Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rano radio do mnie w aucie mówiło że jak się człowiek obudzi i zobaczy innych człowieków w krótkich rękawkach to znaczy że obudził się na południu a jak zobaczy innych w zimowych kurtkach to znaczy że obudzil się na północy...

Znaczy że Ty na południu Malka??

:D

To chyba wiadomo gdzie ja;)

ja też na Syberii, poszłam dzisiaj do pracy w zimowej kurtce i ciepłym szaliku, przeraża mnie prognoza pogody bo cały czas ma padać i się martwię czy to co osuszyliśmy nie pójdzie na marne :(

Lukarna przybij piątkę z choróbskiem, mój młody wrócił z przedszkola z gorączką i niedawno przekroczyła 39stopni. Niby dobra wiadomość bo mężu do domu zjechał ale co z tego jak mega chory i z temperaturą. Z roboty na budowie w tym tygodniu dalej nici :/

Witam się poświatecznie:)

Bardzo serdecznie wszystkim za życzenia dziękuję.

Bardzo bardzo!!

Mnie dopadła głupawka wiosenno-świąteczna i kompa nie odpalałam w ogóle aby mnie nie wciągnęła wirtualna rzeczywistość... najpierw zakupy i takie tam a potem chciałam czasu trochę spędzić z dziećmi i moim rzadko widzianym mężem;)

Ale żeby nie było to w Niedzielę Wielkanocną przyśnił mi się mój salon. Był biało-szaro-drewniany (TOP TRENDY, a co;)). Na stole stał piękny wielki bukiet żółtych tulipanów a na szarej kanapie leżały dopasowane kolorystycznie do tulipanów poduszki:D

Mój mąż stwierdził, że muszę koniecznie zacząć się leczyć:)

I aktualności:

- Wnioski kredytowe choć niekompletne ale złożone

- Dachówka zamówiona (dekarz chciałby zacząć w przyszłym tyg ale dachówki jeszcze nie będzie:()

- Miałam się pochwalić dopiero po fakcie ale chyba bym pękła: schody na poddasze się robią:D:D:D

I mam pytanie: spotkał się ktoś z Was z rynnami Galeco??

PCV czy tam PVC

Cześć:)

Dachówka Roben Piemont Kasztan - wybraną mieliśmy dawno tylko ni wiedziałam w której hurtowni zamówić:) W końcu pojechałam na negocjacje do naszej hurtowni w której bierzemy większość towaru i miły Pan Przemek zrobił mi cenę zadowalającą;)

Ze schodami jest tak, że podobno wylali za wysoko o 2cm. Wczoraj teść zmierzył po wylaniu ( z drugiej strony na tez trochę zła na niego jestem bo siedzi tam cały boży dzień mógł zmierzyć zanim wylali:() i niby jest wszytsko skopane:/

Mąż dzwonił do murarza i mają dziś przyjechać sprawdzić, pomierzyć jeszcze raz i zobaczymy:/

Ale się wkurzyłam bo czekam na te schody jak na zbawienie (nie cierpię po drabinie wchodzić bo się boję), byłam tam wczoraj rano, wszystko było pięknie starannie przygotowane do zalania a tu taki klops:/

Zobaczymy co z tego wyjdzie:/

PO cichu trochę licze na to że teść przesadził i nie jest tak źle jak mówi - on często wynajduje fachowcom "wielkie" błędy które okazują się być małymi kuchami.

Potrzymajcie kciuki co??