg ładna?

mam dach deskowany, a "zrobiłam" bo ten sposób bardziej nam się podobał i chciałem mieć odkryte krokwie... :)

nie mogę pzywyknąć :oops: przepraszam :)

tu wiecznie same baby i jeszcze "Ilonka" mnie zmyliła ;)