Lukarna 05.05.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 A kolor, tak - orzech...Ale teraz się zastanawiam czy to w ogóle wszystko będzie do siebie pasowało:/ Dla porównania: Orzechhttp://img155.imageshack.us/img155/4273/orzechi.jpg Uploaded with ImageShack.us Dachówkahttp://img13.imageshack.us/img13/8682/16993676.jpg Uploaded with ImageShack.us Złoty dąbhttp://img829.imageshack.us/img829/3532/13820765.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ceny porównywalne... brałbym hekaplast... zagadaj z Robertem o dodatkowy rabat przy wpłacie pełnej kwoty... poza tym wg mnie winkhaus to lepsze okucia i w standardzie jest lepsze zabezpieczenie przeciwwłamaniowe... poza tym heka oba skrzydła masz uchylno-rozwieralne... Tak, zapomniałam o tych uchylno-rozwieralnych, one w standardzie sa w obydwu częściach okna w HeKa i w tych co oferuje Chempo MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Złoty dąb z Twojej fotki jest chyba od zewnątrz w duuużym słońcu, w środku jest dużo ciemniejszy i mniej złoty. Do kasztanowej dachówki moim zdaniem fajnie wygląda właśnie orzech, ale przecież okna dopasowuje się przede wszystkim do wnętrza. Sama nie chcesz pokazać wizki, bo niefinalna, a moje zwykłe dechy chcesz zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Sama nie chcesz pokazać wizki, bo niefinalna, a moje zwykłe dechy chcesz zobaczyć Oj tam:) ps. wzięłam pierwszy dąb jaki mi google pokazało:/ ps2. wiem juz za to doskonale jakie podobaja mi się meble do "salonu" ale tez nie pokażę bo takie ma wuja mojego P a głupio mi było fotkę robić Ale przy sprzyjającej okazji cyknę na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Oj tam:) ps. wzięłam pierwszy dąb jaki mi google pokazało:/ ps2. wiem juz za to doskonale jakie podobaja mi się meble do "salonu" ale tez nie pokażę bo takie ma wuja mojego P a głupio mi było fotkę robić Ale przy sprzyjającej okazji cyknę na pewno:) za kolor nie dopłacisz... jaka decyzja...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ceny porównywalne... brałbym hekaplast... zagadaj z Robertem o dodatkowy rabat przy wpłacie pełnej kwoty... poza tym wg mnie winkhaus to lepsze okucia i w standardzie jest lepsze zabezpieczenie przeciwwłamaniowe... poza tym heka oba skrzydła masz uchylno-rozwieralne... Esiak, dobrze radzi, znasz Roberta to negocjuj rabat:) Ja tylko antywłamaniowość okien totalnie zlekceważyłam, bo u nas to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 za kolor nie dopłacisz... jaka decyzja...??? Ja brałabym u Roberta ale muszę jeszcze z P. pogadać Niby to formalność ale on mi czasem lubi veto postawić więc napiszę jak pogadamy. A dziś jest nie do życia, ma masakryczne zapalenie gardła i krtani, jedzie na antybiotyku a od 7 do 20 był w pracy:/ więc teraz bez kija nie podchodź:/ Może jutro. A z Robertem musiałabym pogadać może by jeszcze trochę zszedł z ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja bym chyba zastanowiła się nad złotym dębem. Twoja dachówka jest jasna i do tego ciemne okna? Bardziej pasuje ciemna dachówka i jasne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Chyba wezmę orzechowy i dębowy profil i pojadę na budowę.No tak, tylko dachówki jeszcze nie ma a do tych kilka szt co mam na budowie to kiepsko będzie można sprawdzić jak pasuje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Lukarna pomyśl o kolorze elewacji i przede wszystkim o stolarce wewnątrz, wiesz podłogi, meble itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Z próbnikami to dobry pomysł, my też dobieraliśmy okna jak dachu nie mieliśmy jeszcze. Ale tak jak pisze Ardea - zastanów się co chcesz mieć w środku. Jest jeszcze opcja - okna od wewnątrz białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Lukarna pomyśl o kolorze elewacji i przede wszystkim o stolarce wewnątrz, wiesz podłogi, meble itp. Taa, to jest dopiero problem;) O ile kolor elewacji to będzie "jakis jasny" i nie żółty, to wnętrza... Jak na razie to trochę zagadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jest jeszcze opcja - okna od wewnątrz białe. O nie nie nie - nigdy;) :D Nie cierpię białych okien po moich blokowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja niemal prze wbiciem pierwszej łopaty wiedziałam co i jak, potem tylko doszły okna oblukałam jak pada światło i wszystko znalazło swoje miejsce;) dziwadło ze mnie, wiem, ze nikt tak nie robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 WIEDZIAŁAM że mam dzisiaj tematu okien nie podejmować:/ Cały czas mówiliśmy że weźmiemy orzechowe, Piotrowi sie bardzo u Asi i Marcina podobały. Teraz pokazuję mu a on: TAKIE CIEMNE?? Oszalałaś?? I jak ja mam się nie denerwować:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Na człowieka po 13 godz. pracy i na antybiotyku się denerwujesz, no wiesz. Powiedz, żeby Ci zaufał - na mojego to działało, a teraz to nawet uważa, że jestem genialnym projektantem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Przeciez nawet mu nie pokazałam trochę że mnie wkurzył Powiedziałam: ale te orzechowe nie sa takie ciemne jak na tym obrazku, przecież byliśmy u Marcina i Ci sie podobało... Ale spoko, pójdziemy razem i obejrzymy kolory jakie sa;) I teraz własnie myslę co dalej;) To o zaufaniu niezłe jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Żegnam się, bo już o 26 min. przekroczyłam czas umowny z mężem;) Pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No mój tez już znacząco patrzy;) A niby taaaki zmeczony:) Do jutra:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ja nie obiektywna bo podoba mi sie orzech a nie lubię złotego dębu a rozwazalas może Oknoplusa? tez dobre okna i cenowo przystepnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts