Lukarna 24.05.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Fulek spoko, czuj się jak u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Co robicie z woda deszczową?? U nas teść wymyślił, że pozbiera z wszystkich rynien i wykopie studnię i stamtąd będzie woda do podlewania ogrodu. Zda to egzamin?? Już kocham Twojego teścia Elewacje chce robić, studnie kopać..... skarb masz Cześć słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 1,5 dnia bez FM i kilka stron do nadrobienia:bash: Luka, salon bardzo przytulny. I zmieścił wszystko co chciałaś. Super:) Pumpa, może jakieś fotki zamieszkałego domu byś wrzuciła, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Już kocham Twojego teścia Elewacje chce robić, studnie kopać..... skarb masz Cześć słoneczne Witam Cię Malko równie promiennie:) I przestań mi tu teścia komplementować tylko się ustosunkuj do pytania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 fotek to szybko nie bedzie bo tepsa-srepsa sie nie spieszy i juz skarga poszla, na infolinie wydalam fortune dzwoniac z komorki ale przynajmniej linie telefoniczna mi do domu doprowadzili (i dalo sie, a tweirdzili ze to ze slup mam przy ogrodzeniu to nic nie znaczy ehhh) a jak juz bede miala mozliwosci to moze cos pokaze, wiecie ze ja raczej powsciagliwa jestem z zapraszaniem do moich wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 1,5 dnia bez FM i kilka stron do nadrobienia:bash: Luka, salon bardzo przytulny. I zmieścił wszystko co chciałaś. Super:) Pumpa, może jakieś fotki zamieszkałego domu byś wrzuciła, co? Cześć Aga:) Właśnie się zastanawiałam wczoraj gdzie jesteś jak Cię nie ma:) A teraz woda z cytryną i czytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 [quote=pumpaluna;5388392wiecie ze ja raczej powsciagliwa jestem z zapraszaniem do moich wnetrz zawsze możesz pokazać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 fotek to szybko nie bedzie bo tepsa-srepsa sie nie spieszy i juz skarga poszla, na infolinie wydalam fortune dzwoniac z komorki ale przynajmniej linie telefoniczna mi do domu doprowadzili (i dalo sie, a tweirdzili ze to ze slup mam przy ogrodzeniu to nic nie znaczy ehhh) a jak juz bede miala mozliwosci to moze cos pokaze, wiecie ze ja raczej powsciagliwa jestem z zapraszaniem do moich wnetrz Wiem i rozumiem:) Pokazać wnętrza w budowie to nie to samo co pokazać zamieszkane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.05.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lukarna....to na głowę już padać nie będzie. Dachówka super!! Kolor taki sam jak mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tak na marginesie. Kiedy Wy pracujecie,jak ciągle jesteście na FM. Ja nie daję rady być z Wami na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Cześć Aga:) Właśnie się zastanawiałam wczoraj gdzie jesteś jak Cię nie ma:) A teraz woda z cytryną i czytaj:) Wierz mi, ze wolałabym siedzieć tu z Wami i robić to co robiłam. Ważne, że sprawa załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lukarna dobrze gadasz, z czasem przestaniesz na nie zwracac uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lukarna....to na głowę już padać nie będzie. Dachówka super!! Kolor taki sam jak mój. Kolor zachwyca męża:) A i mi się podoba i przestałam już tęsknić za ciemną Tak na marginesie. Kiedy Wy pracujecie,jak ciągle jesteście na FM. Ja nie daję rady być z Wami na bieżąco... Ja jestem w pracy ale ciii;) Zrobię co mam zrobić i robię co chcę Wierz mi, ze wolałabym siedzieć tu z Wami i robić to co robiłam. Ważne, że sprawa załatwiona. Najważniejsze że juz po Lukarna dobrze gadasz, z czasem przestaniesz na nie zwracac uwage Juz prawie przestałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja nie pracuje, jestem na dluuuugim zwolnieniu lekarskim, szybka przeprowadzka i duzo samodzielnie wykonanej roboty w ciagu 3tyg przyplacilam zapaleniem nerwow krzyzowych i po kilku tyg na silnych lekach uziemiona jestem w lozku z mega bolesnymi zastrzykami w zadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Oby Ci na długo limit netu wystarczył Długo te zastrzyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pumpaluna, forsujesz sie za bardzo. A nie można tak spokojnie, bez pośpiechu? Wiem, wiem: nie mozna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 .............. Ja jestem w pracy ale ciii;) Zrobię co mam zrobić i robię co chcę To ja jestem chyba źle zorganizowana. Ciągle mam tyły . Jak nie sprawozdania, to deklaracje, jak nie deklaracje to wnioski, jak nie urok to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tak na marginesie. Kiedy Wy pracujecie,jak ciągle jesteście na FM. Ja nie daję rady być z Wami na bieżąco... Pracujemy a w przerwie FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja nie pracuje, jestem na dluuuugim zwolnieniu lekarskim, szybka przeprowadzka i duzo samodzielnie wykonanej roboty w ciagu 3tyg przyplacilam zapaleniem nerwow krzyzowych i po kilku tyg na silnych lekach uziemiona jestem w lozku z mega bolesnymi zastrzykami w zadek Pumpaluna wracaj szybko do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 LUKARNA - pierwsza seria na 10dni, jak pomoga to dostane kontynuacje z mozliwoscia chodzenia, a net mi maz abonamentem podwyzszyl takze moge z wami pogadac a potem bedzie juz woooooolno jak zolt ociezale AGALIND to juz nei tylko kwestia przeprowadzki, doszlo sporo pracy zawodowej i tak jak pisalam mialam maraton po 7dni w tygodniu i to po 13h dziennie z czego kilka ostatnich dni tylko pozycja siedzaca, doszlo przeciazenie, pewnei pzrewianie przy myciu okien i noszeniu no i sie skumulowalo, zebym szybciej wziela zwolnienie (sugestia lekarza byla po dlugim weekendzie!!) to teraz pewnie bym juz smigala jak sarenka w kazdym badz razie mimo ze w dlugi weekend tu meiszkalismy to kolejne 2tyg zajelo nam uprzatniecie mieszkania, wozkowni, piwnicy bo to sie niby zdaje ze niewiele ale przy dzieciach to samych zabawek kilka kartonow olbrzymich bylo FULEK dzieki, atrakcje z plecami czy korzonkami miewam srednio raz do roku tylko ze zroznicowana sila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts