agalind 26.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To był list do cioci - masakra Kochana ciociu,pisze ten list by podzielić się z Tobą wczorajszymi przeżyciami z wystawy psów. Wiem,ze mnie zrozumiesz, bo oboje nienawidzimy pudli, a taki właśnie się do mnie przyplątał. Chciałem go podtopić, ale miska była za mała, więc wymyśliłem,ze wystrzelę go w kosmos, niestety rakiety tez pod reką nie było,a ten pies był taki okropny. To było straszne. pozdrawiam Cię N. Jest na sali psycholog ? A mówią, ze dzisiejsze dzieci nie mają wyobraźni i polotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzień dobry:) Dzisiaj słońce piękne za oknem a jak wczoraj miałam wolne to lało jak z cebra. I gdzie tu sprawiedliwość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cześć Na temat tematu;) poruszanego na poprzedniej stronie (co to Malka chciała ze mna rozmawiać) sie nie wypowiem bo Minister obok siedzi;) Oczywiście jak tylko bedę wiedziała cos o oknach lub kredycie zaraz sie pochwalę albo pożalę Dziś Pan z Oknoplastu zadzwonił, ze mam przyjść (ups, tzn za zaprasza;)) na omówienie wyceny ale że słuzbowo byłam do póxnego popołudnia poza miejscem zamieszkania to nie zdązyłam - pójde jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 26.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Hej wpadam podejrzeć i napisał cos o schodach, ale widze ze wszystko zostało juy napisane a ja w temacie dzieci to zielona jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Grzaneczki zaglądaj, zapraszam - czasami gadamy tutaj też na inne tematy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 26.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Będę zaglądać podoba mi się Wasz domek, ale ciężko jest nadążyć za Wami z tym czytaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 cześć no czasami się tu porusza tematy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 26.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak średni co 10 stronę jest coś o budowaniu a reszta o życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no widzisz jaka piękna statystyka u mnie co 100 stronę , a i tak od jakichś 300 , cicho szaaaa, jakby forum nie było budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oj tam Malka PRAWIE kazdy temat da się z budową połaczyć:D:D no może dzisiejsza resekcję szóstki Najstarszej nie za bardzo:/ Grzaneczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no widzisz jaka piękna statystyka u mnie co 100 stronę , a i tak od jakichś 300 , cicho szaaaa, jakby forum nie było budowlane Taa jak półgębkiem tylko coś tam bąkasz budowlanie to co, temat się rozwleka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oj Ty to masz ruchy babo... chyba na rozpęd by ci się jakiś kopniak - motywator przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oj tam Malka PRAWIE kazdy temat da się z budową połaczyć:D:D no może dzisiejsza resekcję szóstki Najstarszej nie za bardzo:/ no jak nie bardzo Yanka i jego ekipę budowlaną - tę, która uratowała moją chałupę od totalnej zguby, polecił mi mój osobisty dentysta przy okazji resekcji dolnej prawej szóstki ... oj Ty to masz ruchy babo... chyba na rozpęd by ci się jakiś kopniak - motywator przydał kop nie, ale jakas fajna szóstka w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 muszę to napisać - DZIEŃ przed upływem ustawowych 4 miesięcy w końcu skarbówka przelała nam zwrot z tej okazji w weekend idę się pocieszyć i jakiś zbytek sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no to gratuluję działalność US wszędzie taka sama, u mnie dokładnie w ostatnim dniu kasa wpłynęła.....i na co ją wydalam.....a juz wiem.....na biegłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Przestan po co mam sie spieszyc?? I tak nie mam żadnego wpływu na szykośc prac - to po co się denerwować... A budowa żyje własnym życiem i tak. Dzisiaj kolejny "fachowiec" marudził mojemu P.: "Panie po co Wam taka duża chałupa, weźcie to sprzedajcie i budujcie cos mniejszego, co zrobicie jak zostaniecie w niej sami, dzieci sie wyprowadzą i kłopot bedzie..." i P w końcu stanął na wysokości zadania i odpowiedział "Panie z takim nastawieniem jak pan ma to bym sie nigdy nie ożenił bo co jak się rozwiode kiedys i klopot bedzie... a tu patrz pan - nie ma problemu;)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oooo to coś pokroju jednej pani wrednej, po co wam dom skoro macie jedno dziecko,ale od lat do nas nie przyjeżdża (i bogu dzieki), bo nie mamy warunków do przyjmowania gości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Malka nasz zwrot miał być "przepchnięty" przez znajomą ale utknął na poprawkach bo jedna osoba przepuszczała a następna srpawdzająca po niej już nie. No i np systemu kominowego nam nie chcieli w ogóle uznać bo nie było pkwiu na fakturze a wg pani nazewnictwo części ani firma jej nic nie mówiła :/ jakieś 2 tyg temu walczyłam o ok 400zł ale gdyby nie znajoma i nie wgląd w obiekcje kogoś z góry to bym tego nigdy nie dostała a tak doniosłam pkwiu z firmy, dopisałam uzasadnienie i przeszło. Radziła mi żeby następnym razem składać np we wrześniu i koniecznie zrobić sumę mniejszą niż 10tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no jak nie bardzo Yanka i jego ekipę budowlaną - tę, która uratowała moją chałupę od totalnej zguby, polecił mi mój osobisty dentysta przy okazji resekcji dolnej prawej szóstki ... kop nie, ale jakas fajna szóstka w totka O Malka 6 fajna w totka sprawiłaby zebym przejęła zupełna kontrolę nad przedsiewzięciem i 1 września bym juz mieszkała:) muszę to napisać - DZIEŃ przed upływem ustawowych 4 miesięcy w końcu skarbówka przelała nam zwrot z tej okazji w weekend idę się pocieszyć i jakiś zbytek sobie kupić Gratulacje!!! Juz nie chciałam Cię nawet pytać o to... A ten zbytek to będzie nowa patelnia czy raczej coś z czarnej koronki?? no to gratuluję działalność US wszędzie taka sama, u mnie dokładnie w ostatnim dniu kasa wpłynęła.....i na co ją wydalam.....a juz wiem.....na biegłego Malka Ty się z pacanami dalej meczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oooo to coś pokroju jednej pani wrednej, po co wam dom skoro macie jedno dziecko,ale od lat do nas nie przyjeżdża (i bogu dzieki), bo nie mamy warunków do przyjmowania gości ..... Aaa czyli ten 2032 to data dla zamydlenia oczu przeciwnika?? Plotki takie rozpuszczasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts