pumpaluna 24.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 A ja ostatnio książki zdradziłam na rzecz muratora. mam kilka sztuk do przeczytania ale chyba już poczekają na poranki na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja tam mam czas na jedno i drugie ale nie pamiętam kiedy spałam dłuzej niż 5 godzin na dobę - głupia ja , głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka my pod stołem czytałyśmy a teraz dzieciaki w necie siedzą albo esemesy piszą... Jednak juz starawe jesteśmy:) Pumpaluna nic mi nie mów - odkąd odkryłam Muratora to czytam jak statystyczny Polak - pewnie z 10 książek w roku, no dobra może kilka więcej, ale nie dużo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja do dziś na nudnych zebraniach czytam ukradkiem i podobnie jak Malka nie śpię, bo FM, a poczytac też trzeba:eek: Statystyczny Polak czyta 9 książek rocznie i zna 7 gatunków ptaków (tyle z mojego kręgu zainteresowań) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja sporo pracy przynoszę do domu. Zasiadam do tego dopiero jak rodzina idzie spać. Normalnie po pracy jeździmy codziennie na budowę a tu nagle wolny wieczór bo mąż miał spotkanie służbowe a ja na budowie byłam w dzień i zaczęłam porządki (na 1 okno poświęciłam ponad godzinę a z drugiego tylko otaśmowanie zdarłam i nawet szyb nie zdążyłam doczyścić bo trzeba do dzieci było wracać bo z nianią były!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ardea Pumpa to jeszcze trochę tych okien masz... A że nikt nie wymyślił jeszcze samoczyszczących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Statystyczny Polak czyta 9 książek rocznie i zna 7 gatunków ptaków (tyle z mojego kręgu zainteresowań) moje statystyki 3-5 książek (tygodniowo) , a ptaków znam z 20 - nieźle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wymyślił miałam taki bajer w agencji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 moje statystyki 3-5 książek (tygodniowo) , a ptaków znam z 20 - nieźle co Malka, psujesz statystyki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lukarna na szczęście mam chętnych do pomocy i chyba skorzystam. Moja prawa ręka kiepsko znosi skrobanie nożykiem i wykręcanie szmatki a niestety papierowym ręcznikiem pierwsze zmycie guzik daje i tylko rozmazuje. Pierwsze mycie to szmata i ciepła woda a dopiero później płyn i papier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka ja tez czytam około 5 tygodniowo ale przeważnie są to Frankliny lub inne Brzydkie Kaczątka:D Ale ksiązka to książka nie?? Ardea NAPRAWDĘ się same czyściły?? Jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ardea NAPRAWDĘ się same czyściły?? Jak?? no jak to jak, przychodzili panowie i pomykali i myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lukarna na szczęście mam chętnych do pomocy i chyba skorzystam. Moja prawa ręka kiepsko znosi skrobanie nożykiem i wykręcanie szmatki a niestety papierowym ręcznikiem pierwsze zmycie guzik daje i tylko rozmazuje. Pierwsze mycie to szmata i ciepła woda a dopiero później płyn i papier... Ja tam bym chętnie skorzystała na Twoim miejscu. I tak robisz duzo za dużo kontuzjowaną kończyną... ps. a jak wypadły testy nowego sprzętu:p?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 dzieciom się podobało a ja muszę zaczekać na rolety dobra uciekam bo jutro ciężki i długi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Te szyby samo czyszczące tworzyły szklany dach, brud mniej przywierał, deszcz spłukiwał, a krople nie zostawiały smug, ale tak różowo nie było, bo od czasu do czasu firma myjąca okna i tak musiała wpadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobranoc:) A takie szyby to chyba niektóre okna dachowe mają cos mi sie obiło o uszy, mozliwe nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka, psujesz statystyki:D no, ktoś je musi robić, bo większość ludzi na których patrzę, to jedyna co czytają to instrukcja obsługi DVD i napisy ostrzegawcze na paczce fajek a ptaków juz mam 26...oooo i jeszcze pingwin - to tez ptak o i struś 28 Lukarna na szczęście mam chętnych do pomocy i chyba skorzystam. Moja prawa ręka kiepsko znosi skrobanie nożykiem i wykręcanie szmatki a niestety papierowym ręcznikiem pierwsze zmycie guzik daje i tylko rozmazuje. Pierwsze mycie to szmata i ciepła woda a dopiero później płyn i papier... Kochana, woda z octem 1:5 - re-we-la-cja Malka ja tez czytam około 5 tygodniowo ale przeważnie są to Frankliny lub inne Brzydkie Kaczątka:D Ale ksiązka to książka nie?? Ardea NAPRAWDĘ się same czyściły?? Jak?? ja właśnie tych Franklinów i innych Bobów zdzierżyć nie mogłam, więc młody albo miał wybór słuchać tego co ja lubię albo nauczyć się czytać... no i się wziął i nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 aaa samoczyszczące to ja mam połaciówki - są tak uwalone, że nieba nie widać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Frankiln jest cudny:) Malka nie mów, że mu czytałaś Larsona? Książek czytam koło 100 rocznie, teraz wiele nudnych z musu;) ptaków znam duuużo:) może 500 gatunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ja właśnie tych Franklinów i innych Bobów zdzierżyć nie mogłam, więc młody albo miał wybór słuchać tego co ja lubię albo nauczyć się czytać... no i się wziął i nauczył. Malka naprawdę???????????? A ja myślałam że tylko ja nie cierpię czytać dzieciowych książek - no nie lubię i już! Oni wiedza i jak tylko jest tata to go wykorzystują Jak nie ma taty (98%wieczorów) czytam ja:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts