aksamitka 11.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 trzymam kciuki, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aksamitka, oby;) Dzwoniła dachówka i powiedziała że będzie za 2 tygodnie. Dekarz będzie niepocieszony bo się rwie do pracy.Jeszcze tylko wybierzemy rynny i temat dachu w końcu zostanie odfajkowany, uff. I pora by przymierzyć się powtórnie do tematu okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 I pora by przymierzyć się powtórnie do tematu okien... Toć to sama przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No jasne:) Już widzę jaki będę miała mętlik w głowie jak mi przyjdzie oferty porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Pomożemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Liczę na to:D Cały czas mam dylemat czy wyjście na taras robić przesuwne (wyższy próg ale za to jedna strona fix a co za tym idzie możliwość ustawienia kanapy czy fotela ) czy otwierane (niższy próg ale wiadomo zabiera miejsce w naszym i tak nie dużym salonie) Reszta to juz pestka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A dlaczego w przesuwnym jest wyzszy prog? Ja sie nie znam i nie mam, ale myslalam ze przesuwne mają niski próg. Otwierane sa w 2 wersjach: z wyższym i niższym progiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Lukarna - co do okna tarasowego- polecam przesuwne - my takie mamy - jak będziemy otwierać nie musimy przesuwać mebli, choć przy Twojej powierzchni penie nie będziesz miała z tym problemu. U nas mały domek to musimy takie sprawy uwzględniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 okna przesuwne występują w dwóch opcjach: HKS - uchylno-przesuwne i HS - podnośno-przesuwne i te mają tzw niski próg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie, w przesuwanym może być niski oczywiście tylko że za dodatkową kasą. Z tego co porównywałam w starych wycenach to różnica pomiędzy przesuwnym ze zwykłym progiem a tym bezprogowym (HS czy jakoś tak) była znaczna:/ Zobaczymy jak to wyjdzie dokładnie, poproszę o wycenę takiego i takiego. Cześć Joannk:) Wasze okno oczywiście bardzo mi się podoba:) A salon wbrew pozorom mamy nie duży: 501 x 545 więc też kombinuję jakby tu zaoszczędzić miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 okna przesuwne występują w dwóch opcjach: HKS - uchylno-przesuwne i HS - podnośno-przesuwne i te mają tzw niski próg... A Wy macie które?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 my mamy HKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 OK, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja się tak orientuję że w ogóle nie wiedziałam że jest taki podział już nie mówiąc o tym że mamy HKS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No właśnie ja się orientuję mniej więcej tak samo:) Tyle że zawsze możesz polegać w kwestiach budowlanych na mężu (Esiak nie czytaj bo Cię chwalę) a mój niestety rzadko mi w jakimś wyborze pomaga. Nie żalę się oczywiście bo gdyby nie to że jest tak oddany swojej pracy to pewnie do końca życia mieszkalibyśmy w bloku ale czasem brakuje mi hmm doradztwa technicznego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Esiak, jak zawsze krótko i na temat;) Żadnego pierdu-pierdu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 mnie sie podobają HKS ale ta cena wiec chyba zostaniemy na zwyklych Esiak jakiej macie firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 mnie sie podobają HKS ale ta cena wiec chyba zostaniemy na zwyklych Esiak jakiej macie firmy? HKS jest tańszy niż HS (niższy próg)... my mamy okna HeKaPlast na profilach Schuco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Esiak, jak zawsze krótko i na temat;) Żadnego pierdu-pierdu:cool: było konkretne pytanie, to jest konkretna odpowiedź... pierdu, pierdu zawsze możemy uskuteczniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No czasami dasz się wciągnąć ale rzadko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts