Lukarna 09.05.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Marzy mi się uśmiech kierownika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Marzy mi się uśmiech kierownika;) Może jeszcze uścisk dłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Może jeszcze uścisk dłoni? Byle nie pustej, jakaś premia powinna się pojawić na koncie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Za takie poświęcenie powinna być premia płacona z puli kary dla rolników za składanie papierów na ostatnią chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.05.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No właśnie kary dostają dopiero za złożenie wniosku PO terminie;) Ale nie narzekam, lubię to co robię i na razie funkcjonuję OK - chociaż dzisiaj idzie mi zdecydowanie wolniej... A za tydzień fryzjer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.05.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witajcie! Chciałam coś napisać na temat, ale... mi umknęło. No nic zostawię ślad, że byłam. Ps. A, już wiem. Łazienki świetne (trudny wybór będzie przed Tobą). Jak mogę coś podpowiedzieć: jak tylko Ci się zmieści to bierz kabinę 90, my mamy 80 i nie ma wielkiej możliwości manewru rękami, łokcie muszą być blisko reszty Też jestem za premią dla Ciebie od szanownego kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A od fryzjera - zmieniona Lukarna;) Należy Ci się jakaś forma relaksu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.05.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Rocia, kabina 90 będzie (o ile łazienka będzie hihi). Łokcie żądają swobody!!:) Ardea, fryzjer w formie nagrody na koniec akcji wnioskowej;) Dostałaś mojego priva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Właśnie wyczyściłam skrzynkę, więc jeśli możesz to wyślij jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.05.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Taa, myślisz że pamiętam co to było dokładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Z wnioskami się obrobiłaś? Cisza dziś na forum. Kurcze, musze sie zabrać za zestawienie pstyczków-elektryczków a tak mi się nie chceeeeeeeeeee To lenistwo spowodowane chyba obawą o końcową ilość. O cenie na razie nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Z wnioskami się obrobiłaś? Cisza dziś na forum. Kurcze, musze sie zabrać za zestawienie pstyczków-elektryczków a tak mi się nie chceeeeeeeeeee elektrycznie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 elektrycznie.pl Dzięki:) Teraz jeszcze kopniak na zachętę by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dzięki:) Teraz jeszcze kopniak na zachętę by sie przydał chemiczny czy fizyczny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Myślę, że jeden nie da rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Aga, a firmę i model wybrałaś? Mnie pomoże w liczeniu nasz elektryk, ale na resztę muszę się sama zdecydować i chyba będę miała pomieszane serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.05.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zaglądałam na forum ale nie miałam czasu żeby cokolwiek pisać... Dzisiaj nie zostawałam po południu w pracy, nie miałam z kim dzieci zostawić (i bardzo dobrze, jeden dzień wytchnienia mi się przyda). Byłam odwiedzić koleżankę która ma się wprowadzić za 3 tygodnie, ale mają presję bo mają dopiero gładzie i zabudowy karton-gips. Dziś lekko im zaczeli jedna łazienkę Potem ona przyszła z rewizytą do mnie i tak nam miło zleciało popołudnie:) Teraz wrzuciłam dzieciaki do wanny bo po wizytach na dwóch budowach wygladają jak straszysła - tylko im oczy widac na brudnych buziach;) Będę później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Moja księżniczka pojechała w nowych butach na budowę, po powrocie ciężko było poznać sprzed ilu lat ma buty;) A koleżanki mam już wszystkie pobudowane albo przeciwniczki domków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.05.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No i nie byłam później bo po tych wszystkich atrakcjach padłam:) A miałam tyyyle planów na wieczór:/No nic decyzja okienna musi poczekać na inne, lepsze czasy. Może przez weekend uda nam się spokojnie usiąść i pogadać z małżonkiem. Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aga, a firmę i model wybrałaś? Mnie pomoże w liczeniu nasz elektryk, ale na resztę muszę się sama zdecydować i chyba będę miała pomieszane serie. Jak chodzi o pstryczki to nie mam specjalnych wymagań. Mają być możliwie najprostsze w formie i niezbyt drogie zważywszy na ilość. Na dół pewnie Berker B.Kwadrat. U góry jeszcze się zobaczy. Do piwnicy na pewno marketowe. Wszystko mam już policzone, muszę tylko powysyłać wyceny. Miałam to zrobić wczoraj, ale wolałam pojechać na działkę i zrobić sobie rowerową wycieczkę Tym bardziej, ze dziś rano czekał mnie mało przyjemny zabieg usunięcia "ósemki". Teraz mam 1/4 mądrości mniej;) W weekend pewnie powysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts