Lukarna 22.05.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kolejnośc przypadkowa. Nie jestem wszystkimi zachwycona, po prostu takie mam zapisane:) A szukałam czegoś z turkusem i różem:) http://img406.imageshack.us/img406/1760/wersjadelikatna.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img809.imageshack.us/img809/8206/ptaszekd.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img502.imageshack.us/img502/1121/p4020496.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img214.imageshack.us/img214/900/p4020402.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img850.imageshack.us/img850/8739/motyleh.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img338.imageshack.us/img338/8581/derca.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img404.imageshack.us/img404/8629/abakk.jpg Uploaded with ImageShack.us A taka jest idealna ale nie mogę jej znaleźć nigdzie:( http://img31.imageshack.us/img31/382/turkusr.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 wiesz co jest najgorsze w tych tapetach? nie ma ujęcia, które mogę wykorzystać w programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to dziwna strona jakas mają same "realne" zdjęcia tapet:/ A tej ostatniej to juz nigdzie znaleźć nie mogę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Super wizualizacje Wam wyszły, no prawie już można mieszkać Bardzo fajne rozplanowanie salonu - wszystko na swoim miejscu i nie tłoczno:) Co do tapety to mi się podoba nr 2 i ta ostania (najbardziej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Przecież juz mieszkam tam w marzeniach od dawna:) Piękna pogoda dziś więc witam słonecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Lukarna a kto bedzie tapetowal?? Po naszym doswiadczeniu (marnym) z tapeta wiecej bym na taka opcje sie nie zdecydowala a tu widze ze jednak tapety praktycznie w kazdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 :) Nie wiem kto będzie tapetował. Serio... Pewnie jakiś Pan Wykończeniowiec bo my na pewno nie, z naszymi umiejętnościami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aaaale bym poszła do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To idź w marzeniach można wszystko:) Jeszcze raz sobie chodzę po Twoim salonie i aż mnie dziw bierze, że narzekałeś na jego ustawność, przecież to salonik idealny:) Przypomnij ile ma m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jeszcze godzina i mogę sie pakować "Salon" ma 5x5,45 czyli caaaaałe 27m:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 :) Nie wiem kto będzie tapetował. Serio... tapetowanie to po malowaniu najłatwiejsza czynność budowlana Nigdy w życiu nikt nie tapetował mi mieszkania, a gdzieś od 15 rż robię to sama....zabawa przednia:lol: bry Paniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 bry Pani:) Ja nigdy nie tapetowałam:oops: Malka a pas tapety samoprzylepnej o wymiarach 100 na 270 da się położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kiedyś tapetowałam, daaawno temu:)Raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Malka my tapetowalismy czarna winylowa i niestety wyszlo kijowo :/ maz kiedys kladl papierowe i nawet z przesunieciem i mowi ze szlo znacznie lepiej niz nam teraz i m.in nie zdecydowalismy sie juz na polozenie tapety u corki i jej wymarzone paski zalegaja w garazu Lukarna to ja mam nadzieje ze w rzeczywistosci pokoj bedzie tak ustawny jak na wizualce, nasz ma tyle samo metrow i jak dla mnie to co wstawilismy okazalo sie maxem zeby salonu nie zagracic tyle ze nasz maforme prostokata bardziej i jedno wejscie z korytarza. Nasza czesc wypozynowa to kanapa 2m dlugosci i do tego dostawka taka jakby pufka 55x55 plus stolik maly z ikei. Do czesci jadalnej szukamy wlasnie stolu z krzeslami na 6 miejsc plus stoi komoda i witryna (90cm)) akurat w rogi wpasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Ardea ,ale w jakim sensie samoprzylepnej ? Jak naklejka ? Pumpaluna, ale winyl się lepiej kładzie niz papier, więc ni kumam czemu kijowo szło. A najwygodniejsze sa fizelinowe - nie trzeba ich klejem smarować Edytowane 23 Maja 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Malka moze dlatego ze na tej tapecie bylo znac kazde odcisniecie walka, baaaa nawet dloni.pasowalismy idealnie a jak mijaly sekundy to tapeta sie rozchodzila na zlaczeniach i powstawaly minimalnew szparki co przy calej czarne tapecie (czarna tapeta w czarny prazek) baaardzo sie odznaczalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Malka chcę zamówić fototapetę, piszą, ze samoprzylepna, bez kleju, wiec chyba jak naklejka... Mogę to zamówić w mniejszych paskach na mniejsze pasy, ale wolałabym nie , tylko nie wiem czy da się taką płachtę położyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Pumpa - nigdy nie używam wałka -wyłącznie miękkiej flanelowej ściereczki - a tapeta winylowa jest dość elastyczna, więc naciaganie jej na łączeniach najczęściej kończy się nieestetycznymi szparami. Ardea, może samoprzylepna, to taka ,którą trzeba posmarować wodą?, znaczy, taka już z klejem ?Jeśli tak, to bez obaw , zrolowała i kładła jak "trochę" szerszą tapetę.Jeśli natomiast była by jak naklejka (znaczy odrywasz warstwę ochronną i tam masz klej), to miałabym wątpliwości ....aaaa jeszcze zależy z czego ta tapeta jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Pumpaluna, ten nasz salon jest teraz tak zagracony że cięzko mi uwierzyć że wejdą tam te wszystkie sprzęty;)Chociaz porównuję do dużego pokoju w bloku, który mamy teraz i powinno być OK - chociaż jak piszesz na styk miejsca... ps. a Ty mi nie pokazywałaś czasami narożnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.05.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Lukarna, na styk, ale zawsze możesz zamówić nieco mniejsze sofy a ja planowałam tak, by cała wasza 5 mogła usiąść razem w części wypoczynkowej stół może być tak wciśnięty bo na co dzień i tak z niego korzystać nie będziecie, gdybyście (tak jak ja w przyszłości będę) korzystali z niego przy każdym posiłku to tak by stać nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts