Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I życie staje sie prostsze;)

Ale mnie dziś nosi...

Rozkręciłam Młodemu łózeczko bo i tak w nim nie śpi (tzn odkręciłam boki i łóżeczko stało się małym tapczanem;)) = korytarz zastawiony "wykręconymi" bokami

Zrobiłam małą rewolucję dzieciom w zabawkach = zostało mi 1 pudło z którym nie mam co zrobić

W łazience uszykowałam sobie 4 prania i w związku z tym nie można tam wejść

Powyciągałam wszystko z pawlacza z zamiarem wyrzucenia połowy i teraz mam to w dużym pokoju:)

W szafie w korytarzu szykuję miejsce na torby ze sprzętem małża i w związku z tym nie mam miejsca na deskę do prasowania...

Mogłam iść do pracy i spokojnie pracować:D

Dzisiaj chodzi za mną makaron, więc może jakieś tagliatelle z szynką (np. szwarzwaldzka z bieronki), suszonymi pomidorami i garścią rucoli? Do tego oczywiście winko co by się lepiej świętowało:D

No i przede wszystkim najlepsze życzenia:) To ile już lat razem jesteście?

Hmm w sobotę próbowałam robić spagetti carbonara - wyszło paskudne:/ tzn w smaku było pyszne ale wyglądało bleee:D

Więc chyba poszukam czegoś innego bo P powiedział że makaronami mam sobie dać spokój;)

ps. oficjalnie 7;), nieoficjalnie jesienią minie 14 - jeju to szmat czasu...

i dziękuję:)

Dzięki dziewczyny:)

Co do kolacji to sytuacja opanowana;) Przypomniało mi się że mam świeże płaty lazanii, zrobiłam szybko sosy, do tego sałata i wino i będzie OK:)

Teraz ciekawe o której P wróci czy wcześniej nie umrę z głodu;)

ps. wiem wiem że lazania to tez makaron ale ten mam opanowany dosyć dobrze;) nie lubię robić z tych suchych płatów, natomiast ze swieżych uwielbiam:)

ps2. a co tam:)

Edytowane przez Lukarna