Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

aga ja bez odczulania to sie wykanczalam do tego stopnia ze maz karetke wzywal tak sie dusilam. Tyle ze ja oprocz alergii mam astme. Mojej malej odczulanie tez widze ze pomaga, rok temu bylo tragicznie a teraz jest umiarkowanie. Ja sie z przerwami na starania,ciaze i karmienie odczulam od 5 czy 6 roku zycia

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie alergia zaczela sie w liceum i w sumie dopiero 4 sezony mialam cięzsze, ale nie az takie zeby karetke wzywac. Wspolczuje Ci, bo alergia w takim zestawie jest dosyc grozna. Moj wujek ma astme i alergie i zawsze gdy do nas przyjezdzal, czyli nad morze, konczylo sie szpitalem. Niestety, ale morze astmatykom nie służy. Góry lepsze. Zreszta kilka lat temu widzialam badania, że u nas jest najwększy odesetek dzieci chorych na astmę. Wiekszy niż na Śląsku.

No widzisz :) wszyscy przeżyli, a chemia......cóż, ja co nieco załapałam dopiero na studiach - wczesniej był to dla mnie kosmos absolutny- dlatego nie ogarniam fascynacji mojego dziecia do tego przedmiotu :rolleyes:

doberek :lol:

Noo ja chemii nigdy nie łapalam:/

Dziś zanosiła podania:

1 wybór: ogólniak profil humanistyczny

I w zasadzie na tym powinna poprzestać. Wika ma (po mamusi;)) awersję do przedmiotów ścisłych. I innej szkoły dla niej nie ma u nas:( Jeżeli się nie dostanie to będzie kiszka:(

2 wybór: ekonomik

3 wybór: technik geodeta zupełnie od czapy:/

Lukarna trzymam kciuki żeby się dostała tam gdzie chce, może nie będzie źle, w końcu każdy składa podania w 3 miejsca więc część osób nawet jak się dostanie to rezygnuje, a część wtedy na ich miejsce. U mnie pamiętam koleżanki z odwołania od odwołania się dostały lata temu ;)

Lukarna, moja córka (umysł ścisły - też po mamusi) poszła do klasy o profilu humanistycznym, radzi sobie całkiem dobrze. Chciała zostać nauczycielką matematyki, ale kilka osób będących w temacie radzi jej, aby nie kierowała się dokładnie na ten kierunek, a raczej studia techniczne związane z matematyką. Na pewno męczyła by się na ekonomii, księgowości, ale myśli właśnie o geodezji. Co z tego wyjdzie zobaczymy, a czasu coraz mniej.

Najważniejsze żeby Wiki robiła to co lubi i żeby mogła bez problemu dostać pracę, a to właśnie nie zawsze idzie w parze ;)

Wczoraj miałam Ci coś napisać, ale mnie wywaliło z netu i znowu nie pamiętam co :(

technik geodeta wcale nie jest od czapy, to dosc bliski mi kierunek ;) i z obserwacji powiem ze ci ktorym uda sie zdac egzamin (a jest niestety po diable trudny) dostaja z marszu prace asystenta w biurach geodezyjnych no i mowia ze po tym kierunku pierwszy rok studiow to pryszcz i sa lepsi na roku niz ci ktorzy geodezje studiuja po zwyklym LO