Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co robicie z woda deszczową??

U nas teść wymyślił, że pozbiera z wszystkich rynien i wykopie studnię i stamtąd będzie woda do podlewania ogrodu. Zda to egzamin??

Już kocham Twojego teścia :)

Elewacje chce robić, studnie kopać..... skarb masz :lol:

Cześć słoneczne :)

fotek to szybko nie bedzie bo tepsa-srepsa sie nie spieszy i juz skarga poszla, na infolinie wydalam fortune dzwoniac z komorki ale przynajmniej linie telefoniczna mi do domu doprowadzili (i dalo sie, a tweirdzili ze to ze slup mam przy ogrodzeniu to nic nie znaczy ehhh)

a jak juz bede miala mozliwosci to moze cos pokaze, wiecie ze ja raczej powsciagliwa jestem z zapraszaniem do moich wnetrz ;)

1,5 dnia bez FM i kilka stron do nadrobienia:bash:

Luka, salon bardzo przytulny. I zmieścił wszystko co chciałaś. Super:)

Pumpa, może jakieś fotki zamieszkałego domu byś wrzuciła, co? :yes:

Cześć Aga:)

Właśnie się zastanawiałam wczoraj gdzie jesteś jak Cię nie ma:) A teraz woda z cytryną i czytaj:)

fotek to szybko nie bedzie bo tepsa-srepsa sie nie spieszy i juz skarga poszla, na infolinie wydalam fortune dzwoniac z komorki ale przynajmniej linie telefoniczna mi do domu doprowadzili (i dalo sie, a tweirdzili ze to ze slup mam przy ogrodzeniu to nic nie znaczy ehhh)

a jak juz bede miala mozliwosci to moze cos pokaze, wiecie ze ja raczej powsciagliwa jestem z zapraszaniem do moich wnetrz ;)

Wiem i rozumiem:) Pokazać wnętrza w budowie to nie to samo co pokazać zamieszkane.

Lukarna....to na głowę już padać nie będzie. Dachówka super!! Kolor taki sam jak mój.

Kolor zachwyca męża:) A i mi się podoba i przestałam już tęsknić za ciemną:)

Tak na marginesie.

Kiedy Wy pracujecie,jak ciągle jesteście na FM. Ja nie daję rady być z Wami na bieżąco...

Ja jestem w pracy ale ciii;)

Zrobię co mam zrobić i robię co chcę;)

Wierz mi, ze wolałabym siedzieć tu z Wami i robić to co robiłam. Ważne, że sprawa załatwiona.

Najważniejsze że juz po

Lukarna dobrze gadasz, z czasem przestaniesz na nie zwracac uwage :)

Juz prawie przestałam:)

ja nie pracuje, jestem na dluuuugim zwolnieniu lekarskim, szybka przeprowadzka i duzo samodzielnie wykonanej roboty w ciagu 3tyg przyplacilam zapaleniem nerwow krzyzowych i po kilku tyg na silnych lekach uziemiona jestem w lozku z mega bolesnymi zastrzykami w zadek :(

Pumpaluna wracaj szybko do zdrowia. :hug:

LUKARNA - pierwsza seria na 10dni, jak pomoga to dostane kontynuacje z mozliwoscia chodzenia, a net mi maz abonamentem podwyzszyl takze moge z wami pogadac a potem bedzie juz woooooolno jak zolt ociezale

AGALIND to juz nei tylko kwestia przeprowadzki, doszlo sporo pracy zawodowej i tak jak pisalam mialam maraton po 7dni w tygodniu i to po 13h dziennie z czego kilka ostatnich dni tylko pozycja siedzaca, doszlo przeciazenie, pewnei pzrewianie przy myciu okien i noszeniu no i sie skumulowalo, zebym szybciej wziela zwolnienie (sugestia lekarza byla po dlugim weekendzie!!) to teraz pewnie bym juz smigala jak sarenka ;) w kazdym badz razie mimo ze w dlugi weekend tu meiszkalismy to kolejne 2tyg zajelo nam uprzatniecie mieszkania, wozkowni, piwnicy bo to sie niby zdaje ze niewiele ale przy dzieciach to samych zabawek kilka kartonow olbrzymich bylo

FULEK dzieki, atrakcje z plecami czy korzonkami miewam srednio raz do roku tylko ze zroznicowana sila