karolakr25 06.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Amen! a Ty podjęłaś decyzję ... a ja jej w tym bardzo, bardzo pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Skusiłaś ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Skusiłaś ją ja tylko zwizualizowałam jej marzenia, to wszystko sprawiłam, że nawet w sypialni szafa sie zmieściła, i tak strasznie jej nie przytłoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Jak się marzenia urzeczywistniają nawet wirtualnie o od razu łatwiej podjąć decyzję To chyba Lukarna pochwalisz się? Karolak - z Ciebie to kusicielka i czarodziejka, bo i przekonałaś i zwizualizowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ale pomysł nie był mój!!!!!!!!!!! Ja tylko przelałam pomysł Aśki do programu nie miałam wpływu na jej decyzję, ale jest jeszcze jej mąż i tu się wszystko nieco komplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Męża da się urobić... Pewnie to kwestia czasu:) Lukarna musisz nad tym popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Kurde na chwilę mnie wywaliło z internetu a Wy juz się dogadałyście:) Ale i tak wkleje to co napisałam:) A więc: Tak jak napisałam gdzieś tam wcześniej: ta łazienka to dla mnie jedno wielkie zaskoczenie. Na początku naszej przygody z domem nawet o niej nie myślałam, dla mnie posiadanie dwóch łazienek było już luksusem. Potem, im więcej oglądałam projektów, realizacji, dzienników pomyślałam sobie: taki duży dom budujemy, dlaczego nie pomyśleliśmy o łazience dla siebie?? I kombinowałam nawet jakby tu z naszej garderoby zrobic przejście do pralni i tam się ulokowac;) Miejsce w pralni było, a jakże był tylko jeden problem: musielibyśmy do tej łazienki chodzić na czworakach:D:D:D No i na tym się skończyły marzenia. P. mnie bardzo zaskoczył propozycją luźno rzuconą. Zapaliłam się do tego bo wiecie - okazja aby spełnić marzenie:) I właczył mi sie komplikator (Ardea pożyczę to słowo, podoba mi się ) Bo gdzie ja sie podzieję z ciuchami - nie ma szafy Bo czy tam w ogóle się da zrobić łazienkę Bo koszty... I wtedy Karola po krótkiej rozmowie zaprezentowała mi wizualizację łazienki i sypialni, w której nadal wszystko się mieściło;) I w pierwszej wersji zrobiła mi tą łazienkę pod kolor do sypialni, ale ja poprosiłam o białą (pomyslałam, bardziej elegancko bedzie;) klasycznie;)) I jak zobaczyłam to tak ładnie narysowane to pomyslałam: spróbuje powalczyć o nią. O łazienkę znaczy:) Bo te, że P. rzucił uwagę to nie znaczy że za tydzien czy miesiąc bedzie tego samego zdania;) Na razie podciągniemy tam kanalizę i wodę. Położymy najtańsze panele i zrobimy prowizoryczna garderobę. Po (może) roku, jak trochę odetchniemy;) i jeżeli uda nam się trochę odłożyć to powrócimy do tematu... A ja na razie będę sobie żyć marzeniami że się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Uważam to za genialny pomysł Zapragniesz - zrobisz, uznasz, że niekoniecznie - nie zrobisz. Ty masz spory dom to możesz, ja ciągle myślę kategoriami mojego maluszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Oj tam, zawsze możesz rozbudować:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Oj tam, zawsze możesz rozbudować:D Zawsze jakąś wieżyczkę przy garażu mogę trzepnąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Zawsze jakąś wieżyczkę przy garażu mogę trzepnąc;) aż się mąż zdenerwował na to co czytam, bo tak się roześmiałam, że córcię obudziłam (sama by i tak za pół godziny na jedzenie się obudziła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 aż się mąż zdenerwował na to co czytam, bo tak się roześmiałam, że córcię obudziłam (sama by i tak za pół godziny na jedzenie się obudziła ) Tylko nam tej wieży nie wizualizuj przed snem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tylko nam tej wieży nie wizualizuj przed snem;) nie, no bez przesady, byłabym pierwsza, która by ci tego odmawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Niedaleko mnie jest taki dom. Ma wszystko!! Ma lukarny ale to żadna nowość Ma do tego wole oko, a co:) Ma dachówkę karpiówkę i PRZYSIĘGAM wiezyczkę!!! Ma wykusz I chyba ma kolumny pod balkonem. Boje sie ze kiedys tam wypadek spowoduję tak się gapię na niego jak przejeżdżam... I żeby nie było: pewnie włascicielom się podoba:) ale ja jestem niezmiennie w szoku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Bo dom powinien miec wszystko, po co robic selekcję tego co się podoba;) Ja takiego potworka nie kojarzę z okolicy, ale te ładne to kolekcjonuję w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wrzuciłam do Dziennika beżową łazienkę dla porównania;)Nie może mi wyjść z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ta beżowa nie dopracowana, to było pierwsze podejście do tematu poprawię ją, ściany powinny być jaśniejsze , no i turkusowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Jak łazienka przy sypialni to moim skromnym zdaniem fajnie jakby była spójna z nią. Beż z turkusem jest extra i niebanalne połaczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Chyba mam fioła.Zwariowałam znaczy. ;D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wariaci przynajmniej nie są nudziarzami;) Spadam, bo już moja godzina;) jak u Kopciuszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts