agalind 04.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dobić??? o 14.00 było u mnie 28.... ale w słońcu za późno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Rano radio do mnie w aucie mówiło że jak się człowiek obudzi i zobaczy innych człowieków w krótkich rękawkach to znaczy że obudził się na południu a jak zobaczy innych w zimowych kurtkach to znaczy że obudzil się na północy... Znaczy że Ty na południu Malka?? To chyba wiadomo gdzie ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ja też na Syberii, poszłam dzisiaj do pracy w zimowej kurtce i ciepłym szaliku, przeraża mnie prognoza pogody bo cały czas ma padać i się martwię czy to co osuszyliśmy nie pójdzie na marne Lukarna przybij piątkę z choróbskiem, mój młody wrócił z przedszkola z gorączką i niedawno przekroczyła 39stopni. Niby dobra wiadomość bo mężu do domu zjechał ale co z tego jak mega chory i z temperaturą. Z roboty na budowie w tym tygodniu dalej nici :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesolych Świąt! http://images.eblog.pl/zdjecia_temp/admingrafre/reczniezdobione/wielkanocna%20kartka%20(2).1297454367.tvhqk8v6jri0cbhndl6abgnuq4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 06.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2012 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych, wesołych http://img528.imageshack.us/img528/166/wielkanoct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.04.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam się poświatecznie:) Bardzo serdecznie wszystkim za życzenia dziękuję. Bardzo bardzo!! Mnie dopadła głupawka wiosenno-świąteczna i kompa nie odpalałam w ogóle aby mnie nie wciągnęła wirtualna rzeczywistość... najpierw zakupy i takie tam a potem chciałam czasu trochę spędzić z dziećmi i moim rzadko widzianym mężem;) Ale żeby nie było to w Niedzielę Wielkanocną przyśnił mi się mój salon. Był biało-szaro-drewniany (TOP TRENDY, a co;)). Na stole stał piękny wielki bukiet żółtych tulipanów a na szarej kanapie leżały dopasowane kolorystycznie do tulipanów poduszki:D Mój mąż stwierdził, że muszę koniecznie zacząć się leczyć I aktualności: - Wnioski kredytowe choć niekompletne ale złożone - Dachówka zamówiona (dekarz chciałby zacząć w przyszłym tyg ale dachówki jeszcze nie będzie:() - Miałam się pochwalić dopiero po fakcie ale chyba bym pękła: schody na poddasze się robią:D:D I mam pytanie: spotkał się ktoś z Was z rynnami Galeco?? PCV czy tam PVC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Było się nie cieszyć schodami:/Podobno zupełnie źle wylali;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dachówki gratuluję. Co ostatecznie wybraliście? Trzymam kciuki za kredyt, bo przecież dadzą Schodów nie zazdroszczę, ale może da się jeszcze coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Lukarna my bedziemy miec Galeco ale niestety nic na ich temat nie moge powiedzie co z tymi schodami? moze da sie to jakos poprawić?jaka dachówke wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Dachówka Roben Piemont Kasztan - wybraną mieliśmy dawno tylko ni wiedziałam w której hurtowni zamówić W końcu pojechałam na negocjacje do naszej hurtowni w której bierzemy większość towaru i miły Pan Przemek zrobił mi cenę zadowalającą Ze schodami jest tak, że podobno wylali za wysoko o 2cm. Wczoraj teść zmierzył po wylaniu ( z drugiej strony na tez trochę zła na niego jestem bo siedzi tam cały boży dzień mógł zmierzyć zanim wylali:() i niby jest wszytsko skopane:/ Mąż dzwonił do murarza i mają dziś przyjechać sprawdzić, pomierzyć jeszcze raz i zobaczymy:/ Ale się wkurzyłam bo czekam na te schody jak na zbawienie (nie cierpię po drabinie wchodzić bo się boję), byłam tam wczoraj rano, wszystko było pięknie starannie przygotowane do zalania a tu taki klops:/ Zobaczymy co z tego wyjdzie:/ PO cichu trochę licze na to że teść przesadził i nie jest tak źle jak mówi - on często wynajduje fachowcom "wielkie" błędy które okazują się być małymi kuchami. Potrzymajcie kciuki co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Trzymamy, trzymamy. A nie da sie tego zniwelować potem wylewką czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Już tak myślałam właśnie ale nie wiem jak otwory na drzwi jak zrobimy "wyższą" wylewkę. Chyba pojadę tam po pracy sobie sama pomierzę wszystko bo się doprosić nie mogę:/ A kiedy mozna po takich zalanych schodach chodzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 U nas były zalewane razem ze stropem i żeby móc polać strop (i schody) wchodziliśmy po nich. Można na schodach jakieś deski położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ooo to już na pewno pojadę pomierzyć dzisiaj;) W szpilkach nie chodzę więc dziur nie porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts