Lukarna 06.06.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Tak, oczywiście pamiętam o Twoim teście:) Muszę w domu potestować Tobie w sumie wyszło prawie tak jak Adze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.06.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Tak, oczywiście pamiętam o Twoim teście:) Muszę w domu potestować Tobie w sumie wyszło prawie tak jak Adze... Ardea pewnie w szpilkach sprawdzała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie wytrzymałam i zrobiłam test: odruchowo to ja szukam na wysokości 1,3-1,4:D To tak na oko bo w tej torebce, która mam dziś w pracy nie mam miary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja się z domu bez miarki w torebce nie ruszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja się z domu bez miarki w torebce nie ruszam;) Miarka to jak szminka czy puderniczka - podstawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja się z domu bez miarki w torebce nie ruszam;) ja jeszcze scyzoryk noszę żeby przy kurierze szybko przesyłkę rozpakować i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.06.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja się z domu bez miarki w torebce nie ruszam;) Miarka to jak szminka czy puderniczka - podstawa;) ja jeszcze scyzoryk noszę żeby przy kurierze szybko przesyłkę rozpakować i sprawdzić Dziewczęta, prawdziwe z Was damy:D:D:D A my dziś kolejny dzień lenia... Szkoda, że obiad muszę zrobić bo gdyby nie to to dziś robiłabym NIC;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w podłodze to w ostateczności... kable kładzie się na ścianach i na sufitach... nie robi się już bruzd, tylko mocuje płaskie kable albo na gips albo na plastikowe kołeczki... tu coś niecoś widać: A widzisz, znowu ja słyszałam co innego, że teraz się unika robienia górą i lepiej dołem. U nas mamy praktycznie wszystkie po podłodze. Ułożone są wzdłuż ścian w specjalnych rurkach a na poddaszu idą w peszlach ze względów bezpieczeństwa. Tak m.in. doradzał nam kierbud i tak robili nasi elektrycy żeby potem bez problemu móc się w ścianę wwiercać a i mówią że w razie wymiany kabla to przy puszczeniu rurkami łatwiej podmiankę zrobić. Z rzeczy wg elektryków fajnych, wg mnie średnio, to mamy wszędzie przepięciówkę i wystarczy spięcie małe a już wywala korki :/ no a takich spięć kilka było przy montażu oświetlenia chociażby czy jak kabelki przy niezamontowanym gniazdku w łazience zaparowały A na jakiej wysokości macie włączniki i gniazdka?? I jak zrobione: zapala się światło kliknięciem na górę czy na dół?? (włącz góra czy włącz dół) gniazdko dolną ramkę ma 17cm od podłogi a włącznik światła jest na 115cm, idealnie do zapalenia łokciem w razie czego aaaa i jak już będą ci te wszystkie kable robili to pamiętaj o rozłożeniu kabli telewizyjnych nie tylko do satelity ale też pod dvbt ja jeszcze scyzoryk noszę żeby przy kurierze szybko przesyłkę rozpakować i sprawdzić gdyby policja CIę zatrzymała to ciężko byłoby Ci się wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 gdyby policja CIę zatrzymała to ciężko byłoby Ci się wytłumaczyć Naprawdę ??? Swoją drogą to chyba nie mają prawa zaglądac do mojej torebki tak z własnej ciekawości bez nakazu prokuratorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.06.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam weekendowo;) Jako że męczy mnie cały czas temat mojej kuchni (nie wyglądu a ustawienia) - wczoraj wyciągnęłam P i dzieciaki na budowę, ich wysłałam na plac zabaw a ja zabawiłam się w budowanie kuchni ze styropianu. Zaraz nasze wnioski i fotorelacja, ale muszę iśc wspomóc Najstarszą bo nie może się zdecydować w co się ubrać na randkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.06.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dobra, fotorelacja później bo idzie do mnie moja mama a trochę mi to wszystko (wybranie zdjęć i opisanie) zajmie. Ale gdyby ktoś a Was w "miedzyczasie" zajrzał to pytanie mam: Co jest lepsze/wygodniejsze/bardziej wykorzystane: piekarnik w słupku czy więcej szuflad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Czekam na fotorelację Mam nadzieję, ze wszystko Ci sie zmieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Co jest lepsze/wygodniejsze/bardziej wykorzystane: piekarnik w słupku czy więcej szuflad?? Nie wiem czy o to chodzi: jesli piekarnik jest w słupku, to masz szuflady pod płytą, jesli piekarnik jest pod płytą to masz szafkę w słupku (szuflady chyba trochę wysoko by wyszły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 można też mieć piekarnik w słupku i pod nim 2 szuflady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.06.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Niee, zbyt duży skrót myślowy z mojej strony;) Albo może być tak:piekarnik pod płytą ale za to 4 duże, wysokie i 2 duże niskie szufladyhttp://img403.imageshack.us/img403/7568/43701896.jpg Uploaded with ImageShack.us tutaj tez problem z mikrofalą bo na pewno nie byłaby tak wysoko - musiałaby stać na szafce albo być ukryta w spiżarni (a my często korzystamy, po kilka razy dziennie, to byłoby pewnie uciązliwe:/) albo tak:piekarnik w słupku i pod nim 2 małe szuflady http://img703.imageshack.us/img703/4609/30608275.jpg Uploaded with ImageShack.us plus 2 małe pod płytąhttp://img811.imageshack.us/img811/4277/41240883.jpg Uploaded with ImageShack.us Czyli też są niby 4 ale mniejsze:/W żadnym innym miejscu się tam szuflady nie zmieszczą. Czyli:czy lepiej skupić się na piekarniku w słupku i zostać z mniejszymi szufladami (z garnkami pewnie ciężko by się było z nimi zmieścić) albo postawić na większe wygodne szuflady i rezygnować z piekarnika w słupku Generalnie ten ostatni układ najbardziej chciałabym ale niestety byłoby bardziej zagracone:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Na ostatniej fotce jak wywalisz ta wąską szafkę po lewej (pod płytą) to będziesz miała szerokie szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.06.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Na ostatniej fotce jak wywalisz ta wąską szafkę po lewej (pod płytą) to będziesz miała szerokie szuflady. dokładnie, wyrzuć to cargo i daj szafkę np 80 lub 90 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.06.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Można płytę 60 umieścić na szerszej szafce?? Jeżeli tak to byłoby dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Obecnie mam 2 szafki z szufladami szer. 60cm : 1 szuflada wys. 14cm, i 2 wyższe po 30cm kazda i trzymam tam garnki bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Można płytę 60 umieścić na szerszej szafce?? Jeżeli tak to byłoby dobrze;) A jaki problem? Pewnie że tak. Płyta i tak miesci sie w blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts