Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie!

Chciałam coś napisać na temat, ale... mi umknęło. No nic zostawię ślad, że byłam.

Ps. A, już wiem. Łazienki świetne (trudny wybór będzie przed Tobą). Jak mogę coś podpowiedzieć: jak tylko Ci się zmieści to bierz kabinę 90, my mamy 80 i nie ma wielkiej możliwości manewru rękami, łokcie muszą być blisko reszty ;)

Też jestem za premią dla Ciebie od szanownego kierownika :)

Zaglądałam na forum ale nie miałam czasu żeby cokolwiek pisać...

Dzisiaj nie zostawałam po południu w pracy, nie miałam z kim dzieci zostawić (i bardzo dobrze, jeden dzień wytchnienia mi się przyda).

Byłam odwiedzić koleżankę która ma się wprowadzić za 3 tygodnie, ale mają presję bo mają dopiero gładzie i zabudowy karton-gips. Dziś lekko im zaczeli jedna łazienkę;)

Potem ona przyszła z rewizytą do mnie i tak nam miło zleciało popołudnie:)

Teraz wrzuciłam dzieciaki do wanny bo po wizytach na dwóch budowach wygladają jak straszysła - tylko im oczy widac na brudnych buziach;)

Będę później:)

Aga, a firmę i model wybrałaś? Mnie pomoże w liczeniu nasz elektryk, ale na resztę muszę się sama zdecydować i chyba będę miała pomieszane serie.

Jak chodzi o pstryczki to nie mam specjalnych wymagań. Mają być możliwie najprostsze w formie i niezbyt drogie zważywszy na ilość. Na dół pewnie Berker B.Kwadrat. U góry jeszcze się zobaczy. Do piwnicy na pewno marketowe.

Wszystko mam już policzone, muszę tylko powysyłać wyceny. Miałam to zrobić wczoraj, ale wolałam pojechać na działkę i zrobić sobie rowerową wycieczkę:) Tym bardziej, ze dziś rano czekał mnie mało przyjemny zabieg usunięcia "ósemki". Teraz mam 1/4 mądrości mniej;) W weekend pewnie powysyłam.