Princesa 29.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Oj długi, ale grunt, że się udało Mam tylko nadzieję, że kolor drewna zgra się z kolorem imitacji drewna na oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 obronę czego...? Esiak, o szczegółach po wszystkim, chcę sobie skrócić skrót przed nazwiskiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Esiak, o szczegółach po wszystkim, chcę sobie skrócić skrót przed nazwiskiem;) żeby za parę lat podwoić ilość literek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.05.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witajcie rankiem świtem:) Szykowałam przed chwilą dokumenty do skserowania i wiecie co?? Warunki mi się przeterminowały!! I gazowe i nawet elektryczne:/ Muszę po nowe uderzać, teraz już chyba dam rade się wyrobić w ich terminie:( ps. i wyczytałam że na podłączenie gazu trzeba co najmniej pół roku czekać A mogłam uważniej słuchać Esiaka jak mówił na ten temat kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.05.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 to ile lat temu występowałaś o te warunki? czy to jest teraz Ci potrzebne do kredytu? może kwestia odnowienia nie zajmie wiele czasu a może nawet od ręki zrobią, tylko uderzaj z uśmiechem do jakiegoś pana a nie do urzędniczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.05.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Występowałam sierpień/wrzesień 2009:) Na potrzeby pozwolenia. Do kredytu nie, ale do samych przyłączy chyba są, prawda?? Dzisiaj nie dam rady ale muszę jak najszybciej pojeździć i uaktualnić - no i oczywiście - zawsze staram się do pana trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 30.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lukarna nam też się przeterminowały... a z prądu to 2 razy nie martw się. Spróbuj pomarudzić w gazowni, że to pilne, nam wystawili w o połowę krótszym czasie, ale to wszystko od dobrej woli pracownika zależy... Na podłączenie +/- 6 miesięcy, u nas jest to samo, ale co tam gaz, elektrownia to dopiero daje terminy... nie wiem jak u Was, ale u nas sprawę zdecydowanie przyspiesza samodzielne załatwianie projektu i odsprzedaż potem w elektrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.05.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Muszę pogadać z naszym panem od projektu może ma jakieś chody w elektrowni:) A i w gazowni chyba kogoś mam... muszę się tam przejechać i panią zlokalizować Same niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 30.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lukarna zazdroszczę, my niestety aż takich znajomości nie mamy a w elektrowni takie jaja robią, że szkoda gadać... jak już będzie zrobione to z wielką ulgą odetchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lukarna zazdroszczę, my niestety aż takich znajomości nie mamy a w elektrowni takie jaja robią, że szkoda gadać... jak już będzie zrobione to z wielką ulgą odetchnę Princessa a może znajdź wykonawcę instalacji z elektrowni i już on wszystko na zaś będzie pilotował? U nas tak było, zero problemów mieliśmy z odbiorem czy przyłączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 30.05.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 pumpaluna jeszcze nie było przetargu, do 2 tyg. mamy iść podpisać aneks do umowy (bo oczywiście źle przygotowali za 1 razem) i potem już przetarg i niby do 3 mies. powinni zrobić przyłącz, ale wiadomo... różnie to bywa. Tak czy inaczej oczywiście jak już ktoś wygra przetarg to go będziemy namierzać i bezpośrednio się kontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam się sennie i deszczowo;) Dziecię me najstarsze wybyło dziś na wycieczkę, w związku z tym musiałam wstać o jakiejś nieludzkiej porze:/Dobrze, że dziś piatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No fajnie, że weekend za pasem tylko ja się nie wiem czy mam z tego piątku cieszyć bo od poniedziałku szara rzeczywistość i po tylu dniach zwolnienia do pracy trzeba znowu iść. Chociaż dobrze, że to krótki tydzień będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U nas szaro i deszczowo, ale niech pada, bo wreszcie pyłki przestaną fruwać i będzie można pooddychać No i cieszę się, bo drzwi dzisiaj montują i mam nadzieję, ze jak je zobaczę to dalej będę się cieszyć A w związku, że jest piątek, to witam się przedłikendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 o ta, z pyłkami to dobry powód! no i moją pustyni trochę zmoczy i nie będzie piachu w zębach nas dzisiaj czeka przerzutka styropianu ze stodoły siostry do nas na podwórko, oby tylko nie padało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Na szczęście nic na dworze nie muszę robić, bo u nas cały dzień pewnie będzie tak popadywać. Na mnie czeka szczota i pralnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No fajnie, że weekend za pasem tylko ja się nie wiem czy mam z tego piątku cieszyć bo od poniedziałku szara rzeczywistość i po tylu dniach zwolnienia do pracy trzeba znowu iść. Chociaż dobrze, że to krótki tydzień będzie Wczoraj się jeszcze nie cieszyłam z długiego weekendu, tzn był mi obojętny;) a dziś już się nie mogę doczekać U nas szaro i deszczowo, ale niech pada, bo wreszcie pyłki przestaną fruwać i będzie można pooddychać No i cieszę się, bo drzwi dzisiaj montują i mam nadzieję, ze jak je zobaczę to dalej będę się cieszyć A w związku, że jest piątek, to witam się przedłikendowo U nas w pracy jedna dziewczyna uwielbia opisy na gg typu: "piątkowo, poniedziałkowo" i zaraz mi się skojarzyło:D o ta, z pyłkami to dobry powód! no i moją pustyni trochę zmoczy i nie będzie piachu w zębach nas dzisiaj czeka przerzutka styropianu ze stodoły siostry do nas na podwórko, oby tylko nie padało!! Taa, zamiast piachu w zębach to błotko:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Na szczęście nic na dworze nie muszę robić, bo u nas cały dzień pewnie będzie tak popadywać. Na mnie czeka szczota i pralnia;) Cóż za rozkosz:) Ostatnio mi się sniło że robiłam pranie w mojej pralni:D:D Mam z głową nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cóż za rozkosz:) Ostatnio mi się sniło że robiłam pranie w mojej pralni:D:D Mam z głową nie? Normalka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No ja też nie muszę i chyba raczej nie jest to wskazane ale będzie mi tak jakoś głupio patrzeć jak mąż z paczkami dyga. Chociaż mu z auta pozrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts