Lukarna 11.06.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zawsze mogę tam radio wstawić No tak, ale słuch mi się tez przytępić może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 I życie staje sie prostsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 I życie staje sie prostsze;) Ale mnie dziś nosi... Rozkręciłam Młodemu łózeczko bo i tak w nim nie śpi (tzn odkręciłam boki i łóżeczko stało się małym tapczanem;)) = korytarz zastawiony "wykręconymi" bokami Zrobiłam małą rewolucję dzieciom w zabawkach = zostało mi 1 pudło z którym nie mam co zrobić W łazience uszykowałam sobie 4 prania i w związku z tym nie można tam wejść Powyciągałam wszystko z pawlacza z zamiarem wyrzucenia połowy i teraz mam to w dużym pokoju:) W szafie w korytarzu szykuję miejsce na torby ze sprzętem małża i w związku z tym nie mam miejsca na deskę do prasowania... Mogłam iść do pracy i spokojnie pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No właśnie, a Ty dzisiaj masz urlop? Myślałam, ze tylko w piątek sobie wolne zrobiłaś na porządki w szafach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W piątek zrobiłam część A dziś takie niespodziewane wolne więc korzystam;) Mam czas do 16 wtedy dostanę Najmłodszego z powrotem i sielanka się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aaa, dziś mamy rocznicę ślubu - poradźcie co zrobić szybkiego i dobrego na kolację?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dzisiaj chodzi za mną makaron, więc może jakieś tagliatelle z szynką (np. szwarzwaldzka z bieronki), suszonymi pomidorami i garścią rucoli? Do tego oczywiście winko co by się lepiej świętowało:D No i przede wszystkim najlepsze życzenia:) To ile już lat razem jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hmm w sobotę próbowałam robić spagetti carbonara - wyszło paskudne:/ tzn w smaku było pyszne ale wyglądało bleee:D Więc chyba poszukam czegoś innego bo P powiedział że makaronami mam sobie dać spokój;) ps. oficjalnie 7;), nieoficjalnie jesienią minie 14 - jeju to szmat czasu... i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Makarony uwielbiamy i często robimy. Mojemu mężowi nawet lepiej wychodzą niż mi. Jakbyś czasu miała więcej to jakąś tartę można by zrobić ze świeżych warzyw, np. szparagi, ser kozi. Jesuuu, głodna sie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Taa patrząc na to która jest godzina i na jakim jestem etapie przygotowań to moja pytanie powinno brzmieć: Mamy dziś rocznice ślubu: co mogę pysznego zamówić z dowozem do domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W takiej sytuacji najlepszy Chińczyk, albo dzieci mamie sprzedać i na miasto polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Taa od tego Chińczyka który jest u nas to moglibyśmy zakończyć ten wieczór hmm źle:D Coś wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 wszystkiego naj dla Lukarny i Ministra, zyjcie 100lat w milosci i zgodzie, a P zdecydowanie w uleglosci szkoda ze mnie nie bylo przy watku kulinarnym bo cos bysmy wymyslily, a tak to pewnie bedziesz musiala dac sie do restauracji zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Lukarna, 100lat:) (głupia jestem i tyle) Po prostu 100 lat! Pięknego domku, zdrowia i kochajcie się bardzo:) Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny:) Co do kolacji to sytuacja opanowana;) Przypomniało mi się że mam świeże płaty lazanii, zrobiłam szybko sosy, do tego sałata i wino i będzie OK:)Teraz ciekawe o której P wróci czy wcześniej nie umrę z głodu;) ps. wiem wiem że lazania to tez makaron ale ten mam opanowany dosyć dobrze;) nie lubię robić z tych suchych płatów, natomiast ze swieżych uwielbiam:)ps2. a co tam:) Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Luka, lubię lazanię, ale się nie wpraszam, bo to Wasz dzień Mąż nie zapomniał o rocznicy, bo mój zapomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie wiem czy nie zapomniał bo na razie cisza;) Umówmy się tak, jak zapomni to pakuję na wynos i Ci wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 I mam dylemat, chcieć żeby zapomniał, czy żeby pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aż się Weronika zapytała: mamusiu co tam piszesz w tym mailu że się śmiejesz do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Lukarna a jakie to te świeże płaty, sama robiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts