agalind 24.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kawusia? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O tak, chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Może jednak zrobię sobie melisę? Wika zaczęła właśnie egzamin pisać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Oooo, Kochana, to może coś mocniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wiesz co, najchętniej to bym poszła spać i przespała te 3 dni;) I na dodatek widziałam ją jak szła do szkoły (przypadkowo jechałam tamtędy) i widziałam że załozyła szpilki, których miała nie zakładać:/A wychowawczyni prosiła: niskie buty:/ Wiem wiem panikuję ale trochę mam prawo się podenerwować, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Masz pełne prawo:) I tak podziwiam, że wytrzymujesz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (przypadkowo jechałam tamtędy) Akurat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Myślisz, że szpilkami wiedza ucieka;) A przynajmniej będzie się czuła tak, jak chce się czuć. Dzień dobry i nie panikuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 W szpilkach pewniej się czuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ogólnie dziś dzień pełen wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Oooo, Kochana, to może coś mocniejszego? Chyba dla Wiki Wiesz co, najchętniej to bym poszła spać i przespała te 3 dni;) ja mam tak z każdymi świętami I na dodatek widziałam ją jak szła do szkoły (przypadkowo jechałam tamtędy) i widziałam że załozyła szpilki, których miała nie zakładać:/ A wychowawczyni prosiła: niskie buty:/ no przecież, nie założyła kozaków typu kotki Wiem wiem panikuję ale trochę mam prawo się podenerwować, co?? a co to Ty egzamin zdajesz ? Dzień doberek drogim Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Boję się żeby przed Szanowna Komisją wywinie orła;) Wiecie co, siedziałam w niedzielę w Kościele z nią bo byłam jej świadkiem bierzmowania. I pomyślałam że następny raz kiedy będę z nią w Kościele na uroczystości to może być jej slub... Kiedy mi to dziecko tak urosło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobry, dobry:) I tak dobrze, że Lukarna pod szkołą nie stoi jak to niektóre mamy robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Chyba dla Wiki Dla Wiki?? No coś Ty myślisz że 16-latki juz pija?? a co to Ty egzamin zdajesz ? taa egzamin z tego jak jak rodzic poradziłam sobie ze zmotywowaniem jej do nauki - czyli nijak:/ Dzień doberek drogim Paniom Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O czym to mamusie myślą, gdy dziecko egzamin zdaje;) Czas leci, mnie się wydaje, ze niedawno byłam w ciąży, a to już 5 lat minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobry, dobry:) I tak dobrze, że Lukarna pod szkołą nie stoi jak to niektóre mamy robią No coś Ty jeszcze mi nie odbiło:) Ja się w sumie tak bardzo Wiką nie denerwuję tylko ogólnie jestem jakaś podminowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobry, dobry:) I tak dobrze, że Lukarna pod szkołą nie stoi jak to niektóre mamy robią Ja uprzedziłam młode, ze gdyby przyszło mi do łba sterczeć pod szkołą jak on bedzie miał jakieś egzaminy - może mnie odstrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O czym to mamusie myślą, gdy dziecko egzamin zdaje;) Czas leci, mnie się wydaje, ze niedawno byłam w ciąży, a to już 5 lat minęło. Ja muszę jeszcze dziś podjechać do Weroniki podstawówki, żeby zapisać ją do polecanej Pani:) Swoją drogą dziwne teraz te zwyczaje z zapisywaniem jak ja szłam do podstawówki to się nikt nie przejmował do jakiej pani trafisz... A teraz się w sekretariacie pytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie znam zwyczajów, ale to chyba dobrze, że się pytają i masz wybór? U nas chyba nie pytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 U nas pytali Choc dla mnie to był strzał w ciemno, bo kompletnie nie znałam nauczycieli, popytałam więc dzieci i jak piały z zachwytu nad swoją panią to już widziałam - taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts