agalind 14.04.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Lukarna, dom masz piękny i duzy, ale to już wiesz;) Nie chwaliłaś sie, ze u Was już wiosna w pełni. Te kwitnące drzewa są przepiekne:jawdrop: Cudnie będzie sie Wam tam mieszkało a wiosną to już czysta rozkosz:rolleyes:U nas wiosna baaaardzo powoli się budzi, choć dzisiaj ładnie słońce swieciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzisiaj jest wyjątkowo słoneczny dzień i tak wiosennie to wygląda wszystko:) Naprawdę nie mogłam się zmusić żeby jechac do domu:) A w tych kwitnących drzewach (chyba to mirabelki) są całe roje pszczół chyba - jak się zblizysz to strasznie brzęczą A jak się czujesz dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobrze, dziękuję. Poszalałam trochę na budowie to od razu mi lepiej;) U nas dopiero krokusy kwitły, więc na drzewa musimy jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ta, przyjdzie wiosna, pobędzie 2 tyg i zaraz się zrobi upalne lato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja tam nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No ja w sumie też nie, chociaz wolałam jak było tak jak kiedyś:koniec marca, kwiecien i maj - piękna zielona wiosna...czerwiec był wstępem do lipcowo-sierpniowego słonecznego lata z letnimi burzamiwrzesień zaczynał zmieniac kolory na drzewach a październik otulał babim latem... A teraz?? Nigdy nie wiesz w jakiej porze roku obudzisz się dnia nastepnego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U nas ostatnio mieliśmy 4 pory roku jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.04.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja właśnie pokonałam obawy, bo balkonową planujemy drabinkę, ale drzwi na klamkę z blokadą i moje dziecko ma 5 lat i jeszcze nigdy samo nie było na blokowym balkonie. W domu chyba bym nie zaryzykowała i tak zamontujemy jakąś przeszkodę, żeby mała sama nie schodziła po schodach. Ja z tych strachliwych. A gdyby ktoś zapomniał o blokadzie i dziecię jednak by się wydostało na balkon? Brrr... A Ty nie masz córki w podobnym wieku? Bo kojarzy mi się że pokazywałas taka pannę z długimi włosami... Dobrze kojarzysz. Tylko ja myślałam, że u Ciebie jest mniejsza różnica wieku między dziewczynami (a tu chyba coś koło 9-10?). Moje balkony to taki wypas, ze na jednym zmieszczę się ja i luneta na statywie, na drugim ja z mężem i butelka wina;) boska jesteś No moje rzygowniki to juz całkiem pojemne są. Sama butelka tylko się zmieści;) Jedna lepsza od drugiej A moja Wika spi dziś poza domem. Straszne nie?? Własnie mi sie przypomniało A co to, pierwszy raz, bo na pewno nie ostatni Lukarna, nie rozwiewaj moich złudzeń, bo ja ciągle liczę, że gdy to moje małe podrośnie to się wreszcie przestanę o nie tak bać. Oj dopiero zaczniesz się bać. Teraz masz chociaż nad nią jakąś kontrolę, a później... Ale mam lenia dziś... A to niespodzianka. Ciebie też dopadł I cieszę się że pojechałam bo jest tam dziś przepięknie - słońce, ciepło... A u nas pada, zimno, wietrznie, brrr... U nas dopiero krokusy kwitły, więc na drzewa musimy jeszcze poczekać. A ja dziś widziałam piękną magnolię. Uwielbiam je Ta, przyjdzie wiosna, pobędzie 2 tyg i zaraz się zrobi upalne lato:) I właśnie tego najbardziej nie lubię w pogodzie. Tęsknię za dawnymi porami roku No ja w sumie też nie, chociaz wolałam jak było tak jak kiedyś: koniec marca, kwiecien i maj - piękna zielona wiosna... czerwiec był wstępem do lipcowo-sierpniowego słonecznego lata z letnimi burzami wrzesień zaczynał zmieniac kolory na drzewach a październik otulał babim latem... Jak pięknie to opisałaś, bardzo malowniczo Ps. Nadrobiłam. Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cześć Rocia, weź mnie wygoń stąd proszę...Muszę biszkopt upiec dziś KO-NIECZ-NIE!! A dzieci mam 16-6-3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.04.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Czyli dobrze policzyłam. U mnie 18-12-5 Właśnie za tydzień Weronika ma urodziny, a ja kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Pomóżcie. Liczę na oryginalne pomysły Oj tam biszkopt nie ucieknie. A z tego co zauważyłam to Ty z sów jesteś Ps. Widoki z okien zapierają dech w piersiach. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hmm co do prezentów. Wiktoria ma za tydzień bierzmowanie, poprosiła abym była jej swiadkiem. U nas jest tradycja że świadek kupuje jakąś pamiątkę, prezent. Mówię do niej: Wika może może Ci kupię srebrny łańcuszekz zawieszką?? A ona: Mama, wolałabym nową marynarkę Jako pamiatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 :lol2: No właśnie. To co nam się podoba to niekoniecznie naszym dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobra młody w wannie. Zaraz położę ich spać i mogę spokojnie... siedzieć dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja od świadka dostałam łańcuszek z białego złota z przywieszkami (Bozia, podkowa i koniczynka). Piękna wiosna, nasz szpaler śliw jeszcze nie kwitnie. Widoki cudne i bardzo zgrabna bryła budynku:) Nie wiem dlaczego ale wszystkie poddasza wydają mi się podobne, u Ciebie też widzę podobieństwa do Bławiego, chociaż to jakby porównywać mrówkę ze słoniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Pieknie zakwitło Ps Kup jej ta marynarke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja od świadka dostałam łańcuszek z białego złota z przywieszkami (Bozia, podkowa i koniczynka). Piękna wiosna, nasz szpaler śliw jeszcze nie kwitnie. Widoki cudne i bardzo zgrabna bryła budynku:) Nie wiem dlaczego ale wszystkie poddasza wydają mi się podobne, u Ciebie też widzę podobieństwa do Bławiego, chociaż to jakby porównywać mrówkę ze słoniem;) Siedziałam sobie na palecie pod tymi drzewami, słońce grzało tak że ściągałam polar;) i wokół mnie te pszczoły... bajka:) Zaraz tam słoniem, mogłaś chociaż powiedzieć że Bławatek to młodszy brat mojego Dużego;) Pieknie zakwitło Ps Kup jej ta marynarke:) Kupie kupię Jak tu odmówić Pierworodnej jak wiem że to ją uszczesliwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No jak w dowcipach o słoniu i mrówce to mi się skojarzyło:D Niech będzie młodszy brat - przykurcz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nieżle:D ps. zawołałam przed chwilą P i mu pokazuję dziesiątki zdjęć które dziś zrobiłam na budowie. Patrzy przez chwilę i mówi: po co ty mi to pokazujesz - przecież widze to na co dzień - on zupełnie mnie nie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja Cię rozumiem:) Mój nawet mnie przed snem nie pyta o czym myślę, bo wie;) Jeszcze trudno mi uwierzyć, że będę tam mieszkała i to będzie mój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.04.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Lukarna cudownie to wszystko wygląda, dom jest przestronny i cudny strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts