karolakr25 17.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Myślę że to bardzo prawdopodobne;) To jest nasz termin nieprzekraczalny- lato 2013:D a nam może się przesunąć na jesień i nie względu na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jutro o 12 jadę na sekretne spotkanie do Banku - usilnie proszę o trzymanie kciuków bo się denerwuję:/ Spotkanie w samo południe (prawie) na Rynku;) a dlaczego SEKRETNE? mąż nie wie czy jak? Starałam się aby Was nie rozczarować Najchętniej załatwiłabym wszytsko oda razu ale nie mogę codziennie zastawiać dzieciaków na cały dzień więc muszę po kawałku;) moje dzieci ostatnio się pytały czy jak już się przeprowadzimy to będziemy dla nich więcej czasu mieli i aż mi się przykro zrobiło że znowu maluchy cierpią na "dorabianiu się" rodzicieli a tak w ogóle to dzisiaj kolejny krok do przeprowadzki poczyniony - przemeldowaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A żeby nie było to prosiłam o wycenę drzwi tarasowych w 3 opcjach: - otwierane dwuskrzdłowe ze stałym słupkiem - otwierane 3-skrzydłowe (jeden stały jeden ruchomy słupek) - zwykłe suwanki - suwanki z niskim progiem O to wersje mają być cztery;) A mozesz dorzucic jeszcze piatą - dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 mam się powtórzyć ? no dobra namówiłyscie mnie termin optymistyczny - luty 2032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A mozesz dorzucic jeszcze piatą - dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem i takie rozwiązanie jest u ciebie najlepsze, oczywiście poza suwanką wg mnie stały słupek przy dwuskrzydłowych odpada, będzie niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Malka brzmi nieźle, jakiś bal geriatrii zamiast parapetówki Ci wyjdzie;) Lukarna jak pojedynek w banku? Ta piąta wersja drzwi tarasowych to najbardziej moja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dla mnie trójka Ardea -już mówiłam -parkietu na dole nie będzie, bo mi zryjecie balkonikami na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dla mnie trójka Ardea -już mówiłam -parkietu na dole nie będzie, bo mi zryjecie balkonikami na parapetówie :D:D Za to miałabyś dom z wieloma balkonikami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dlatego też w bryle budynku - żadnego nie ma, choć ponoć od nadmiaru głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak to dom bez balkonu? To gdzie butelkę wina postawisz? Idę do Ciebie, bo jestem ciekawa, bo 2032 daleko, pamiętam tylko dąb (potężny i obficie darzący żołędziami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 z win pijam martini, a i to mocno schłodzone, więc balkon to nie najlepsze miejsce a dąb...jak stał 100 lat temu, tak stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A widzisz, nie wiesz o winie, bo Cię nie było, gdy uzasadniałyśmy co kto i dlaczego ma. Ja balkon na lunetę, a Aga swój niebalkon na wino;) Malka na jakim etapie jesteś z budową, przebudową, niebudową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 u mnie w salonie jest okno 4 częściowe, 2 witryny i 2skrzydłowe z ruchomym słupkiem, w sypialni 3cz - witryna i dwa skrzydła+słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A widzisz, nie wiesz o winie, bo Cię nie było, gdy uzasadniałyśmy co kto i dlaczego ma. Ja balkon na lunetę, a Aga swój niebalkon na wino;) Malka na jakim etapie jesteś z budową, przebudową, niebudową? alez oczywiście,że wiem - ja nadrabiam taka nieprzygotowana bym sią nie odzywała Aga ma niebalkon na zwracanie tego wina, co się tam niby zmieści tzw rzygacz no ja mam aktualny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 alez oczywiście,że wiem - ja nadrabiam taka nieprzygotowana bym sią nie odzywała Aga ma niebalkon na zwracanie tego wina, co się tam niby zmieści tzw rzygacz u mnie się na to mawia rzygownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Malka, bardzo aktualny, ostatni wpis chyba z 2010;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 u mnie się na to mawia rzygownik a tak, tak - rzygacz to ten od rynny;) Malka, bardzo aktualny, ostatni wpis chyba z 2010;) no przecież mówię, że aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.04.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Lukarna trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Lukarna z wycen pewnie suwanka będzie najdroższa (z niskim progiem to już totalnie).Ja bym wzięła suwankę z normalnym progiem, nie są takie strasznie drogie a jednak to dośc fajna rzecz. Poza tym dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem też są ok, kwestia gustu i aranżacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.04.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a nam może się przesunąć na jesień i nie względu na budowę Jakieś tajemnicze plany?? a dlaczego SEKRETNE? mąż nie wie czy jak? Mąż wie ale jadę na rozmowy od kuchni moje dzieci ostatnio się pytały czy jak już się przeprowadzimy to będziemy dla nich więcej czasu mieli i aż mi się przykro zrobiło że znowu maluchy cierpią na "dorabianiu się" rodzicieli a tak w ogóle to dzisiaj kolejny krok do przeprowadzki poczyniony - przemeldowaliśmy się GRATULACJE!!!! A mozesz dorzucic jeszcze piatą - dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem i takie rozwiązanie jest u ciebie najlepsze, oczywiście poza suwanką wg mnie stały słupek przy dwuskrzydłowych odpada, będzie niewygodnie Z tego co mi powiedział wczoraj pan Robert to te moje balkonowe za szerokie na otwierane dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem. Otwór ma szerokość 250cm więc skrzydło wyjdzie 120 plus minus... Malka brzmi nieźle, jakiś bal geriatrii zamiast parapetówki Ci wyjdzie;) Lukarna jak pojedynek w banku? Ta piąta wersja drzwi tarasowych to najbardziej moja;) Jaki bal geriatrii?? Za 20 lat to ja będę rycząca pięćdziesiątką i chętnie na parapetówę do Malki skoczę a co;) Dzieci już mnie nie będą ograniczały itd:):) Do banku to dziś dla mnie trójka Ardea -już mówiłam -parkietu na dole nie będzie, bo mi zryjecie balkonikami na parapetówie Następna o balkonikach:) u mnie w salonie jest okno 4 częściowe, 2 witryny i 2skrzydłowe z ruchomym słupkiem, w sypialni 3cz - witryna i dwa skrzydła+słupek Pumpaluna a w sypialni jakie macie szerokie to 3-skrzydłowe?? Lukarna trzymam kciuki Nie dziękuję, wrócę to dam znac co i jak:) Lukarna z wycen pewnie suwanka będzie najdroższa (z niskim progiem to już totalnie). Ja bym wzięła suwankę z normalnym progiem, nie są takie strasznie drogie a jednak to dośc fajna rzecz. Poza tym dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem też są ok, kwestia gustu i aranżacji... Moim marzeniem jest otwierane - niestety brak mi na nie miejsca... Chyba że zrobię jedną kanapę w salonie... A jeszcze mi wczoraj pan Robert sprzedał patent na mycie pancerza rolety od środka przy fixie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts