agalind 29.03.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) no cóż mój pomysł z podbitką został zignorowany to chociaż może na moją kuchnię rzucicie okiem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200436-Kolejna-nudna-kuchnia&p=5294987#post5294987 Rzuciłam okiem i nawet komenta napisałam;) Ale wyszło, ze mało spostrzegawcza jestem;) Inna sprawa, ze jak zwykle the winner is Malka: 15m2!!!!!!! Edytowane 29 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.03.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Cześć Wczoraj wiadomo zasnęłam:) Więc na Malkową kuchnię popatrzę jak wrócę od rolnika:) Na szybko tylko: - zdecydowaliśmy, że bierzemy jednak Robena Piemonta - wybraliśmy w końcu hurtownię w której weźmiemy dachówkę, byliśmy tam rano pogadać (pan ma mi tylko zadzwonić i potwierdzić na 100% cenę) - nadbitka dwa razy pomalowana zaczyna pasować do całości dachu uff - czekam na jutrzejszą wycenę dekarza - mam nadzieję że będzie OK, to dekarz współpracujący z moim kierownikiem - o kredyt składamy do 2 banków - teściunio powiększył mi spiżarnię HURRA teraz ma zawrotną szerokość 105cm w tym węższym i 120 w tym szerszym:D czyli jak zrobię półki 25-30cm to spokojnie zmieszczę się w przejściu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.03.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No się ucieszyłam niepotrzebnie:/Na naszą dachówkę niestety jest takie zapotrzebowanie że w magazynach jej nie mają. W zawiązku z tym nie możemy liczyć na starą cenę. A nowej jeszcze nikt nie zna. W poniedziałek mamy ją poznać niby.A już myślałam, że załatwione mamy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.03.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Innej dachówki nie bierzecie pod uwagę? Miłość od pierwszego wejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.03.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aga to nie serce wybierało to rozum;) ze względów ekonomicznych - ceramiczna a tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A innej nie widzieliście która i rozumowi i sercu by odpowiadała? PS. Zrobiło sie jak w reklamie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.03.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 W sumie jak znaleźliśmy Robena to już innej nie szukaliśmy. Miałam kilka wycen innych dachówek ale różnice w cenie były znaczne.A teraz to już w ogóle kicha żeby szukać innej bo klinkier na kominach pod kasztanowego Robena założony... Mamy co do myslenia znów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Gdy ja kupowałam swoją to mimo świetnej promocji w tej samej cenie był Koramic. Kasztan mają ładny, ale grafit niespecjalny, zresztą Twój Piemont mi się naprawdę podoba:) Ciekawa jaka będzie cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.03.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Siedzę właśnie i oglądam inne dachówki...Chociaż pewnie zaczekamy na nowy cennik i jak nie zwali nas z nóg to zamówimy Piemonta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Pamiętam, gdy wybierałam dachówkę to po przejrzeniu dziesiątków zdjęć, podczas jazdy obojętnie dokąd) rozpoznawałam i firmy i kolory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A we wszystkich hurtowniach sprawdziłaś te dachówki czy tylko w tej najtańszej? Pochwal się jak będziesz miała decyzję kredytową, opijemy Dzisiaj zostałam bohaterką we własnym domu. Coś mnie tknęło i dorzucając pelletu zajrzałam do 'popielnika' a tam aż się przesypuje! Wiedząc, że ślubny wraca dopiero jutro późnym wieczorem bądź nocą i mając w perspektywie wygaszenie pieca postanowiłam przejąć sprawy w swoje ręce (właściwie lewą rękę) Bez wcześniejszego instruktarzu, bez odpowiedniego umundurowania (a wyskoczyłam z pracy na chwilę!!) z kontuzjowaną łapą sobie poradziłam lepiej niż bym przypuszczała. Strat w ludziach, sprzęcie ani ubraniach nie zaliczyłam i chrzest bojowy za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Pumpalunka, to oznacza, że piec super:) skoro na galowo i lewą ręką można go obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Tylko trochę "wędzonką" śmierdziałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Tylko trochę "wędzonką" śmierdziałam:oops: To tak wielkanocnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzisiaj zostałam bohaterką we własnym domu. Coś mnie tknęło i dorzucając pelletu zajrzałam do 'popielnika' a tam aż się przesypuje! Wiedząc, że ślubny wraca dopiero jutro późnym wieczorem bądź nocą i mając w perspektywie wygaszenie pieca postanowiłam przejąć sprawy w swoje ręce (właściwie lewą rękę) Bez wcześniejszego instruktarzu, bez odpowiedniego umundurowania (a wyskoczyłam z pracy na chwilę!!) z kontuzjowaną łapą sobie poradziłam lepiej niż bym przypuszczała. Strat w ludziach, sprzęcie ani ubraniach nie zaliczyłam i chrzest bojowy za mną Dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No się ucieszyłam niepotrzebnie:/ Na naszą dachówkę niestety jest takie zapotrzebowanie że w magazynach jej nie mają. W zawiązku z tym nie możemy liczyć na starą cenę. A nowej jeszcze nikt nie zna. W poniedziałek mamy ją poznać niby. A już myślałam, że załatwione mamy:/ Gwiazdo Ty moja, a to jedna hurtownia jest? Ciekawe gdzie te ceny maja rosnac, szmery- bajery...jak zaczyna sie stopowac wszystko..Wez Ty zapytaj sie o oferte inna hurtownie, co Ty taka przywiazana jestes;) A tak wogole miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gwiazdo Ty moja, a to jedna hurtownia jest? Ciekawe gdzie te ceny maja rosnac, szmery- bajery...jak zaczyna sie stopowac wszystko..Wez Ty zapytaj sie o oferte inna hurtownie, co Ty taka przywiazana jestes MSU ma rację. Pewnie nie oni jedyni tą dachówką handlują. A tak wogole miłego łikendu Miłego:) Weekend znów na sprzątaniu mi minie. Ale co tam, idę dziś sobie paznokcie zrobić, bo do świąt nie dojdę z nimi do ładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Miłego:) Weekend znów na sprzątaniu mi minie. Ale co tam, idę dziś sobie paznokcie zrobić, bo do świąt nie dojdę z nimi do ładu. No to ja bede miala zakaz wstepu przez 3 dni na budowe ( jak ja to przezyje ) Jade jutro szalec na shopping,moze cos se kupie jakas welnę czy stelaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) No to ja bede miala zakaz wstepu przez 3 dni na budowe ( jak ja to przezyje ) Jade jutro szalec na shopping,moze cos se kupie jakas welnę czy stelaz Wysypki zrobili? Edytowane 30 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No Lukarna, słuchaj dziewczyn wejdź na allegro popatrz kto ma,podzwoń, wynegocjuj dobrą cenę i szykuj sie na transport (i uszczuplenie konta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts