Lukarna 12.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no teściem teściem z jakimś małym pomocniczkiem (o ile znajdziemy takiego co teścia zadowoli bo do tej pory to każdego zwalnia po 2-3 dniach:/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jak teściu umie w miarę porządnie szpachlować, to czemu nie? umie teściu umie tylko on się na tą zakładkę upiera:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Marcin bo ja mam od Ciebie bruk-bau (to wylewki tak??) - jeszcze nie zadzwoniłam tam, zadzwonię jutroA podzielisz się namiarem na:- tynki wewnetrzne- zewnętrznei na ocieplenie poddasza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a może wtedy styropian frezowany i dzięki temu jedno na drugi będzie zachodziło?czytałaś czy faktycznie powstają mostki termiczne czy mi się coś przywidziało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 umie teściu umie tylko on się na tą zakładkę upiera:/ bez sensu... podwójna robota... daj pojedynczy grubszy styropian, dokładnie przyklejany, a wszystkie łączenia może dla pewności jeszcze wypełnić pianką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Pumpa o tych mostkach nie czytałam, miałam poszukac ale zapomniałam:/ Esiak spróbuje przegadać że jedna ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aaa zapomniałam, Marcin - pan od bramy ma u nas być w czwartek.Czy Ty sprawdzałeś jego ceny jak wyglądają w stosunku do innych "sprzedawców bram"?? Ma nam przywieźć jakieś próbniki, wzory i podumamy co wziąć. A silnik jaki masz?? Wiem pewnie juz pytałam ale nie zapisałam a teraz wszystko w notesie już zapisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.06.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aaa zapomniałam, Marcin - pan od bramy ma u nas być w czwartek. Czy Ty sprawdzałeś jego ceny jak wyglądają w stosunku do innych "sprzedawców bram"?? Ma nam przywieźć jakieś próbniki, wzory i podumamy co wziąć. A silnik jaki masz?? Wiem pewnie juz pytałam ale nie zapisałam a teraz wszystko w notesie już zapisuje. sprawdzałem ceny, był konkurencyjny... a co do napędu to jakaś znana marka, ale musiałbym sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Luka, tynki bierz z materialem. Co do styro, mozesz kupisc z frezem i problem z glowyBuziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Cześć Już jestem, uff... Dziś wybyłyśmy na niespodziewany szoping;) Najstarsza musiała kupić sukienkę na "bal" zakończeniowy Było bardzo męcząco. MSU o wewnętrznych piszesz, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Marcin bo ja mam od Ciebie bruk-bau (to wylewki tak??) - jeszcze nie zadzwoniłam tam, zadzwonię jutro A podzielisz się namiarem na: - tynki wewnetrzne - zewnętrzne i na ocieplenie poddasza?? tynki wewnętrzne: KOSBUD Michał Kosmowski 606 226 183 tynki zewnętrzne, elewacje, ocieplenie i zabudowa poddasza: Arek 511 467 524 - robili u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Baaardzo Ci dziękuję Jutro będę dzwonić i sondować. A ten Arek skąd jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Baaardzo Ci dziękuję Jutro będę dzwonić i sondować. A ten Arek skąd jest?? z puszczykowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ok, to blisko:)Z boską pomocą może uda mi się jakos zgrać terminy:/Na razie wygląda to kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 późnonocny buziak urodzinowy dla Małej A kiedy balety w gimnazjum macie? Idziesz jako opiekunka czy córa nie chce cię przez próg napuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 A dzięki dzięki;) Wera dostała dziś od mojej mamy koszulę nocną która wygląda jak suknia księżniczki (a ona namiętnie kocha koszule;)) więc szybko poszła spać A bal?? Wolę nie iść i się nie denerwować A sukienkę kupiła świetną i wygląda w niej fajnie (powiedziała nieskromnie mama:D), chciałam Wam pokazać ale ocenzurowała zdjęcie i powiedziała, że NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Aaa "bal" odbędzie sie we wtorek:) ps. dlaczego w tym roku ten rok szkolny jest taaaaki długi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.06.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Cześć MSU[/b] o wewnętrznych piszesz, tak?? Ps. tak mialam na mysli wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzięki:) Dzisiaj będę dalej drążyć temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Barierka stylowa;) DZien dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts