pumpaluna 24.05.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 aga ja bez odczulania to sie wykanczalam do tego stopnia ze maz karetke wzywal tak sie dusilam. Tyle ze ja oprocz alergii mam astme. Mojej malej odczulanie tez widze ze pomaga, rok temu bylo tragicznie a teraz jest umiarkowanie. Ja sie z przerwami na starania,ciaze i karmienie odczulam od 5 czy 6 roku zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U mnie alergia zaczela sie w liceum i w sumie dopiero 4 sezony mialam cięzsze, ale nie az takie zeby karetke wzywac. Wspolczuje Ci, bo alergia w takim zestawie jest dosyc grozna. Moj wujek ma astme i alergie i zawsze gdy do nas przyjezdzal, czyli nad morze, konczylo sie szpitalem. Niestety, ale morze astmatykom nie służy. Góry lepsze. Zreszta kilka lat temu widzialam badania, że u nas jest najwększy odesetek dzieci chorych na astmę. Wiekszy niż na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Sorry, że ja tak znowu nie w temacie ale uprzejmie proszę o trzymanie kciuków: zostałam zaproszona przez Wiktorii wychowawczynię na 17 na rozmowę Coś czuję że lekko nie będzie:/ Już mnie żołądek boli. ps. po drodze jeszcze z Werą do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Trzymam:)http://i.pinger.pl/pgr465/d12791a3001fa2114bbcbca2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie panikuj mamuśka, dobrze będzie Wiki nie sterroryzowała zasmarkanego sześciolatka...... chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam:) Kciuki się przydały, bardzo dziękuję Oczywiście strach ma wielkie oczy, skończyło się na w miarę miłej pogawędce z Wychowawczynią i z Panią od chemii (z której Wika jest zagrożona teoretycznie;)) Uff Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No widzisz wszyscy przeżyli, a chemia......cóż, ja co nieco załapałam dopiero na studiach - wczesniej był to dla mnie kosmos absolutny- dlatego nie ogarniam fascynacji mojego dziecia do tego przedmiotu doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no widzisz panikaro, trzeba zaufac czasami corce a szkole mloda ma juz wybrana? idzie do liceum czy technikum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Noo ja chemii nigdy nie łapalam:/ Dziś zanosiła podania:1 wybór: ogólniak profil humanistyczny I w zasadzie na tym powinna poprzestać. Wika ma (po mamusi;)) awersję do przedmiotów ścisłych. I innej szkoły dla niej nie ma u nas:( Jeżeli się nie dostanie to będzie kiszka:( 2 wybór: ekonomik3 wybór: technik geodeta zupełnie od czapy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Lukarna trzymam kciuki żeby się dostała tam gdzie chce, może nie będzie źle, w końcu każdy składa podania w 3 miejsca więc część osób nawet jak się dostanie to rezygnuje, a część wtedy na ich miejsce. U mnie pamiętam koleżanki z odwołania od odwołania się dostały lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.05.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Lukarna, moja córka (umysł ścisły - też po mamusi) poszła do klasy o profilu humanistycznym, radzi sobie całkiem dobrze. Chciała zostać nauczycielką matematyki, ale kilka osób będących w temacie radzi jej, aby nie kierowała się dokładnie na ten kierunek, a raczej studia techniczne związane z matematyką. Na pewno męczyła by się na ekonomii, księgowości, ale myśli właśnie o geodezji. Co z tego wyjdzie zobaczymy, a czasu coraz mniej. Najważniejsze żeby Wiki robiła to co lubi i żeby mogła bez problemu dostać pracę, a to właśnie nie zawsze idzie w parze Wczoraj miałam Ci coś napisać, ale mnie wywaliło z netu i znowu nie pamiętam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 technik geodeta wcale nie jest od czapy, to dosc bliski mi kierunek i z obserwacji powiem ze ci ktorym uda sie zdac egzamin (a jest niestety po diable trudny) dostaja z marszu prace asystenta w biurach geodezyjnych no i mowia ze po tym kierunku pierwszy rok studiow to pryszcz i sa lepsi na roku niz ci ktorzy geodezje studiuja po zwyklym LO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Po wyborach Wiki można by sądzić, ze jest ogólnie dobra, bo ekonomik też mało humanistyczny, a i geodeta sporo liczy;) Ja problemów nie miałam tylko klasa humanistyczna:) Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 geodeta, geotechnik, wykształcenie związane z budownictwem na pewno będzie procentować przez wiele lat... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Oby jeszcze sprawiało przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 w sumie mogłem iść na inż budownictwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja od października mam zamiar rozpocząć nowy kierunek - ochronę środowiska - zupełnie po nic, wyłącznie dla zaspokojenia zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja od października mam zamiar rozpocząć nowy kierunek - ochronę środowiska - zupełnie po nic, wyłącznie dla zaspokojenia zainteresowań zrób, będziesz wystawiać certyfikaty energetyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja od października mam zamiar rozpocząć nowy kierunek - ochronę środowiska - zupełnie po nic, wyłącznie dla zaspokojenia zainteresowań ja rozważam protetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts