Lukarna 13.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 O a tutaj to ja już przecież pisałam i gdzie mój post?? Rocia a Ty nie masz córki w podobnym wieku? Bo kojarzy mi się że pokazywałas taka pannę z długimi włosami...A co do barierek i marcina - mam identyczne skojarzenia:D Ardea u nas przy oknach balkonowych tez chciałabym barierki "drabinkowe" ale obowiązkowo klamka z blokadą...A propo balkonów: w Sylwestra o północy wyszliśmy z szampanem na balkon pokazac dziaciakom fajerwerki. I w pewnym momencie kumpel mówi: stoisz przy samej barierce - teraz sobie wyobraź że jej nie ma... Bogatą mam wyobraźnię bardzo w tym temacie bo do dziś jak wychodzę na balkon to staram się trzymac jak najbliżej muru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Spocznik fajna rzecz, ale miejsca brak, więc musza być zabiegowe. ale i tak je lubię Jutro idę ćwiczyć mięśnie,b o znów drewno przywieźli:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Moje balkony to taki wypas, ze na jednym zmieszczę się ja i luneta na statywie, na drugim ja z mężem i butelka wina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No moje rzygowniki to juz całkiem pojemne są. Sama butelka tylko się zmieści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No moje rzygowniki to juz całkiem pojemne są. Sama butelka tylko się zmieści;) Najważniejsze będzie;) Tylko gdzie Ty pranie wysuszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No patrz, zupełnie mi z głowy wyleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wasze zdrowie dziewczyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak ktoś mnie zapyta po co mi taki "balkon bez balkonu" (to cytat;)) to powiem, ze na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wasze zdrowie dziewczyny;) Przyłączam sie z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak ktoś mnie zapyta po co mi taki "balkon bez balkonu" (to cytat;)) to powiem, ze na wino W pracy sobie na ten balkon koleżanka sałatkę wystawia:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak ktoś mnie zapyta po co mi taki "balkon bez balkonu" (to cytat;)) to powiem, ze na wino Cudowna riposta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Przyłączam sie z herbatką Ja dziś miałam ochotę na wino, muszę się trochę zresetować po tym koszmarnym tygodniu... Mąż mi muzykę zgrywa do auta, popijam wino, gadam sobie z Wami... zyć nie umierac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 W pracy sobie na ten balkon koleżanka sałatkę wystawia:D:D:D To wole wino;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja dziś miałam ochotę na wino, muszę się trochę zresetować po tym koszmarnym tygodniu... Mąż mi muzykę zgrywa do auta, popijam wino, gadam sobie z Wami... zyć nie umierac;) Walcze z wirusem, dlatego herbatkę popijam. To dopiero luksus:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A pisałas coś o jakimś cholerstwie wczoraj... To jednak Cię choróbsko dopadło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga, zalej wirusa;) Oczywiście żartuję, nie namawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wczoraj po powrocie z pracy miałam ciśnienie 90/47. Urwałam sie, bo już nie dawałma rady. Poszłam spać o 14 i wstałam o 6 rano. Dzis juz jest zdecydowanie lepiej, ale nie chę ryzykowac, ze się rozwinie. Sen to moje najlepsze lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No przecież zalewa herbatą - utopić go chce;) ps. P nie chce o górach słyszeć. Może go gdzieś bliżej zabiorę?? Do jakiegos motelu do Poznania:D:D:D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mnie przy taki ciśnieniu już się fajnie świat kręci, a Ty normalnie funkcjonowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jeju dziewczyny, Wy to jednak mnie zadziwiacie... Aga 90/47??Toć to ledwo-ledwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts