Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tu też się jeszcze zdążę przywitać przy porannej kawie (tuż przed pracą):) Ja egoistycznie powiem, ze wolę żeby nie padało! Ocieplamy, a nie widzi mi sie klejenia styro do mokrych ścian:( A leje ciągle, tylko z krótkimi przerwami:( Przynajmniej roślin nie będę musiała podlewać. (wciągnęło mnie współtworzenie ogrodu)

A Wy oczywiście świetnie się bawicie:) za to wieczorami - cisza

Moje 2/3 dzieci (ta starsza część) o x-boxie marzą. I mój mąż też:)

I pewnie w końcu kupimy:):)

Ardea, krótko: grasz w gry ruchem ciała, tzn ruszasz się przed ekranem telewizora a taka mała kamerka Cię obserwuje. I jakbyś w tej grze była:D

Jeju nie umiem tego wytłumaczyć...

Jak Wera gra w grę w której płynie tratwą, to jak podskoczy to cała tratwa podskakuje, jak skręci tułowiem w bok to tratwa skręca...

Zabawa przednia dla całej rodziny:)

Moi piaskownicowo-budowlanie wspólnie: taczka, wózek z rączką, łopaty i indywidualnie: Wera zooblesa, Marcin bramkę do piłki nożnej;)

Ojej:)

http://www.licensemag.com/licensemag/data/articlestandard/licensemag/242011/726619/spinmaster_zoobles_fidelandchipper.jpg

Nie pytajcie po co i dlaczego, ale usłyszałam: mamusiu, kupisz mi kiedyś zooblesa??

Pierwszego dostała od Mikołaja i dziś ten pierwszy dostał rodzeństwo;)