agalind 03.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Od szczęśliwych kur mam jajka, teraz się do szczęśliwej wieprzowiny przymierzam Cześć Myślisz, że tez będą jajka? Cześć w ten mroźny kwietniowy poranek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jajka też mam z gospodarstwa ekologicznego w ostateczności kupuję ściółkowe, nigdy innych po tym jak widziałam filmik z kurzych ferm. Malka no mogłam się domyślić, przecież pisałaś o stole z otworem na główkę Pamiętam, gdy koleżanka mi opowiadała o ćwiczeniach w czasie studiów i stole z intrygującą dziurką - nikt nie wiedział do czego ona jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Malka no mogłam się domyślić, przecież pisałaś o stole z otworem na główkę Pamiętam, gdy koleżanka mi opowiadała o ćwiczeniach w czasie studiów i stole z intrygującą dziurką - nikt nie wiedział do czego ona jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jajka też mam z gospodarstwa ekologicznego w ostateczności kupuję ściółkowe, nigdy innych po tym jak widziałam filmik z kurzych ferm. Malka no mogłam się domyślić, przecież pisałaś o stole z otworem na główkę Pamiętam, gdy koleżanka mi opowiadała o ćwiczeniach w czasie studiów i stole z intrygującą dziurką - nikt nie wiedział do czego ona jest. Chyba ten sam filmik widziałyśmy. Mamy rodzinę na wsi, więc jajka prosto od kury;) W ostateczności kupuję 1 (z wolnego wybiegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 U nas teraz pracuje chłopak który mieszka na wsi i kury swoje ma:) więc został moim dealerem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dealer od jajek:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Zwany przez nas jajcarzem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Chłop z jajami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Chłop z jajami:lol2: Ucieszy się z nowego przydomka:D A z moich schodów nici przed świętami:( Murarz wstępnie się z nami umawiał że wejście około środy a teraz cisza:/ Nie cierpię wchodzić do góry po drabinie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 My też jajca mamy ze wsi od znajomych którzy mają kury tylko dla siebie i bliskich znajomych. Sprawdziłam, że nie tylko w smaku ugotowanego czy jajecznicy jest różnica ale i w wyglądzie ciast. Te fermowe nawet ściółkowe niestety sprawiają że babki czy biszkopty wychodzą takie trochę sinawe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ucieszy się z nowego przydomka:D Połechtasz ego jajcarza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Połechtasz ego jajcarza:lol2: pół biedy jeśli tylko na ego skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Biedny Michał ale miał czkawkę pewnie;) Cześć wszystkim Wczoraj mąż po południu pracował na budowie. Myślałam że wieczorem przywiezie mi radosne wieści że ścianki działowe u nas w sypialni i u Marcina są zakończone a tu kiszka: teść wczoraj zarządził kopanie rowów;) I znowu muszę czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Czesc Baby kochane Wpadłam poczytac jaka dachowka, co tam na budowie - jak widać tutaj to niemożliwe Normalnie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 MSU jak się nic nie dzieje to chociaż można se jaja porobić dla rozluźnienia atmosfery;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wszak jajcarskie święta idą, nie? bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Malka a co Ty tak rankiem świtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 pół biedy jeśli tylko na ego skończy Głodnemu chleb na myśli Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Malka a co Ty tak rankiem świtem? bo ja mam dziś wolne i mogę się zatracić w nicnierobieniu znaczy tylko przed 13 muszę skoczyć na "dywanik" do szkoły, choć mój dzieć uparcie twierdzi,że naprawdę nic nie nawywijał Głodnemu chleb na myśli Dzień dobry nieeeee to znajomość kosmatych mysli Lukarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Malka, to oprócz fizykoterapii psychiatrię tez robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts