agalind 02.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No jasne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 a potem będzie przerwa na lancz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Niee to już był lancz - mozarella i pomidory.Na śniadanie jemy jogurt i płatki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja już po lanczu, więc powinnam sie do roboty zabrać i FM wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zależy od tego co jadłaśNapisz to z Malką ocenimy, co Malka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Surówkę z białej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Same warzywa?? Bez białka??Hmm, no sama nie wiem... Zaczekamy co koleżanka na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja wtrąbiłam bułki pszenne w ilości sztuk 2 z pastą jajeczną z majonezem , szczypiorkiem i rzodkiewką a bułeczki prosto z pieca...mniammmmmm a Wy sobie jedzcie dalej roślinki - jak zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja wtrąbiłam bułki pszenne w ilości sztuk 2 z pastą jajeczną z majonezem , szczypiorkiem i rzodkiewką a bułeczki prosto z pieca...mniammmmmm a Wy sobie jedzcie dalej roślinki - jak zwierzątka Malka to Ty już możesz iść A bułki sama piekłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja wtrąbiłam bułki pszenne w ilości sztuk 2 z pastą jajeczną z majonezem , szczypiorkiem i rzodkiewką a bułeczki prosto z pieca...mniammmmmm a Wy sobie jedzcie dalej roślinki - jak zwierzątka Że Ty niby mięcho wszamałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Same warzywa?? Bez białka?? Hmm, no sama nie wiem... Zaczekamy co koleżanka na to:) Białko będzie na obiad;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Malka to Ty już możesz iść A bułki sama piekłaś?? no baaa Że Ty niby mięcho wszamałaś? takie zdziebko niedorobione, za pare miesiecy byłby kurczak, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.04.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no baaa takie zdziebko niedorobione, za pare miesiecy byłby kurczak, nie Nie miesięcy a najwyżej tygodni i miałabyś pełnowartościowe mięso;) I I tu przejawia się wyższośc Waszej pracy nad moją, ja sobie FM w godzinach:no: Chociaż nasłucham się nie mniej niż Malka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale to mięso to na sterydach by było, ja lubie takie szczęśliwe,co to sobie tu trawkę skubnie tu robaczka a co fajnego się nasłuchasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wszystkiego co tylko 14-16latki są w stanie wymyślic;) częśc rzeczy jest śmieszna, częsc przerażająca. Malka jaką masz specjalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Malka powinnaś założyć jakiegoś bloga, nagrywaj najlepiej na dyktafon delikwentów, potem zrób dopiskę "zbieżność osób i sytuacji przypadkowa" a wiernych czytelników Ci nei zabraknie ps. zdradzisz czym się zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 jestem fizjoterapeutką, specjalizuję się w terapii obrzęków i....niestety numer z blogiem nie przejdzie, pepla jestem jak sie rozpiszę, za dużo szczegółów podam i będzie klops... oooo a nastolatki są boskie,w wylewności biją je tylko panowie w tzw. kryzysie wieku średniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Taaak wyobraźnia gimnazjalistów jest nieograniczona niczym:D A najgorsze jest to że czasem to nie wyobraźnia a fakty;) Od szczęśliwych kur mam jajka, teraz się do szczęśliwej wieprzowiny przymierzam;) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts