agalind 01.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nasz strop był popękany, ale nawet z tym da się cos zrobić. Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lukarna chyba zgrywa i obrabia fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lukarna chyba zgrywa i obrabia fotki... Przy pomocy FS dorabia strop:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 niemożliwi jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Złosliwcy:pPoszłam uśpić Synka i zasnęłam:) Wzięłam aparat do pracy i właśnie zgrywam, ale ciiiiiiiii:) ps. Esiak schodów nie zalali. ps2. jednak mój komp pracowy odmówił współpracy z moim aparatem - nie wiem dlaczego... fotki będa wieczorem:) Edytowane 2 Września 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.09.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Lukarna, jak idzie dorabianie stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 a dlaczego schodów nie zalali..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Zdaje się, że zabrakło betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 no tak, tzn zaczęli od dup* strony... wpierw schody od dołu i potem przechodzi się na strop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No cóż, bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Lukarna, jak idzie dorabianie stropu? cięzko mi załapać obslugę fotoszopa:p a tak na serio to mam dzis sajgon w robocie, teraz w końcu jem śniadanie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 a dlaczego schodów nie zalali..? Schodów nie zalali bo to nie było w planie. po prostu musielibyśmy za długo czekać aż teść upora się z szalunkiem, a nie chcieliśmy aż tak opóźniać wylewania stropu, żeby zdążyc przed zimą zrobić to co musimy. Zostały uszykowane pręty zbrojeniowe do których "dowiązana" będzie konstrukcja schodów. Konsultowaliśmy to z naszym kierownikiem i z wykonawca i powiedzieli, że będzie OK. I mam nadzieję że tak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 no ja też No wiem Marcin, że to nie do końca tak jak powinno być. Próbowałam po prostu zorganizować to tak, żeby w tym roku zakończyć ten cholerny stan otwarty... ps. i w ogóle mnie to cholernie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 co Cię martwi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ta cała sytuacja mnie martwi.czy te schody się nie rozpadnączy to, że wieniec był dolewany z betoniarki nie wpłynie jakoś xle na całośćczy to, że podłogi na gruncie będą robione dopiero terazczy różne pomysły teścia, które akceptuję teraz bo wydają mi się w miarę rozsądne nie okażą się kompletnym niewypałem może za duzo to roztrząsam po prostuale moja niewiedza mnie dobija czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jakby co to fotki w dzienniku sa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A nie mówiłam, że fotoszop to zdolne zwierzątko i może cuda;) No, teraz macie solidne podstawy i możecie budować dalej. Co jeszcze planujecie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 W przyszłym tygodniu teśc ma zrobić kanał, potem wejdzie koparka i zasypie garaż, kuchnię i salon.Od połowy września wchodzą murarze.I na koniec cieśla z więźbą i papą (nawiasem mówiąc jutro spotykam się z ostatnim kandydatem na cieslę bo ilez mozna szukać:/) W tzw międzyczasie teść będzie robił elektrykę w piwnicy i potem tynki. Myślę że go Wielkanoc 2012 zastanie przy tej robocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie Wielkanoc, a euro 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts