agalind 01.04.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ale na pewno będzie zrobione od linijki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 O to jestem spokojna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A mi się wydaje, że to Ty innych na ambicje wchodzisz:P z długością ? zawsze słyszałam wersję,że długość sie nie liczy Ardea teśc jak juz cos robi to pod sznurek;) Malka poleciałam do Ziewnika. Na dole ten pokój (to sypialnia jest??)będziecie pomniejszać? A jakich betonów nie masz? pokój na dole miał być kiedyś gościnnym, potem stwierdziłam, że w doopie, ja pensjonatu nie otwieram i gość może się kimnąć na kanapie w salonie, a jak nie pasi, to jest parę hoteli w okolicy więc stanęło na tym,ze będzie to mój gabinet. chcemy przesunąć ściankę po prawej od wejścia i wyrównac ją z wnęką na szafę (choć słowo szafa w tym przypadku to nadużycie), pytanie tylko czy to wykonalne jest, bo ja mam juz podłogówkę, więc czy można postawić nową ściankę na rurkach??? i bez fundamentu ? zobaczymy. A co do betonów, to pana Koparkowego zaprosiliśmy by rozbił nam płyty betonowe, które jakiś debil skończony zakopał nam na ogródku i przykrył 10 cm warstwą ziemi, Na nasze nieszczęście beto okazał się płytami drogowymi, która to płyta waży ok 3 ton i.....jedynie dźwig sobie z tym ustrojstwem radzi.....ale pozwól ,że całą historie opiszę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 z długością ? zawsze słyszałam wersję,że długość sie nie liczy Zależy jak dla kogo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Malka jak przesuniesz ścianę od gabinetu to bedziesz miała nie wiatrołap tylko duży hol:D Ale za bardzo to Ty gabinetu nie zmniejszaj bo jak mi przyjdzie do głowy Cię odwiedzić to wiesz, pomyśl o tym ze dla niektórych pacjentek łózko musi być słusznych wymiarów;) A pokop dobrze na tej działce może te płyty to cos pod sobą schowane maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Lukarna to co Ty chcesz robic na łóżku u Malki, że sie o miejsce martwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no jak to co?? Leżeć:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no jak to co?? Leżeć:D Do leżenia to Ci aż tak dużo miejsca nie potrzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ale też nie tak mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Zależy jak dla kogo:lol2: coś sugerujesz ? Malka jak przesuniesz ścianę od gabinetu to bedziesz miała nie wiatrołap tylko duży hol:D Ale za bardzo to Ty gabinetu nie zmniejszaj bo jak mi przyjdzie do głowy Cię odwiedzić to wiesz, pomyśl o tym ze dla niektórych pacjentek łózko musi być słusznych wymiarów;) A pokop dobrze na tej działce może te płyty to cos pod sobą schowane maja duzy hol.. metr trzydzieści szeroki płyty wykopane,pod nimi jedynie ziemia...... Lukarna to co Ty chcesz robic na łóżku u Malki, że sie o miejsce martwisz? i by własnie takich niedomówień uniknąć, to moje łózko nazywa się stołem pamiętam jak jeden pacjent przez telefon żonie (dziewczynie ? ) sie tłumaczył gdzie jest i właśnie słowo łóżko go na maksa pogrążyło, tuz po słowach,że zahaczył stopą o pasek zdejmując spodnie pantoflarz.... wystarczyło powiedzieć,że nie może teraz rozmawiać, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Malka ale się uśmiałam z samego rańca - może to mnie dobudzi;) Cześć wszystkim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) i by własnie takich niedomówień uniknąć, to moje łózko nazywa się stołem pamiętam jak jeden pacjent przez telefon żonie (dziewczynie ? ) sie tłumaczył gdzie jest i właśnie słowo łóżko go na maksa pogrążyło, tuz po słowach,że zahaczył stopą o pasek zdejmując spodnie pantoflarz.... wystarczyło powiedzieć,że nie może teraz rozmawiać, nie ? To się chłop wkopał Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Chłop się w kopał, ale i Malkę, u której to na łóżku żonaci faceci wyskakują ze spodni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widać zna się Malka na rzeczy;) zawsze słyszałam wersję,że długość sie nie liczy cicha woda:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Chłop się w kopał, ale i Malkę, u której to na łóżku żonaci faceci wyskakują ze spodni:D Na stole Ardea, na stole:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widać zna się Malka na rzeczy;) cicha woda:P kiedyś na jakiejś branżowej imprezie przy wódce zaczęliśmy wymieniać się doświadczeniami gabinetowymi i...uwierzcie, wyżej opisany gość to pan pikuś..ile to się człowiek nasłucha prawd życiowych w tym takich o długości ....no książkę można napisać.... A jedna z koleżanek opowiadała jak to gość zawisł jej na stole w abstrakcyjnej pozycji, umieszczając podbrzusze tam gdzie winna byc twarz (wiecie taki stół z otworem). Na jej zdziwioną minę odpowiedział tylko....a to nie tak ??? to nie otwór na "klejnoty rodowe" Ludzie zakładający stringi tył do przodu to już standard, no i opowieści o kochankach (obu płci) to też klasyczny temat.... chcecie więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jaką ja mam nudną pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 :D:D Boszz ja to w kółko tylko słucham że "kiedyś co se człowiek wypracował to miał a teraz pani ta Unia to złodzieje..." Malka weź no Ty to spisuj i potem będziesz publikować jak Ci się w wieku 65 nie będzie chciało pracować a do emy jeszcze trochę zostanie... ps. znowu zapomniałam że mam nie czytać FM w pracy:D bo to grozi sankacjami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ps. znowu zapomniałam że mam nie czytać FM w pracy bo to grozi sankacjami To Ty jeszcze nie wiesz, że tak sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widzisz sama siebie oszukuję ps. ale mam teraz przerwę śniadaniową więc jakby czas dla siebie, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts