Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jajka też mam z gospodarstwa ekologicznego w ostateczności kupuję ściółkowe, nigdy innych po tym jak widziałam filmik z kurzych ferm.

Malka no mogłam się domyślić, przecież pisałaś o stole z otworem na główkę;) Pamiętam, gdy koleżanka mi opowiadała o ćwiczeniach w czasie studiów i stole z intrygującą dziurką - nikt nie wiedział do czego ona jest.

Jajka też mam z gospodarstwa ekologicznego w ostateczności kupuję ściółkowe, nigdy innych po tym jak widziałam filmik z kurzych ferm.

Malka no mogłam się domyślić, przecież pisałaś o stole z otworem na główkę;) Pamiętam, gdy koleżanka mi opowiadała o ćwiczeniach w czasie studiów i stole z intrygującą dziurką - nikt nie wiedział do czego ona jest.

Chyba ten sam filmik widziałyśmy. Mamy rodzinę na wsi, więc jajka prosto od kury;) W ostateczności kupuję 1 (z wolnego wybiegu).

My też jajca mamy ze wsi od znajomych którzy mają kury tylko dla siebie i bliskich znajomych. Sprawdziłam, że nie tylko w smaku ugotowanego czy jajecznicy jest różnica ale i w wyglądzie ciast. Te fermowe nawet ściółkowe niestety sprawiają że babki czy biszkopty wychodzą takie trochę sinawe :/

Biedny Michał ale miał czkawkę pewnie;)

Cześć wszystkim:D

Wczoraj mąż po południu pracował na budowie. Myślałam że wieczorem przywiezie mi radosne wieści że ścianki działowe u nas w sypialni i u Marcina są zakończone a tu kiszka: teść wczoraj zarządził kopanie rowów;)

I znowu muszę czekać.

Malka a co Ty tak rankiem świtem?

bo ja mam dziś wolne :) i mogę się zatracić w nicnierobieniu :) znaczy tylko przed 13 muszę skoczyć na "dywanik" do szkoły, choć mój dzieć uparcie twierdzi,że naprawdę nic nie nawywijał :rolleyes:

Głodnemu chleb na myśli ;)

Dzień dobry :)

nieeeee to znajomość kosmatych mysli Lukarny ;)