agalind 01.06.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No ja też nie muszę i chyba raczej nie jest to wskazane ale będzie mi tak jakoś głupio patrzeć jak mąż z paczkami dyga. Chociaż mu z auta pozrzucam Ty to powinnaś tylko patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Co głupio - Ty lepiej leż bo za chwilę znowu Ci coś strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ty to powinnaś tylko patrzeć I to przez okno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 I to przez okno;) jesli łóżko obok stoi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Co głupio - Ty lepiej leż bo za chwilę znowu Ci coś strzeli No tak, przemieszczając się jestem niebezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tu też się jeszcze zdążę przywitać przy porannej kawie (tuż przed pracą) Ja egoistycznie powiem, ze wolę żeby nie padało! Ocieplamy, a nie widzi mi sie klejenia styro do mokrych ścian:( A leje ciągle, tylko z krótkimi przerwami:( Przynajmniej roślin nie będę musiała podlewać. (wciągnęło mnie współtworzenie ogrodu) A Wy oczywiście świetnie się bawicie:) za to wieczorami - cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Wieczorem to ja musiałam doprowadzić mieszkanie do ładu, bo ostatnio więcej sprzątam na budowei;) A od dziś z wypranymi tobołkami znów lądujemy na działce. A na budowie to net bezprzewodowy i często zrywa. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja teraz wieczorami to już w ogóle odpadnę bo mamy w domu nową zabawkę i ten tego, coś czuję że porwie mnie świat wirtualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja teraz wieczorami to już w ogóle odpadnę bo mamy w domu nową zabawkę i ten tego, coś czuję że porwie mnie świat wirtualny Chwal sie co to sobie za prezent na dzień ddziecka zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cześć Ardea:) Ja dzisiaj odreagowuję stres wczorajszego dnia pracowego:)Szafa nie ma i robimy sobie Dzień Dziecka: zaraz jadę po miseczki waflowe, lody i owoce;) A wieczorami ostatnio padam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Agalind xboxa z kinekciakiem; taki wielookazyjny prezent, składkowy z dziadkami na wszystkie dziecięce imprezy tego roku aż do gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 W takim razie przedłużone zwolnienie by się przydało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie wiem czy się przyznać na forum, ale nie mam pojęcia Pumpalunko co to jest:eek: My właśnie jedziemy kupić coś na dzień dziecka, idziemy na żywioł, bo córka nie dała wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Moje 2/3 dzieci (ta starsza część) o x-boxie marzą. I mój mąż też I pewnie w końcu kupimy:) Ardea, krótko: grasz w gry ruchem ciała, tzn ruszasz się przed ekranem telewizora a taka mała kamerka Cię obserwuje. I jakbyś w tej grze była:D Jeju nie umiem tego wytłumaczyć... Jak Wera gra w grę w której płynie tratwą, to jak podskoczy to cała tratwa podskakuje, jak skręci tułowiem w bok to tratwa skręca... Zabawa przednia dla całej rodziny:) Moi piaskownicowo-budowlanie wspólnie: taczka, wózek z rączką, łopaty i indywidualnie: Wera zooblesa, Marcin bramkę do piłki nożnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wera zooblesa Teraz to ja nie wiem co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ojej:) http://www.licensemag.com/licensemag/data/articlestandard/licensemag/242011/726619/spinmaster_zoobles_fidelandchipper.jpg Nie pytajcie po co i dlaczego, ale usłyszałam: mamusiu, kupisz mi kiedyś zooblesa??Pierwszego dostała od Mikołaja i dziś ten pierwszy dostał rodzeństwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 z tego kinecta to nie wiem kto ma większą fraje, my czy dzieciaki można się umachać, kupiliśmy też część sportową także myślę że poprawię sobie kondycję w pochmurne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Najlepsze zdjęcia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 zooblesy mam, tzn. młodsza część mnie ma;) Ta gra fajna, może na gwiazdkę do nowego domku kupimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Namachać się przy tej grze mozna, ale fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts