malka 17.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 PS. Wlasnie sobie pomyslalam, ze to zaden wyczyn, bo zaraz Malka tu wkroczy i powie, ze miała 10/10 i drewno rabała złamaną ręką Lukarna szuka adrenaliny i nawet po Malkę skoczyła;) Malką, to można dzieci straszyć a cisnienie zawsze mam książkowe 120/80 no chyba, że z łopata biegam, albo z taczką , albo mnie teściowa podkurzy;) mam: macie wyprowadzoną na dach rurę wywiewną od głównego pionu kanalizacyjnego???????? mamy w dodatkowej kostce komina Jaką blachę polecacie na obróbki?? Bo ja naiwna myślałam że jest 1 rodzaj i koniec:/ Moi dekarze chwalili budmata,ponoć fajnie się obrabia - cokolwiek by to nie znaczyło. Myślicie że to takie proste jest zamówić okna?? bardzo proste:) w drodze powrotnej z kądśtam, zatrzymujesz się przy pierwszym napotkanym składzie , wybierasz najładniejszy kolor i już a w ogóle gaduły Wy straszne..... myslicie,że łatwo nadrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a w ogóle gaduły Wy straszne..... myslicie,że łatwo nadrobić ? Trza było tak nie znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 siła wyższa mój komp juz leciwy , dogorywa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No cześć Dziewczęta:D:D:D Malka kiedyś jak kompa trochę mile połechotałaś to stanął na wysokości zadania i pociągnął dalej to może spróbuj raz jeszcze co?? A co do tego komina znaczy tej wentylacji w kominie: czytałam że musi być 4m od kominów wentylacyjnych... dekarz mi mówi że mozna w jednym kominie razem to i to... Cholera już nic nie wiem... Sposób zamawiania okien - pierwsza klasa;) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak załatwiałam okna, to pojechałam do jednego takiego salonu i jak zobaczyłam to choćby nie wiem jak gdzieś indzeij mnie przekonywali i tak bym nie wzięła. Miłość od pierwszego wejrzenia a właściwie wyjrzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Lukarna, u nas kominki wentylacyjne jak poniżej: http://img823.imageshack.us/img823/9859/img0008rfj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 U nas wentylacje wszystkie idą w kominach normalnych.Jedynie ta kanalizacyjna miała iść takim kominkiem dachówkowym - a teraz już sama nie wiem:/ Okna nie raz już mówiłam że chciałabym takie jak Esiak - ale zobaczymy jak z ceną:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak załatwiałam okna, to pojechałam do jednego takiego salonu i jak zobaczyłam to choćby nie wiem jak gdzieś indzeij mnie przekonywali i tak bym nie wzięła. Miłość od pierwszego wejrzenia a właściwie wyjrzenia;) ja serio zamawiałam okna jak wyżej opisałam dla mnie jedna cholera jaki profil, chciałam by były ciepłe (ale nie pasywne -cena) i ładne. Choć dziś wiem,wzięłabym aluminiowe...ale dzis juz wiem co nieco na temat budowy wtedy byłam zielona jak chwasty w moim ogródku. u mnie wszystko idzie w kominach, nie chciałam ciachać dachu kominkami. Aga- jak ja lubię Twój dach........następny jeśli nie będzie płaski , to właśnie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aga- jak ja lubię Twój dach........następny jeśli nie będzie płaski , to właśnie taki Dziękować, dziekować Lukarna, u nas sporo tego i nie chciałam kolejnego komina murowanego.Rozbudowaywć istniejący to juz kompletne wariactwo, bo olbrzym by nam wyszedł. To by był dach na kominie a nie komin na dachu;) No i taniej takiego grzyba postawić i rurę spiro pociagnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W naszych 3 kominach to Ci miejsca dostatek na wszystkie wentylacje jakie trzeba. Potężne są - ale cóż. Jak Malka wspomniała teraz bym była mądrzejsza przy projektowaniu ale cóż - mądry Polak po szkodzie;) ps. jutro o 12 jadę na sekretne spotkanie do Banku - usilnie proszę o trzymanie kciuków bo się denerwuję:/Spotkanie w samo południe (prawie) na Rynku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kciuki będą a to sie przyda ? jak myslisz http://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx/produkty/czarny_proch/rewolwer_300054/rewolwer_300054.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Chyba, ze taka mała pukaweczka nie wystarczy to daj znać coś podrzucimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Spoko na razie idę w misji pokojowej, myślę że bardziej przydałyby się Biale Damy Malki;) Malka mogę je?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 bier -są Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Upiję ich to może ulegli będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Upij, zatańcz i kredyt Twój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zapomniałas dodać zaspiewaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nie wiem jak śpiewasz, więc nie chciałam ryzykować A jakieś fajne figle z pewnością Ci się udadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Od samego rana już gadacie - a ja dopiero po południowo sie witam:) W banku to Ty stawiasz warunki, w końcu łaski Ci nie robią ściągając grube odsetki i zawsze można iść do innego. Moje okna to zdecydowanie głos rozsądku, bo jakby był serca to byłyby drewniane, ale za to mam najpiękniejsze plastiki jakie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 serio myslałaś o drewnianych oknach ? masochistka, albo wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts