Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jam mam małżeńską łazienkę :) znaczy planowaną - na górze....ta dolna będzie młodego, niech se lata po schodach ;)

powiedziała wyrodna matka :oops:

a gościom tojtoja postawię ;)

I z innej beczki:

Jaka możecie polecić kabinę prysznicową, najlepiej półokrągłą??

Tak żeby mnie nie zabiła cenowo??

Z niskim brodzikiem to pewnie drogo nie??

Ja do tej pory się za kabinami nie rozglądałam więc zupełnie zielona w temacie jestem...

U nas Radaway Almatea z otwieranymi drzwiami i niskim brodzikiem. U rodziców były drzwi przesuwne i obiecałam sobie, że nigdy więcej :no:

Cześć:)

Pojechałam rano na budowę sprawdzić jak postępy - no i oczywiście nijak, ale cóż, już do tego przywykłam;) No dobra łazienka górna nadal się klei, a ja swoimi pomysłami teściowi pracy nie ułatwiłam;)

Pozdrawiam z nad śniadania:)

To dobrze, bo przy ostatnich wykończeniach to dopiero jest nijak;) Same pierdoły do zrobienia a wloką się niemiłosiernie. Przeszliśmy się po domu i dla każdego pomieszczenia zrobiliśmy listę rzeczy , które trzeba dokończyć/poprawić i chłopaki skreślają po kolei. Przynajmniej o niczym nie zapomną.

Edytowane przez agalind

Lista dobra rzecz. Małe rzeczy umykają a potem co, do jednej pierdoły nikt Ci chętnie nie przyjedzie...

A, przypomniało mi się: nasze łupane schody stoją sobie jak je panowie stworzyli. Stoją i czekają aż ich twórcy przyjdą je rozszlować. Ale twórcy się nie kwapią - pewnie wiedzą co pod szalunkami zobaczą:/

P. do nich zadzwonił żeby się przypomnieć i nadal cisza.

A jaki bałagan znów na budowie:/ Musiałabym tam wpaść na jeden dzień i ogarnąc chociaż w środku ale niestety - dobre 3 tyg jeszcze mam gorący kres w pracy i nadgodziny...

Dobra to się biorę dalej;)

Lukarna, przypomniało mi się co pisałaś o harmonogramie prac i transzach. U nas było tak, że harmonogram zrobiliśmy i poszło do banku a rzeczywistość troche zrewidowała terminarz. Przed wypłatą drugiej transzy zgłosiliśmy, że zmieniła nam się kolejność prac i zamiast np. hydrauliki mamy elektrykę. Pani przyjechała, porobiła zdjęcia i kasa wpłynęła na konto. Przed wypłata trzeciej transzy sytuacja podobna i tez bez ceregieli zrobili przelew. Nie taki diabeł straszny....

Witam słonecznie:)

Wczoraj kisłam tu (w biurze) do północy, a dziś od (prawie) świtu na posterunku;) Zaliczyłam rano na chwilę budowę (uwielbiam tam jeździć rano, jak nikogo nie ma, przeważnie spędzam w domu 5 min bo juz jestem spóźniona;) ale zawsze chociaz chwilka;)) kupiłam W. placek do szkoły (miałam upiec ale niestety nie wyszło:/), zjadłam śniadanie i mogę pracować dalej;)

Ale mi pokręcone zdanie wyszło;)

Witam słonecznie:)

Wczoraj kisłam tu (w biurze) do północy, a dziś od (prawie) świtu na posterunku;) Zaliczyłam rano na chwilę budowę (uwielbiam tam jeździć rano, jak nikogo nie ma, przeważnie spędzam w domu 5 min bo juz jestem spóźniona;) ale zawsze chociaz chwilka;)) kupiłam W. placek do szkoły (miałam upiec ale niestety nie wyszło:/), zjadłam śniadanie i mogę pracować dalej;)

Ale mi pokręcone zdanie wyszło;)

Ty chcesz order dla pracownika miesiąca?