malka 24.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Powiem Wam dlaczego wolę chłopców - bo jak masz syna to pilnujesz tylko jego, a jak masz córkę, to kurde pół miasta musisz pilnować Przygarnę, no problem, ale na Twoją odpowiedzialność, bo ponoć ja rozpuszczam i demoralizuję dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) To tylko ja chcę jeszcze pampersy zmieniac;) o nie, nie, nie ja jeszcze bóle porodowe czuję dziekuję- odpadam miło się gada Dziewczynki, ale czeka mnie prasowanie i zmywanie (znów się cholerna zmywarka zepsuła ), no i zostało mi z 150 stron "Kruchej jak lód" Fajnie by było skończyć nim młode do szkoły wstanie Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 To tylko ja chcę jeszcze pampersy zmieniac;) Spoko jeszcze Esiak i Joannk a przeciez i Aga coś o żłobku dziś napomknęła że może kiedyś Przepraszam Cię Ardea ale na mnie juz nie licz:) A statystyczny Polak ile dzieci ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka to wiesz co jak tak zachwalasz to ja jednak zostawię Wike w domu ale sama przyjadę co?? Się zdemoralizujemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Statystyczny to pewnie 2,5;) Oj Lukarna na Ciebie nie liczyłam, bo Ty jasno dałaś do zrozumienia, że 3 to Twoja ulubiona liczba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Statystyczny to pewnie 2,5;) Oj Lukarna na Ciebie nie liczyłam, bo Ty jasno dałaś do zrozumienia, że 3 to Twoja ulubiona liczba;) no miałam juz iść sobie, no..... mówisz 2,5 ? serio ? myślałam,ze mniej tak 1,5 to max..... Ja umywam rączki u mojego ślubnego w rodzinie wrabiają średnią krajów afrykańskich, więc ja się pod nich podepnę Luka? szykować kanapę w salonie, dziś przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka, nie wiem tak rzuciłam, że 2,5;) Luka - jakie cudne zdrobnienie:) Też idę, bo obiecaliśmy sobie z mężem, że o północy wyłączamy kompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Malka dziś?? Nie kuś... Mój współinwestor mnie zdenerwował okrutnie to może ucieknę z domu?? Ardea znaczy randka?? ps. sprawdzę średnia ale jutro dziś spadam:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cieść mama, ja dziś nie plum. Tancin (Marcin) dziś nie plum. Ja kako i aaa a ty sio! posikałam się dla takich chwil fajnie jest mieć młode oooo jutro pogadamy o wspólinwestorach, bo ja nie jestem zdenerwowana, ja jestem wqrwiona, mam etap przedrozwodowy....bryyyyy znów mnie trzęsie..... mimo wszystko dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jak tam dziewczyny kontakty ze współinwestorami? Z oknami czy kredytem to się Lukarna sama pochwalisz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jaki kontakt ? chyba przez prawnika dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Malka, dobry wieczór:) to wszystko z miłości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 taaa, a młode napisało dziś wypracowanie o topieniu pudla, dlatego,ze ma bujną wyobraźnie niech mnie ktoś dobije ..plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Chciałabym przeczytać to opowiadanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 To był list do cioci - masakra Kochana ciociu,pisze ten list by podzielić się z Tobą wczorajszymi przeżyciami z wystawy psów. Wiem,ze mnie zrozumiesz, bo oboje nienawidzimy pudli, a taki właśnie się do mnie przyplątał. Chciałem go podtopić, ale miska była za mała, więc wymyśliłem,ze wystrzelę go w kosmos, niestety rakiety tez pod reką nie było,a ten pies był taki okropny. To było straszne. pozdrawiam Cię N. Jest na sali psycholog ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Co do urody pudli się zgadzam:cool: jak to mawiała mama mojej kumpeli "poszłabym z tobą do psychologa, gdybym sama nim nie była":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ale na miłośćboska skąd mu się takie pomysły biorą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kiedyś czytałam pracę o zabiciu sąsiadów piłą i miało być 5 epitetów i było, miały być 3 porównania i były itd. wszystko zgodnie z poleceniem, a że tematyka kontrowersyjna... dzieciaki lubią szokować i robią to z pełną świadomością Jakby coś to przecież czysta fikcja;) Może Mały zostanie twórcą kryminałów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ciekawe Malka kiedy pani uczycielka wezwie Cię do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pumpaluna, dość systematycznie jestem w szkole , ale i nie rzadko by odebrać pochwałę, więc jakoś póki co sie ładnie wyrównuje A korespondencje prowadzimy sobie w "kapowniku" vel informatorku. Pod tym listem notatka: Forma listu bardzo dobra (6), treść pozostawia wiele do życzenia Mnie tylko zastanawia skąd mu się to bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts