Lukarna 24.04.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja uprzedziłam młode, ze gdyby przyszło mi do łba sterczeć pod szkołą jak on bedzie miał jakieś egzaminy - może mnie odstrzelić Malka ja się na razie ustrzegłam na razie takich porywów ale wiesz, na starość może mi przy maluchach odwalić nie?? Nie znam zwyczajów, ale to chyba dobrze, że się pytają i masz wybór? U nas chyba nie pytają. Dobrze dobrze tylko zdziwiona byłam i nie przygotowana:) U nas pytali Choc dla mnie to był strzał w ciemno, bo kompletnie nie znałam nauczycieli, popytałam więc dzieci i jak piały z zachwytu nad swoją panią to już widziałam - taaaaa Ja mam wiadomości z pierwszej ręki - ciotka pracuje w bibliotece więc słyszy co dzieci mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka ja się na razie ustrzegłam na razie takich porywów ale wiesz, na starość może mi przy maluchach odwalić nie?? Ja mam wiadomości z pierwszej ręki - ciotka pracuje w bibliotece więc słyszy co dzieci mówią No ja pierwszej młodości nie jestem, a najbliższy egzamin już w czerwcu..... z pierwszej ręki - szczęściara, no ale Twoje dziecko nie wybrało sobie szkoły na końcu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Najmniej wad mają nauczyciele klas 1-3, najwięcej gimnazjum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No ja pierwszej młodości nie jestem, a najbliższy egzamin już w czerwcu..... z pierwszej ręki - szczęściara, no ale Twoje dziecko nie wybrało sobie szkoły na końcu świata Jaki masz w czerwcu egzamin?? Najmniej wad mają nauczyciele klas 1-3, najwięcej gimnazjum;) :) I dzieci również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Jaki masz w czerwcu egzamin?? w maju, w maju...znów popierniczyłam terminy Młode ma test kompetencyjny - bosz...jakie kompetencje można testować u 9 latka? Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka no co Ty się dziwisz??Moja 5-cio latka miała w październiku testy w przedszkolu:DGotowości szkolnej:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kawusia? Cześć Kawusia już wypita Ale zjadłabym coś dobrego (nic konkretnego), najlepiej przygotowanego przez kogoś. Macie czasem dość gotowania? A jeszcze bardziej wymyślania co tu ugotować (żeby wszystkim smakowało) ? Najmniej wad mają nauczyciele klas 1-3, najwięcej gimnazjum;) Oj, niekoniecznie gimnazjum Moja córa trafiła bardzo niefajnie (jest w piątej kl.) i ma niezrównoważoną panią, która jak ma zły humor to wyrywa kartki z zeszytu z zadaniem, które jej się nie podoba i wyrzuca do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cześć Rocia:)Gotowania dośc nie mam bo mi teściowa gotuje:D:D Ja tylko w weekendy:p I nie martw się, jeszcze rok i opuści podstawówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka no co Ty się dziwisz?? Moja 5-cio latka miała w październiku testy w przedszkolu:D Gotowości szkolnej:D:D No to mnie zaskoczyłaś. Może jeszcze wprowadzą testy czy dziecko nadaje się do przedszkola? Polskie absurdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cześć Rocia:) Gotowania dośc nie mam bo mi teściowa gotuje:D:D Ja tylko w weekendy:p I nie martw się, jeszcze rok i opuści podstawówkę. Dokładnie, tym się pocieszamy. Ale z drugiej strony będą zupełnie nieprzygotowani do testów I zastraszeni Ps. Ale Ci dobrze z tym gotowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobrze dobrze:)z gotowaniem oczywiście:) ps. Wiktoria już skończyła, ciekawe dlaczego nie dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ps. Wiktoria już skończyła, ciekawe dlaczego nie dzwoni Zadzwoni. Jak ochłonie Ona przeżywa bardziej niż Ty. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No to mnie zaskoczyłaś. Może jeszcze wprowadzą testy czy dziecko nadaje się do przedszkola? Polskie absurdy Gotowość szkolną sprawdza się od lat, lecz od kilku lat się o tym głośno mówi i wystawia pisemną opinię na ten temat. A testy na przedszkolaka tez przecież są -nikt nie przyjmie do przedszkola dzieciaka, który nie ma pewnych umiejętności. ps. Wiktoria już skończyła, ciekawe dlaczego nie dzwoni juz świętuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Do żłobka też są testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak, Wera miała punkt odjęty za skakanie na skakance;) (za mamusią się wydała:)) i za to że nie wiedziała czegoś o Polsce. Wynika z tego że do szkoły może iść juz świętuje ? Mówisz?? Chociaż z przyzwoitości by do czwartku zaczekała:) Zadzwoniła, żyje:) Mówię: Wika to Ty teraz siedź i przypominaj sobie wzory na jutro, a ona: mama, cały dzień mam się uczyć?? Hmm, to śmieszne jest?? Czy mi się humor juz przytępił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Prenatalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Właśnie skończyłam szykować obiad:) Z tymi wadami nauczycieli to chodzi mi o to, że maluchy najczęściej bezkrytycznie są zachwycone swoją panią, a w gimnazjum (taki wiek) widzi się same wady świata, nauczycieli i rodziców, swoje własne również (pamiętacie nastoletnie kompleksy;)) Lukarna, najpierw musi się dowiedzieć co pozaznaczali inni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Prenatalne Te od przyszłego roku wprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 A myślałam,że już a serio, nie wiem ile w tym prawdy , ale słyszałam takie informacje,że do żłobków zapisuje się płody Ja wymiękłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Skoro lokale na komunie wynajmuje się 3 lata wcześniej to może i żłobek się wybiera wraz z łykaniem kwasu foliowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts