malka 19.05.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Czwarta zima, bez elewacji minęła i jakoś nic nam nie przemarzło..... to tyle w temacie...lecę....................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.05.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Malka ale nic a nie grzejesz?? Witam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.05.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nie napiszę że zaraz coś napiszę bo znowu zasnę Ale w dzienniku jest kilka fotek a ja idę kapać Pogromcę Dinozaurów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.05.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no proszę dach się robi... o jakich "kwiatkach" wspominasz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Malka ale nic a nie grzejesz?? Witam wszystkich:) czasami w kozie zapalimy, ale tak bez regularności jakiejś. witam Cię i .....prawie dachu gratuluję!!!!! Edytowane 21 Maja 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.05.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No robi się robi:) Jeszcze muszą poczekać aż teść ociepli ostatnią lukarnę, żeby skończyć te ostatnie dachówki i prawie mamy dach;) A kwiatki?? Zakończenia gąsiorów takie kwiatkowe są i bardzo mi się to nie spodobało jak zobaczyłam:( Ale sprawdzałam na stronie producenta i chyba innych nie robią:/ Więc nazwałam je kwiatkami do kozucha i staram się je polubic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No robi się robi:) Jeszcze muszą poczekać aż teść ociepli ostatnią lukarnę, żeby skończyć te ostatnie dachówki i prawie mamy dach;) A kwiatki?? Zakończenia gąsiorów takie kwiatkowe są i bardzo mi się to nie spodobało jak zobaczyłam:( Ale sprawdzałam na stronie producenta i chyba innych nie robią:/ Więc nazwałam je kwiatkami do kozucha i staram się je polubic;) też mam takie kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Eeeee tam laska, czepiasz się .... ja nie mogłam patrzeć na swoje obróbki kominów, no cofało mni jak na nie patrzyłam, a teraz, teraz to ja nawet dachu nie widzę, wiem, że jest bo na łeb mi nie pada i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.05.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No wiem wiem i dlatego po pierwszym szoku:D staram się je po prostu polubić Jak skończą dach zupełnie to robię imprezę jakby co:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 nooo impreza na wiechę to podstawa żaden szanujący się dekarz nie odpusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 U nas wiechowego nie było, bo ekipa zaczęła i skończyła, gdy byliśmy na wczasach;) Lukarna, gratuluję dachu:) Ładnie się prezentuje w zieleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ej, wchodze a tu dach i na łeb nie pada. Prezentuje się fajnie psze Pani Aj tam z kwiatkami, za miesiac olejesz i nawet nie bedziesz pamietala, bo czyms innym sie zajmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Bardzo Wam wszystkim dziękuję Nawet nie wiecie jak się męczyłam żeby wcześniej nic nie powiedzieć?? Z ekipy jestem zadowolona (odpukać), mam nadzieję że robią zgodnie ze "sztuką". Sama nie jestem w stanie tego ocenić, ale kierownik zastrzeżeń nie ma. Szkoda że nie skończą od razu ale nie wiadomo kiedy teść się upora z ostatnia lukarną. Wczoraj był na pomiarach u nas Pan Robert. Omówiliśmy co trzeba, zrobił pomiary (swoją drogą to ile kolejnych decyzji do podjęcia w związku z oknami) i pojechał Kolor zostaje orzech:) Okazało się że okna mamy wymurowane na wysokości ni w pięć ni w dziesięć - parapet wyjdzie na 92cm:/ Czyli żeby zlicować go z blatem kuchennym skuwamy okna o 2cm i powinno być git:) Teraz jeszcze brama. Robert dał nam namiar bezpośrednio go gościa co bramy sprzedaje. Muszę do niego zadzwonić i się umówić I kolejny krok do przodu:) Edytowane 22 Maja 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Już teraz rozumiem dlaczego ostatnio tak rzadko bywałaś na FM - bałaś się, że się wygadasz Dachówka prima a kfiotków nie zauważyłam dopóki o nich nie przeczytałam:) Kiedy montaż okien? Dzień dobry:) Kawusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Bardzo Wam wszystkim dziękuję Nawet nie wiecie jak się męczyłam żeby wcześniej nic nie powiedzieć?? Z ekipy jestem zadowolona (odpukać), mam nadzieję że robią zgodnie ze "sztuką". Sama nie jestem w stanie tego ocenić, ale kierownik zastrzeżeń nie ma. Szkoda że nie skończą od razu ale nie wiadomo kiedy teść się upora z ostatnia lukarną. Wczoraj był na pomiarach u nas Pan Robert. Omówiliśmy co trzeba, zrobił pomiary (swoją drogą to ile kolejnych decyzji do podjęcia w związku z oknami) i pojechał Kolor zostaje orzech:) Okazało się że okna mamy wymurowane na wysokości ni w pięć ni w dziesięć - parapet wyjdzie na 92cm:/ Czyli żeby zlicować go z blatem kuchennym skuwamy okna o 2cm i powinno być git:) Teraz jeszcze brama. Robert dał nam namiar bezpośrednio go gościa co bramy sprzedaje. Muszę do niego zadzwonić i się umówić I kolejny krok do przodu:) to pewnie dał Ci namiar do gościa, co bramę nam sprzedał i zamontował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Lukarna, ale sobie nagrabiłaś Też mam podobne, ale takie gwiazdki bardziej niż kwiatki i do tej pory nie wiedziałam o ich istnieniu, a teraz przez Ciebie już wiem;) Jakoś będę musiała żyć z gwiazdkami na dachu, najwyżej nauczę się omijać je wzrokiem, po groto - dzyndzlach mam wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aga montaż gdzieś początek lipca pewnie. Musi teść skończyć dzialowe, wytynkowac garaż i chcę aby wszystko było posprzatane przed montażem. Tak w razie czego aby nie było jakiejś niespodzianki potem;) Esiak sprzedawcę bramy miałeś z Gostynia? Ardea przepraszam:):) Ale coś w tym jest: ja nie widziałam ani kwiatkow u Marcina ani gwiazdek u Ciebie... A moimi dostałam po oczAch od razu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Esiak sprzedawcę bramy miałeś z Gostynia? ta.... Waleński z Gostynia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Wobec siebie i swoich rzeczy jest się bardziej krytycznym:) I widzisz, ze podejmowanie decyzji nie boli;) Będziesz miała extra okna i daszek, moim skromnym zdaniem fajnie się zgra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 U siebie zawsze widzi się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts