Lukarna 19.04.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Łeb mi dzis pęka:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 To weź coś zjedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jadę do Agencji to może coś kupię po drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 To weź coś zjedz:) ketonal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jadę do Agencji to może coś kupię po drodze:) Nawet nie pytam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa:D Z życia: Kiedyś, kilka lat temu stoję w kolejce w sklepie. Uporczywie wpatruje się we mnie jakaś pani - ja też mam wrażenie że skądś ją znam. W końcu nie wytrzymuję i pytam:- Czy my się skądś nie znamy??- Też tak mi się wydaje - odpowiada PaniI nagle olśnienie:- Już wiem!! Z Agencji!!! I te oczy innych współkolejkowiczów;)Dziś z Panią jesteśmy starymi kumpelkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa:D Z życia: Kiedyś, kilka lat temu stoję w kolejce w sklepie. Uporczywie wpatruje się we mnie jakaś pani - ja też mam wrażenie że skądś ją znam. W końcu nie wytrzymuję i pytam: - Czy my się skądś nie znamy?? - Też tak mi się wydaje - odpowiada Pani I nagle olśnienie: - Już wiem!! Z Agencji!!! I te oczy innych współkolejkowiczów;) Dziś z Panią jesteśmy starymi kumpelkami;) Dlatego u nas mówią na to ARMIR, bo bezpieczniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) zakupy zeby miec w czym sie zaprezentowac w agencjo czy wieczorem mezowi? Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jak powiesz, ze pracujesz w agencji nikt obojętnie wobec tego nie przejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ciekawa jestem jak mówi się o pracownicach agencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Info w sprawie wybuchniętego pieca. Przyjechał serwis, blachę pogiętą wymienią, stwierdził że jedną z przyczyn wybuchu podobno było to że pellet się nie wypala do końca - ale szczegółów nie znam bo nie miałam czasu żeby pogadać. Pan odpalił piec i powiedział, że już będzie OK... Kumpela ma pisać do ... no gdzieś tam gdzie ten piec kupiła o wymianę całego pieca. Okazało się że on (piec) już miał lekki wybuch w momencie wstępnego rozruchu tylko nikt się do tego nie przyznał. Pumpaluna, ciekawe jak bym wyglądała ubrana w ciacho:D Najlepiej w bezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja tam się do mojej agencji już przyzwyczaiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lukarna, ja też w młodości w agencji pracowałam i zawsze reakcje były podobne, gdy opowiadałam o koleżankach z agencji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jakby co to jeszcze tam nie dotarłam.Nie mam dziś mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 I na dodatek na wywiadówkę dziś idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 19.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Masakra, wybuch przy rozruchu a ktoś kto to podłączył tak zostawił... przecież równie dobrze kolejny wybuch mógł komuś zrobić krzywdę A koleżanka z agencji rewelacja wyobrażam sobie miny kolejkowiczków Macie już wyceny okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie, czekam. Jak dziś się nie odezwą to jutro dzwonię. A jak Twoje?? Pokazałaś w Dzienniku?? Idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.04.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 I na dodatek na wywiadówkę dziś idę Ja też Paracetamol już wzięłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.04.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aż takie złe wieści przekazujesz?? Ja tam się zawsze czegoś niepookojącego dowiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts