Lukarna 11.06.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No coś Ty?!? Jeszcze mnie nie znasz od tej strony?? Mama mi z Włoch przywozi, takie cieniutkie płaty makaronu, poprzekładane pergaminem czy czymś. W niczym nie przypominają tych ususzonych płatów z naszych sklepów. Są delikatne i plastyczne:) A sosy robię sama, dziś klasyczny z mięsem mielonym i selerem, P lubi z kurczakiem a mój ulubiony to "zielona lazania" z zielonymi warzywami i pesto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ja kocham szpinakowa z mozarella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ooo, tego jeszcze nie próbowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Że tak sie wścibsko zapytam: jak tam wieczór minął? Mąż pamiętał o rocznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć Pamiętał o dziwo;) Zjedliśmy kolację, otwarliśmy wino... i wczoraj mecz był, nie?? Złą datę wybraliśmy na tą naszą rocznicę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Na szczeście za rok nie ma EURO:) PS. Mogliscie rozegrać mecz jeden na jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aga, od mojej mamy dostaliśmy pościel, wiesz jaka poczułam presję?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Zapytałabym o coś, ale nei bedę Edytowane 12 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Proszę Cię aż tak otwarta nie jestem:D:D ps. dziś rano skoczyłam na budowę, tzn tak około 9 - słonce pięknie zaglądało przez balkonowe drzwi do sypialni... w sypialni i Marcina pokoju P. posprzątał i jest tam OK ale reszta poddasza, strach tam wejść niech juz ten teść skończy to dłubanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A dużo mu jeszcze zostało? Cały czas ściany działowe robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Teraz cały czas robił inne rzeczy, ściany kończy od wczoraj:/ Wczoraj PRAWIE dokończył górną łazienkę (został mu kawałek ścianki prysznica) i widziałam, że zaczął szykować węgarek przy drzwiach do pralniNa górze zostało mu jeszcze:- ściana pomiędzy pokojami dziewczyn (prosta więc mam nadzieje że pójdzie OK)- garderoby u dziewczyn Na dole musi podkuć okna w kuchni i w salonie o 2 cm. I jak to zakończy to może się przenosić do garażu tynkować. Mam nadzieję że do połowy lipca zakończy, przed oknami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam blat ma wchodzić w parapet. Na jakiej wysokosci ma byc blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tak, blat w parapet.Wysokość 90cm (i modlę się aby było to wygodne;)) A Ty jak będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Górna krawędź na wys. 92cm i wydaje mi się, ze będzie wygodnie. U znajomych sprawdzałam i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nie chcę być niedyskretna ale co z Twoja kuchnią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Podobno się robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 I to najważniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 imprezkę urodzinową robicie w sobotę czy jutro? my już mamy za sobą zasiady urodzinowe ale jak policzyłam to wyszło, że 3 parapetówki mnie czekają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 imprezkę urodzinową robicie w sobotę czy jutro? my już mamy za sobą zasiady urodzinowe ale jak policzyłam to wyszło, że 3 parapetówki mnie czekają :/ Dzielicie znajomych, rodzinę? Najlepiej spędziłabym wszystkich razem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jutro będzie mały tort i prezent od rodziców:) W niedzielę kawa i tort dla "rodziny", niestety dzieci Ci u nas jak na lekarstwo, P brat ma synka 5-latka i jest Ala, moja siostrzenica 9-letnia ale nie wiem czy będzie, więc będą "piernikalia" (Pumpa:D) I Średnia pertraktuje z Tatą czy sfinansuje jej urodziny dla koleżanek z przedszkola na krytym placu zabaw;) Tata się trochę opiera ale myślę że pęknie;) I to tyle o imprezach dzieciowych. A "dorosłą" robimy jedną: wspólne imieniny moje i P i tylko dla rodziny.Ze znajomymi spotykamy się typowo imprezowo, bez imienin, rocznic itd Więc problemu nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts