Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

no cóż mój pomysł z podbitką został zignorowany

to chociaż może na moją kuchnię rzucicie okiem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200436-Kolejna-nudna-kuchnia&p=5294987#post5294987

Rzuciłam okiem i nawet komenta napisałam;) Ale wyszło, ze mało spostrzegawcza jestem;) Inna sprawa, ze jak zwykle the winner is Malka: 15m2!!!!!!!

Edytowane przez agalind

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć;)

Wczoraj wiadomo zasnęłam:) Więc na Malkową kuchnię popatrzę jak wrócę od rolnika:)

Na szybko tylko:

- zdecydowaliśmy, że bierzemy jednak Robena Piemonta

- wybraliśmy w końcu hurtownię w której weźmiemy dachówkę, byliśmy tam rano pogadać (pan ma mi tylko zadzwonić i potwierdzić na 100% cenę)

- nadbitka dwa razy pomalowana zaczyna pasować do całości dachu uff

- czekam na jutrzejszą wycenę dekarza - mam nadzieję że będzie OK, to dekarz współpracujący z moim kierownikiem

- o kredyt składamy do 2 banków

- teściunio powiększył mi spiżarnię HURRA teraz ma zawrotną szerokość 105cm w tym węższym i 120 w tym szerszym:D czyli jak zrobię półki 25-30cm to spokojnie zmieszczę się w przejściu:D:D

No się ucieszyłam niepotrzebnie:/

Na naszą dachówkę niestety jest takie zapotrzebowanie że w magazynach jej nie mają. W zawiązku z tym nie możemy liczyć na starą cenę. A nowej jeszcze nikt nie zna. W poniedziałek mamy ją poznać niby.

A już myślałam, że załatwione mamy:/

W sumie jak znaleźliśmy Robena to już innej nie szukaliśmy. Miałam kilka wycen innych dachówek ale różnice w cenie były znaczne.

A teraz to już w ogóle kicha żeby szukać innej bo klinkier na kominach pod kasztanowego Robena założony...

Mamy co do myslenia znów:)

A we wszystkich hurtowniach sprawdziłaś te dachówki czy tylko w tej najtańszej? Pochwal się jak będziesz miała decyzję kredytową, opijemy :D

Dzisiaj zostałam bohaterką we własnym domu. Coś mnie tknęło i dorzucając pelletu zajrzałam do 'popielnika' a tam aż się przesypuje! Wiedząc, że ślubny wraca dopiero jutro późnym wieczorem bądź nocą i mając w perspektywie wygaszenie pieca postanowiłam przejąć sprawy w swoje ręce (właściwie lewą rękę) Bez wcześniejszego instruktarzu, bez odpowiedniego umundurowania (a wyskoczyłam z pracy na chwilę!!) z kontuzjowaną łapą sobie poradziłam lepiej niż bym przypuszczała. Strat w ludziach, sprzęcie ani ubraniach nie zaliczyłam i chrzest bojowy za mną

Dzisiaj zostałam bohaterką we własnym domu. Coś mnie tknęło i dorzucając pelletu zajrzałam do 'popielnika' a tam aż się przesypuje! Wiedząc, że ślubny wraca dopiero jutro późnym wieczorem bądź nocą i mając w perspektywie wygaszenie pieca postanowiłam przejąć sprawy w swoje ręce (właściwie lewą rękę) Bez wcześniejszego instruktarzu, bez odpowiedniego umundurowania (a wyskoczyłam z pracy na chwilę!!) z kontuzjowaną łapą sobie poradziłam lepiej niż bym przypuszczała. Strat w ludziach, sprzęcie ani ubraniach nie zaliczyłam i chrzest bojowy za mną

Dzielna jesteś:)

No się ucieszyłam niepotrzebnie:/

Na naszą dachówkę niestety jest takie zapotrzebowanie że w magazynach jej nie mają. W zawiązku z tym nie możemy liczyć na starą cenę. A nowej jeszcze nikt nie zna. W poniedziałek mamy ją poznać niby.

A już myślałam, że załatwione mamy:/

Gwiazdo Ty moja, a to jedna hurtownia jest? Ciekawe gdzie te ceny maja rosnac, szmery- bajery...jak zaczyna sie stopowac wszystko..Wez Ty zapytaj sie o oferte inna hurtownie, co Ty taka przywiazana jestes;)

A tak wogole miłego łikendu

Gwiazdo Ty moja, a to jedna hurtownia jest? Ciekawe gdzie te ceny maja rosnac, szmery- bajery...jak zaczyna sie stopowac wszystko..Wez Ty zapytaj sie o oferte inna hurtownie, co Ty taka przywiazana jestes

MSU ma rację. Pewnie nie oni jedyni tą dachówką handlują.

A tak wogole miłego łikendu

Miłego:) Weekend znów na sprzątaniu mi minie. Ale co tam, idę dziś sobie paznokcie zrobić, bo do świąt nie dojdę z nimi do ładu.

Miłego:) Weekend znów na sprzątaniu mi minie. Ale co tam, idę dziś sobie paznokcie zrobić, bo do świąt nie dojdę z nimi do ładu.

No to ja bede miala zakaz wstepu przez 3 dni na budowe ( jak ja to przezyje :( )

Jade jutro szalec na shopping,moze cos se kupie jakas welnę czy stelaz :lol: