malka 11.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Niech tną...nie odpuszczaj, ja odpuściłam i widzisz co mam....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 krótko mówiąc - przejeb*ane... Nic dodać nic ująć:/ A mogło juz być tak dobrze. Schody fajne są, niezbyt szerokie ale dosyć wygodne. Weszłam i zeszłam po nich dzis chyba dziesiątki razy bo po południu zostawiłam dzieci z dziadkiem i pojechałam sprzątac poddasze aby się gdzies wyzyć:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale moim schodom też daleko do ideału, jednak parkieciarze powiedzieli, że idzie to zniwelować odpowiednim obłożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Malka no nie odpuszczę coś trzeba z tym zrobić, tylko co. Najlepiej jakby cięli. Ardea a co z Twoimi schodami?? Krzywe są czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Schody są zaprojektowane do monolitycznego stropu, a my zrobiliśmy Terivę i wysokości się nie zgadzały, trzeba było projektować na gorąco, wyszło nieźle, ale stopnie są nierówne, nie ma dwóch o takiej samej głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 AaaA Ty zabiegowe masz czy dwubiegowe?? Bo się pogubiłam... ja głebokości tych naszych nawet nie sprawdziłam bo nie mogłam miary znaleźć:/ale na oko wydaje mi sie że niestety nie maja projektowych 27cm:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja mam zabiegowe i chcę je obłożyć dywanowo. Ja mam chyba od 26,5 do 28. Wysokość stopnia chyba 17cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wczoraj napisałam taaaakiego posta i mnie wywaliło z internetu. I dobrze że mnie wywaliło bo post był wybitnie użalający się i dzis rano się cieszę że nie ujrzał swiatła dziennego;) Witam się z Państwem:)Kawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie wiem czy masz tyle kawy, żeby mnie na nogi postawić. Przed wyjściem do pracy mierzyłam sobie ciśnienie i mam 100/54. Jakieś choróbsko się za mnie wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.04.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 u mnie cisnienie nie spada ponizej 150/100 pomimo tego lekka kawka musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oj, takiego ciśnienia to ja chyba nigdy nie miałam. Progu 120/70 nie przekraczam, ale dzisiaj ciśnienie mnie dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Taaa zaproponowałam i znikłam nie?? Ale miałam nagła potrzebę odejścia od kompa, sorry. Ale ja też teraz dopiero piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja już nauczyłam się żyć z moim niskim ciśnieniem, ale przy zbyt niskim też fajnie (nierealnie) świat wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ratujcie mnie!!Mój mąż sobie wymyślił że na schodach nie będzie drewna tylko PŁYTKI!!!! Jakich ja mam argumentów użyć aby spokojnie i racjonalnie go przekonać?? Jestem załamana i ryczeć mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 tragedia...jakie płytki? wewnątrz? strasznie to będzie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wewnątrzno tragedia i nie wiem co ma zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Lukarna, ale Jemu na pewno chodzi o schody do piwnicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Lukarnapowiedz mu, że to jest jakiś komplety wizualny dramat? Płytki na schodach wewnętrznych? Zapytaj czy chce żeby dom wyglądał jak klatka schodowa w bloku/biurowcu/tanim hotelu.W tej sytuacji wszystkie chwyty dozwolone. Nawet szantaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 12.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam po dłuuuugiej przerwie Lukarna widzę, że domek pięknie rośnie Co do schodów, my mamy wylewane tylko z piwnicy na parter, są chyba ok, ale szczerze mówiąc nie zastanawiam się nad tym bo prędzej my się wykończymy niż je będziemy wykańczać Co do argumentów za drewnem - jest piękne, cieplejsze dla bosej stopy, milsze w dotyku, nie ma fug, które się brudzą i wygląda 100 razy lepiej na schodach niż płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts