Esiak 13.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 u nas Żonka decyduje o wykończeniu i się jej nie wpierniczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No i za to Cię Marcinie drogi tu obecne Panie na pewno szczerze chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Taa tylko pomyśl sobie ile jeszcze do końca budowy pewnie się znajdzie tych rzeczy do przekonywania;) Takie przekonywanie może być miłe i przyjemne dla obojga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No ba;) Wieści z frontu: są i kują&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Cześć A wiesz co, coś może w tym być... Wczoraj zastanawiałam że może jednak szukać tego noclegu w górach na jakiś weekend majowy;) Myślisz, że to by pomogło?? Mysle, ze bys przeforsowała nie tylko schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mysle, ze bys przeforsowała nie tylko schody;) Nie ma co za dużo i za szybko. Bo chłop sie przyzwyczai;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oj tam przyzwyczai. Na weekend planuję pod koniec maja, więc jakby tak do tego czasu nic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale jak potem zrozumie, że po kazdym jego "marudzeniu" zabierasz go na weekend i przekonujesz;) to może zacząć "marudzić" częsciej;) Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jezu tego bym nie przeżyła!! To kombinowac za bardzo nie będę ps. mam nadzieję że on nigdy do tech komentów nie zajrzy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aaa żeby nie było: nie przeżyłabym marudzenia:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja mam nadzieję, że mój M nie zajrzy, bo na pewno zacząłby się wtrącywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aaa żeby nie było: nie przeżyłabym marudzenia:D:D:D Dobrze, ze wyjaśniłaś Naplułam na klawiaturę. Powinien być zakaz picia czegokolwiek podczas czytania FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lukarna, jak sprawa okien? Rozesłałaś zestawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No, ja dziś zajrzałam na FM nieopatrznie jak szef siedział przy drugim biurku - musiałam się mocno starać aby opanowac parsknięcie:D Nie okna nie.Okna w przyszłym tyg;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie okna nie. Okna w przyszłym tyg;) Trzeba sobie dozować emocje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Rozgadałyście się mocno:) Ja za chwilę wracam do pracy i weekend też zaczynam dopiero od jutrzejszego popołudnia. Ja obstawiam, że Lukarna wybierze orzeszek z Schuco, 3 szybki, i przesuwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziś jeszcze powinnam zdecydowac jakie rynny a ja nie mam już weny:/ Po niedzieli chce dekarz wchodzić a my towaru nie zamówiliśmy jeszcze:/ Tak to jest jak się widujemy wcześnie rano(ja wychodzę P wstaje zaspany albo P wychodzi a ja dopiero wstaję) lub bardzo późnym wieczorem kiedy każdy z nas ma już dość. Albo ja już po prostu spię i się nie widzimy;) Ciężko potem dogadywać jakiekolwiek szczegóły przez telefon jak ja w pracy i on w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja obstawiam, że Lukarna wybierze orzeszek z Schuco, 3 szybki, i przesuwkę Amen:D O ile Pan Robert przedstawi zachęcającą cenę to biorę w ciemno:D:D:D ps. tylko otwieranego tarasowego mi mocno żal:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak z pcv to weź tańsze i kolor dopasuj do dachówki - po problemie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lukarna, jak widać na kłopoty Ardea. Każdy problem rozwiaże:cool: Okna już możesz skreślić z listy "rzeczy do załatwienia";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts