Ardea 17.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 serio myslałaś o drewnianych oknach ? masochistka, albo wariatka Miłość nie wybiera;) Poważnie to tylko mi się podobała, a myślałam od razu o pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Drewnianych nie chciałam, bo potem przez całe to "opiekowanie" się nimi klęła bym jak szewc. Za to plastiki, nie dość, że ciepłe to jeszcze ładne (ktoś pomyśli, ze coś piłam skoro tak gadam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Piłas jak piłas ale może się nawdychałas czegoś z menzurki;) Cześć Ardea:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wdycham co dzień, więc juz nie działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Do wypicia też coś sie znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Miłość nie wybiera;) Poważnie to tylko mi się podobała, a myślałam od razu o pcv. Drewnianych nie chciałam, bo potem przez całe to "opiekowanie" się nimi klęła bym jak szewc. Za to plastiki, nie dość, że ciepłe to jeszcze ładne (ktoś pomyśli, ze coś piłam skoro tak gadam;)) no ja klnę. Wiem,ze teraz się robi inne okna niz 10 lat temu, ale mimo to sie nie skuszę, za cholerę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja na trzeźwo też sobie powtarzam ciepłe, bezproblemowe, tańsze i prawie jak drewniane;) Po spożyciu słówko prawie się rozmywa i są doskonałe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wdycham co dzień, więc juz nie działa;) Do wypicia też coś sie znajdzie;) Ty to masz jednak fajną tą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byłam w dwóch oknosklepach. Trzeciego oknosklepu-widma nadal nie zlokalizowałam... U Pana Roberta jak zwykle miło i przyjemnie. Wyceni mi wszystkie opcja jakie tylko są możliwe;)Pojechałam jednak mało przygotowana bo nie znałam dokładnie wymiarów otworów okiennych:/ tzn miałam ze sobą projekt ale nie wiedziałam czy zostawili murarze większy otwór na skrzynki do rolet. U Drugiej Pani było takse, Pani nie znała dobrze szczegółów - musiała mało znać jeżeli ja laik (po przeczytaniu krótkiej instrukcji Esiaka;)) zauwazyłam to;) Ale przynajmniej poprosiłam o wycenę drzwi zewnętrznych KMT w dwóch opcjach: szerokie 100 oraz drzwi 90 cm plus naświetle boczne 40cm. Z czystej ciekawości - zobaczymy jakiego rzędu to są ceny... A żeby nie było to prosiłam o wycenę drzwi tarasowych w 3 opcjach:- otwierane dwuskrzdłowe ze stałym słupkiem- otwierane 3-skrzydłowe (jeden stały jeden ruchomy słupek)- zwykłe suwanki- suwanki z niskim progiemO to wersje mają być cztery;) No to tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dzielna Dziewczynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Starałam się aby Was nie rozczarować Najchętniej załatwiłabym wszytsko oda razu ale nie mogę codziennie zastawiać dzieciaków na cały dzień więc muszę po kawałku;) A jeszcze zapomniałam, pojechałam od razu na budowę i pomierzyłam co trzeba. Musielibyście widzieć moje schody - jezu jak je zmasakrowli:/:/:/ Pan murarz je nawiercał młotem chyba udarowym jakimś bo całe schody są podziurawione i poodpadane;( Ale podobno teść ma je wyrównać jakoś... Esiak Ty z Panem Bocianem gadasz o schodach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Esiak Ty z Panem Bocianem gadasz o schodach?? Tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale podobno teść ma je wyrównać jakoś... mam fajną polerkę do paznokci -pożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No i zajęcie dla teścia zapewnione na wieki wieków amen;) Zrobię przy najbliższej okazji fotę to ocenisz czy Twa polerka się nada;) Esiak, dzięki, muszę do niego zadzwonić i pogadać co i jak. Co prawda na okładzinę schodów u nas duzo za wczesnie ale kontakty mozna nawiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No i zajęcie dla teścia zapewnione na wieki wieków amen;) i o to właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tak tylko kiedy ja się wprowadzę?? Hmm chociaz w sumie beton teraz modny taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no ja klnę. Wiem,ze teraz się robi inne okna niz 10 lat temu, ale mimo to sie nie skuszę, za cholerę..... my chcieliśmy drewniane, ale przed świętami widziałam u znajomych 4-letnie okna i były w naprawdę kiepskim stanie, oni mówią, że dbają, pielęgnują, mają rolety zewnętrzne, ale jestem rozczarowana ich stanem i obecnie wróciliśmy do pomysłu PCV najgorsze że za 2 tygodnie jestem w PL i muszę ostatecznie wybrać jakie okna i podpisać wstępną umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tak tylko kiedy ja się wprowadzę?? Hmm chociaz w sumie beton teraz modny taki... Może wprowadzimy sie razem? ja latem 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Karola ale telepatia:D:D:DWłasnie wysłałam maila do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Może wprowadzimy sie razem? ja latem 2013 Myślę że to bardzo prawdopodobne;) To jest nasz termin nieprzekraczalny- lato 2013:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts