Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka my pod stołem czytałyśmy a teraz dzieciaki w necie siedzą albo esemesy piszą... Jednak juz starawe jesteśmy:)

Pumpaluna nic mi nie mów - odkąd odkryłam Muratora to czytam jak statystyczny Polak - pewnie z 10 książek w roku, no dobra może kilka więcej, ale nie dużo:/

Ja sporo pracy przynoszę do domu. Zasiadam do tego dopiero jak rodzina idzie spać. Normalnie po pracy jeździmy codziennie na budowę a tu nagle wolny wieczór bo mąż miał spotkanie służbowe a ja na budowie byłam w dzień i zaczęłam porządki (na 1 okno poświęciłam ponad godzinę a z drugiego tylko otaśmowanie zdarłam i nawet szyb nie zdążyłam doczyścić bo trzeba do dzieci było wracać bo z nianią były!!!)

Lukarna na szczęście mam chętnych do pomocy i chyba skorzystam. Moja prawa ręka kiepsko znosi skrobanie nożykiem i wykręcanie szmatki a niestety papierowym ręcznikiem pierwsze zmycie guzik daje i tylko rozmazuje. Pierwsze mycie to szmata i ciepła woda a dopiero później płyn i papier...

Ja tam bym chętnie skorzystała na Twoim miejscu. I tak robisz duzo za dużo kontuzjowaną kończyną...

ps. a jak wypadły testy nowego sprzętu:p??

Malka, psujesz statystyki:D

no, ktoś je musi robić, bo większość ludzi na których patrzę, to jedyna co czytają to instrukcja obsługi DVD i napisy ostrzegawcze na paczce fajek :bash:

a ptaków juz mam 26...oooo i jeszcze pingwin - to tez ptak :) o i struś :) 28

Lukarna na szczęście mam chętnych do pomocy i chyba skorzystam. Moja prawa ręka kiepsko znosi skrobanie nożykiem i wykręcanie szmatki a niestety papierowym ręcznikiem pierwsze zmycie guzik daje i tylko rozmazuje. Pierwsze mycie to szmata i ciepła woda a dopiero później płyn i papier...

Kochana, woda z octem 1:5 - re-we-la-cja

Malka ja tez czytam około 5 tygodniowo ale przeważnie są to Frankliny lub inne Brzydkie Kaczątka:D

Ale ksiązka to książka nie??:p

Ardea NAPRAWDĘ się same czyściły?? Jak??

ja właśnie tych Franklinów i innych Bobów zdzierżyć nie mogłam, więc młody albo miał wybór słuchać tego co ja lubię albo nauczyć się czytać...

no i się wziął i nauczył.

ja właśnie tych Franklinów i innych Bobów zdzierżyć nie mogłam, więc młody albo miał wybór słuchać tego co ja lubię albo nauczyć się czytać...

no i się wziął i nauczył.

Malka naprawdę???????????? A ja myślałam że tylko ja nie cierpię czytać dzieciowych książek - no nie lubię i już!

Oni wiedza i jak tylko jest tata to go wykorzystują;)

Jak nie ma taty (98%wieczorów) czytam ja:/