Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lukarna a może niech mąż z Tobą pójdzie to będzie facet inaczej gadał? Albo niech Esiak się wstawi :D

Ja tam się cieszę, że mamy trochę znajomości i ceny na start mamy fajne. Dzisiaj znowu był u nas stolarz żeby zdjąć pomiar łazienkowy (no i niestety pralki nie da się obudować ehh) no i ostatecznie umówiliśmy się, że będzie nam robił meble do salonu (witryna, komoda, szafka rtv i panel na tv) a że za wszystko 2,5tys chce to nie mogłam się propozycji oprzeć

Lukarna a może niech mąż z Tobą pójdzie to będzie facet inaczej gadał? Albo niech Esiak się wstawi :D

Ja tam się cieszę, że mamy trochę znajomości i ceny na start mamy fajne. Dzisiaj znowu był u nas stolarz żeby zdjąć pomiar łazienkowy (no i niestety pralki nie da się obudować ehh) no i ostatecznie umówiliśmy się, że będzie nam robił meble do salonu (witryna, komoda, szafka rtv i panel na tv) a że za wszystko 2,5tys chce to nie mogłam się propozycji oprzeć

Nieee, mój mąż się do takich negocjacji niestety nie nadaje;)

Ja nie mam daru do tego ale on to już w ogóle;)

2,5 za robociznę a ile za materiał??

Esiak w stosunku do wyceny którą mi przysłałeś to mam taniej i to sporo. Przed rabatem m2 kosztuje nas 2007zł już z roletami a ich 2068 bez rolet.

My mamy 44m2 okien a u nich jest 36,38.

Ale mają inne te okna;)

Lukarna, jakieś decyzje podjęte? 10tys. więcej niż planowałaś to sporo. Możesz albo wziąć tańszą firmę, która mieści się w budżecie, albo z czegoś zrezygnować (z trzeciej szyby, koloru od wewnątrz, może z rolet - sama wiesz co jest najważniejsze dla Ciebie). No chyba, że zdecydujesz się na tę opcję 35tys.

Ardea żadnych decyzji na razie nie bo to za wcześnie. Zobaczymy co inni zaoferują.

Aga ja ten Drutex to tak z ciekawości tylko wyceniałam. Męża kolega na o namawia bo to firma jego wuja czy kogoś tam ale ja od początku byłam na nie jak sobie poczytałam opinie. Teraz muszę tylko te opinie od nowa znaleźć i przedstawić małżonkowi żeby on też poczuł się zniechęcony.