Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Powiem Wam dlaczego wolę chłopców - bo jak masz syna to pilnujesz tylko jego, a jak masz córkę, to kurde pół miasta musisz pilnować ;)

Przygarnę, no problem, ale na Twoją odpowiedzialność, bo ponoć ja rozpuszczam i demoralizuję dzieci ;)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To tylko ja chcę jeszcze pampersy zmieniac;)

o nie, nie, nie ja jeszcze bóle porodowe czuję

dziekuję- odpadam

;)

miło się gada Dziewczynki, ale czeka mnie prasowanie i zmywanie (znów się cholerna zmywarka zepsuła ;) ), no i zostało mi z 150 stron "Kruchej jak lód" Fajnie by było skończyć nim młode do szkoły wstanie :D :goodnight:

Edytowane przez malka

Statystyczny to pewnie 2,5;) Oj Lukarna na Ciebie nie liczyłam, bo Ty jasno dałaś do zrozumienia, że 3 to Twoja ulubiona liczba;)

no miałam juz iść sobie, no.....

mówisz 2,5 ? serio ?

myślałam,ze mniej tak 1,5 to max.....

Ja umywam rączki u mojego ślubnego w rodzinie wrabiają średnią krajów afrykańskich, więc ja się pod nich podepnę :oops:

Luka? szykować kanapę w salonie, dziś przyjedziesz?

Cieść mama, ja dziś nie plum. Tancin (Marcin) dziś nie plum. Ja kako i aaa a ty sio!

posikałam się :lol:

dla takich chwil fajnie jest mieć młode :lol:

oooo jutro pogadamy o wspólinwestorach, bo ja nie jestem zdenerwowana, ja jestem wqrwiona, mam etap przedrozwodowy....bryyyyy znów mnie trzęsie.....

mimo wszystko dobrej nocy :)

To był list do cioci - masakra :oops:

Kochana ciociu,pisze ten list by podzielić się z Tobą wczorajszymi przeżyciami z wystawy psów. Wiem,ze mnie zrozumiesz, bo oboje nienawidzimy pudli, a taki właśnie się do mnie przyplątał. Chciałem go podtopić, ale miska była za mała, więc wymyśliłem,ze wystrzelę go w kosmos, niestety rakiety tez pod reką nie było,a ten pies był taki okropny.

To było straszne.

pozdrawiam Cię

N.

Jest na sali psycholog ?

Kiedyś czytałam pracę o zabiciu sąsiadów piłą i miało być 5 epitetów i było, miały być 3 porównania i były itd. wszystko zgodnie z poleceniem, a że tematyka kontrowersyjna... dzieciaki lubią szokować i robią to z pełną świadomością:) Jakby coś to przecież czysta fikcja;) Może Mały zostanie twórcą kryminałów:D

Pumpaluna, dość systematycznie jestem w szkole , ale i nie rzadko by odebrać pochwałę, więc jakoś póki co sie ładnie wyrównuje :)

A korespondencje prowadzimy sobie w "kapowniku" vel informatorku.

Pod tym listem notatka: Forma listu bardzo dobra (6), treść pozostawia wiele do życzenia :(

Mnie tylko zastanawia skąd mu się to bierze ?:o