Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie rankiem świtem:)

Szykowałam przed chwilą dokumenty do skserowania i wiecie co??

Warunki mi się przeterminowały!!

I gazowe i nawet elektryczne:/

Muszę po nowe uderzać, teraz już chyba dam rade się wyrobić w ich terminie:(

ps. i wyczytałam że na podłączenie gazu trzeba co najmniej pół roku czekać:(

A mogłam uważniej słuchać Esiaka jak mówił na ten temat kiedyś:(

Lukarna nam też się przeterminowały... a z prądu to 2 razy :p nie martw się. Spróbuj pomarudzić w gazowni, że to pilne, nam wystawili w o połowę krótszym czasie, ale to wszystko od dobrej woli pracownika zależy...

Na podłączenie +/- 6 miesięcy, u nas jest to samo, ale co tam gaz, elektrownia to dopiero daje terminy... nie wiem jak u Was, ale u nas sprawę zdecydowanie przyspiesza samodzielne załatwianie projektu i odsprzedaż potem w elektrowni.

Lukarna zazdroszczę, my niestety aż takich znajomości nie mamy a w elektrowni takie jaja robią, że szkoda gadać... jak już będzie zrobione to z wielką ulgą odetchnę ;)

Princessa a może znajdź wykonawcę instalacji z elektrowni i już on wszystko na zaś będzie pilotował? U nas tak było, zero problemów mieliśmy z odbiorem czy przyłączeniem

pumpaluna jeszcze nie było przetargu, do 2 tyg. mamy iść podpisać aneks do umowy (bo oczywiście źle przygotowali za 1 razem) i potem już przetarg i niby do 3 mies. powinni zrobić przyłącz, ale wiadomo... różnie to bywa.

Tak czy inaczej oczywiście jak już ktoś wygra przetarg to go będziemy namierzać i bezpośrednio się kontaktować ;)

U nas szaro i deszczowo, ale niech pada, bo wreszcie pyłki przestaną fruwać i będzie można pooddychać ;) No i cieszę się, bo drzwi dzisiaj montują i mam nadzieję, ze jak je zobaczę to dalej będę się cieszyć :rotfl:

A w związku, że jest piątek, to witam się przedłikendowo:)

No fajnie, że weekend za pasem tylko ja się nie wiem czy mam z tego piątku cieszyć bo od poniedziałku szara rzeczywistość i po tylu dniach zwolnienia do pracy trzeba znowu iść. Chociaż dobrze, że to krótki tydzień będzie :)

Wczoraj się jeszcze nie cieszyłam z długiego weekendu, tzn był mi obojętny;) a dziś już się nie mogę doczekać:)

U nas szaro i deszczowo, ale niech pada, bo wreszcie pyłki przestaną fruwać i będzie można pooddychać ;) No i cieszę się, bo drzwi dzisiaj montują i mam nadzieję, ze jak je zobaczę to dalej będę się cieszyć :rotfl:

A w związku, że jest piątek, to witam się przedłikendowo:)

U nas w pracy jedna dziewczyna uwielbia opisy na gg typu: "piątkowo, poniedziałkowo" i zaraz mi się skojarzyło:D

o ta, z pyłkami to dobry powód! no i moją pustyni trochę zmoczy i nie będzie piachu w zębach ;)

nas dzisiaj czeka przerzutka styropianu ze stodoły siostry do nas na podwórko, oby tylko nie padało!!

Taa, zamiast piachu w zębach to błotko:D:D